Kayananam ve Annem arasında kalıyorum

Tamam teşekkür ederim diğer konularda napmalıyım

TEK BİR ÇÖPÜMÜ ALIRKEN BİLE HEM KENDİ AİLEMİ HEM EŞİMİN AİLESİNİ KARAŞTIRMADIK. (İKİ EVLİLİĞİMDE DE BÖYLE OLDU)

VALLA KUSURA BAKMASINLAR DA, EKSİK OLSUN TECRÜBELERİ :) HEP DİYORUM "DÜĞÜN VAKTİ, ÖZELLİKLE ANNELERİN İÇİNDEN BİR CANAVAR ÇIKIYOR" :))

MÜMKÜN OLDUĞUNCA KİMSEYİ KARIŞTIRMAYIN, KENDİ BAŞINIZI KENDİNİZ KAŞIYIN.

ALLAH KORUSUN GÖRÜYORUZ ETRAFIMIZDA BU "KIZ TARAFI, ERKEK TARAFI OLAYLARI, DÜĞÜN ÖNCESİ ALIŞVERİŞ ÇILGINLIĞI " ÇİFTLERİ AYRILIĞA GÖTÜREBİLİYOR. AMAN DİKKAT

Amaaaaaan su eski adetler tam bir rezillik sebebi, oyle adetler yerin dibine batsin dunyada daha baska sacma sapan sey gormedim ben. Sanki kiz evlenmeden once sokakta yasiyordu ya donu yoktu, sacini yikayacak sampuani ayagina giyecek terligi hatta pijamasi falan yoktu....
Eskiden belki ciddine yoktur, belki cidden sadece karsilikli hediyelesmek icindi esasen bu adetler ama gel gorki gunumuzde karsilikli birbirini somurme vede birbirine para harcatma cabasina donmus tamamen bastan sona rezilliktir.
Yapmayin yaptirmayin alet olmayin...
Ondan sonrada yok cok borcumuz var, yok kv demler dugunde altinlara el koydu yok su yok bu, birseyide olculu yapsa bizim insanimiz zaten sasarim. Anneniniz ne istiyor ne karisiyor size alinacak kiyafete incige boncuga, kv ne karisiyor sizin kullanacaginiz esyaya bilmem neye , ha gerci parasini o oduyorsa cadi cadi karisir tabi.

aile kuracaksan kendi maasin paran olacak arkadas kimseye minnet etmeyeceksin kimseyide laf sahibi fikir sahibi yapmayacaksin.

Teşekkür ederim cnm bu benimde aklımda var ama sadece alışveriş konusuya bitse bitmiyor işte
Yeni aile kuruyorsun onları idare etmek de evlilik okulunun ilk dersidir ondan geçilmeden diğer dersler zor

Mesafeni şimdiden ayarla annenle de Kv ile de bu senin hayatın onların hevesleri egoları arasında kaybolma

Alışverişe biz gittik tamam diğer konularda nasıl davrandınız ben nasıl durdurabilirim ikisini .s

Yeni aile kuruyorsun onları idare etmek de evlilik okulunun ilk dersidir ondan geçilmeden diğer dersler zor

Mesafeni şimdiden ayarla annemle de Kv ile de bu senin hayatın onların hevesleri egoları arasında kaybolma

Tamam teşekkür ederim evlendikten sonra sehir dışındayız zaten inşallah bu günlerde geçecek ..

Alışverişle bitse şükretcem her saat yeni şeyler çıkıyor sanki durmadan beni sınıyorlar kendi annemede söz geçiremez oldum

Tamam teşekkür ederim diğer konularda napmalıyım

kızlar bu dönemlerde aşktan gözü kör olduğundan mıdır nedir bir sürü taviz veriyor.. ama sonra bunlar evlendikten sonra yol su elektirik olarak geri dönüyor.. bir kere mutlaka annenizin tarafını tutun siz annenizi değersiz hissettirirseniz kv iyce tepene çıkar..

Tamam teşekkür ederim evlendikten sonra sehir dışındayız zaten inşallah bu günlerde geçecek ..

Karışmaya alışırlarsa yurt dışına bile karışırlar

Bu nedenle durmaları gerekince müdahale edin sessiz kalmayın üzülürler diye susarsınız yarın siz daha fazla üzülebilirsiniz

Bir de bu olayları nişanlıya yansıtmayın cidden o zaman sıkıntı oluyor annem iyi niyetli ama der direkt çünkü

Tamam acemiliklerim illaki var bunlarıda atlatacağım..

Aynen eskiden yokluk vardı. Gelinin eksikleri için alışveriş yapılıyodu. Banada saçma geliyo

Yaa çocukluk arkadaşım sevgilim zamanında kanki diyodum :) şimdi bu raddelere nasıl geldik bilmiyorum annemle kv çok iyi anlaşırlardı biz bi hoşlantıya kapılınca herşey değişti bu hale geldiler inanın bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…