- 24 Kasım 2015
- 311
- 143
- 33
- 40
- Konu Sahibi yagmurercan
-
Ya her konuda böyleler arada kalıyorum annem alttan alırdı eskiden bazende kayınvalidem şimdi hiç alttan alma yok durmadan iş buyurmalar zıtlaşmalar felanNe var peki?
Kibar bi dille anlat. Kaç yaşındasınHemfikiriz ama büyüklere anlatmak sıkıntı..
Tamam teşekkür ederim diğer konularda napmalıyımkırılsınlar daha şimdiden ara bulmaya çalışırsan çok yıpranırsın .. bırak senle ara bulmaya çalışsınlar..
açık açık söyleyin biz kendi alışverişimizi kendimiz yapmak istiyoruz diye..
öyle bohça mohça saçma sapan bir sürü şeyde alınmamış olur.. paranız cebinizde kalır .. kullanılmayacak bir sürü şey aldırır büyükler ..
Kızlar annem ve kaynanam çok zıtlar benden istekleri oluyor birbirleriyle inatlaşıyorlar olanlarda bana oluyor artık katlanamıyorum aynı anda farklı şeyler istiyorlar kaçıp gidesim var idare edemiyorum artık nişanlımda durdurmaya çalışıyor ama yok dışardan görseniz gülersiniz çocuk gibiler ben alışverişe çıkamıycam bu gidişle
İlla birini tutman gerekse anneni tut ama alışverişe annelerle çıkmayın ağzınızdan burnunuzdan gelir hatta habersiz yapın alışverişinizi
Yeni aile kuruyorsun onları idare etmek de evlilik okulunun ilk dersidir ondan geçilmeden diğer dersler zorTeşekkür ederim cnm bu benimde aklımda var ama sadece alışveriş konusuya bitse bitmiyor işte
TEK BİR ÇÖPÜMÜ ALIRKEN BİLE HEM KENDİ AİLEMİ HEM EŞİMİN AİLESİNİ KARAŞTIRMADIK. (İKİ EVLİLİĞİMDE DE BÖYLE OLDU)
VALLA KUSURA BAKMASINLAR DA, EKSİK OLSUN TECRÜBELERİ :) HEP DİYORUM "DÜĞÜN VAKTİ, ÖZELLİKLE ANNELERİN İÇİNDEN BİR CANAVAR ÇIKIYOR" :))
MÜMKÜN OLDUĞUNCA KİMSEYİ KARIŞTIRMAYIN, KENDİ BAŞINIZI KENDİNİZ KAŞIYIN.
ALLAH KORUSUN GÖRÜYORUZ ETRAFIMIZDA BU "KIZ TARAFI, ERKEK TARAFI OLAYLARI, DÜĞÜN ÖNCESİ ALIŞVERİŞ ÇILGINLIĞI" ÇİFTLERİ AYRILIĞA GÖTÜREBİLİYOR. AMAN DİKKAT
Yeni aile kuruyorsun onları idare etmek de evlilik okulunun ilk dersidir ondan geçilmeden diğer dersler zor
Mesafeni şimdiden ayarla annemle de Kv ile de bu senin hayatın onların hevesleri egoları arasında kaybolma
Amaaaaaan su eski adetler tam bir rezillik sebebi, oyle adetler yerin dibine batsin dunyada daha baska sacma sapan sey gormedim ben. Sanki kiz evlenmeden once sokakta yasiyordu ya donu yoktu, sacini yikayacak sampuani ayagina giyecek terligi hatta pijamasi falan yoktu....
Eskiden belki ciddine yoktur, belki cidden sadece karsilikli hediyelesmek icindi esasen bu adetler ama gel gorki gunumuzde karsilikli birbirini somurme vede birbirine para harcatma cabasina donmus tamamen bastan sona rezilliktir.
Yapmayin yaptirmayin alet olmayin...
Ondan sonrada yok cok borcumuz var, yok kv demler dugunde altinlara el koydu yok su yok bu, birseyide olculu yapsa bizim insanimiz zaten sasarim. Anneniniz ne istiyor ne karisiyor size alinacak kiyafete incige boncuga, kv ne karisiyor sizin kullanacaginiz esyaya bilmem neye , ha gerci parasini o oduyorsa cadi cadi karisir tabi.
aile kuracaksan kendi maasin paran olacak arkadas kimseye minnet etmeyeceksin kimseyide laf sahibi fikir sahibi yapmayacaksin.
Tamam teşekkür ederim diğer konularda napmalıyım
Tamam teşekkür ederim evlendikten sonra sehir dışındayız zaten inşallah bu günlerde geçecek ..
Tamam acemiliklerim illaki var bunlarıda atlatacağım..kızlar bu dönemlerde aşktan gözü kör olduğundan mıdır nedir bir sürü taviz veriyor.. ama sonra bunlar evlendikten sonra yol su elektirik olarak geri dönüyor.. bir kere mutlaka annenizin tarafını tutun siz annenizi değersiz hissettirirseniz kv iyce tepene çıkar..
Aynen eskiden yokluk vardı. Gelinin eksikleri için alışveriş yapılıyodu. Banada saçma geliyoAmaaaaaan su eski adetler tam bir rezillik sebebi, oyle adetler yerin dibine batsin dunyada daha baska sacma sapan sey gormedim ben. Sanki kiz evlenmeden once sokakta yasiyordu ya donu yoktu, sacini yikayacak sampuani ayagina giyecek terligi hatta pijamasi falan yoktu....
Eskiden belki ciddine yoktur, belki cidden sadece karsilikli hediyelesmek icindi esasen bu adetler ama gel gorki gunumuzde karsilikli birbirini somurme vede birbirine para harcatma cabasina donmus tamamen bastan sona rezilliktir.
Yapmayin yaptirmayin alet olmayin...
Ondan sonrada yok cok borcumuz var, yok kv demler dugunde altinlara el koydu yok su yok bu, birseyide olculu yapsa bizim insanimiz zaten sasarim. Anneniniz ne istiyor ne karisiyor size alinacak kiyafete incige boncuga, kv ne karisiyor sizin kullanacaginiz esyaya bilmem neye , ha gerci parasini o oduyorsa cadi cadi karisir tabi.
aile kuracaksan kendi maasin paran olacak arkadas kimseye minnet etmeyeceksin kimseyide laf sahibi fikir sahibi yapmayacaksin.
Karışmaya alışırlarsa yurt dışına bile karışırlar
Bu nedenle durmaları gerekince müdahale edin sessiz kalmayın üzülürler diye susarsınız yarın siz daha fazla üzülebilirsiniz
Bir de bu olayları nişanlıya yansıtmayın cidden o zaman sıkıntı oluyor annem iyi niyetli ama der direkt çünkü
Teşekkür ederim diğer konularda ortak noktayı nasıl bulabilirim ?
Alışverişle bitse şükretcem her saat yeni şeyler çıkıyor sanki durmadan beni sınıyorlar kendi annemede söz geçiremez oldum
Kesinlikle herkesin kendi evladı özel işte..anliyorum annelerin icinden tiger cikiyor o donemlerde
Tamam ozaman deneyeceğim bunları teşekkür ederim :)Valla 5 yıllık evliyim henüz bende bulamadım ama dediğim gibi illa birini tutcaksam annem oluyor :) bazen ikisinide dinlemiyorum ne şiş yansın ne kebap kötü olursam ikisiylede oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?