Kaybedilen Saygı Geri Gelir Mı?

Bana geçici gibi geldi 10 yılını vermişsin 1 aydan bişey çıkmaz diyorum :)
Bende su an evliyim ve eşimden uzaktayım evimiz daha bitmediği ve düğünümüz olmadığı için bunu niye söyledim "en çok sıkıntı çıkmasına neden olan etkenlerden biri MESAFE"
Bence herşey düzelecek sadece sabret dua et. Bebeğin için sevin hiç hata olaral düşünme.
Siz eşinizle öyle radikal bir karar almışsınız ki çoğu çiftler bu nedenlerden ortak nokta bulamadığı için ayrılıyor!
Bence herşey düzelicek :) sadece günleri say senin için dua edicem

O kadar tatlısınız ki. İçim ısındı. Ne diyeyim Allah razı olsun.

erkeklerin kadında en nefret ettiği durum gerçektende dır dır olayı...kadınlar ve erkeler birbirinin karekterlerine saygı duymalı, onları birey olarak görmeli, değiştirmeye çalışmamalı...aslında bir sorun yaşandığında dır dır yerine, sessiz kalmalı..bu sessiz kalış karşının vicdanına dokunur, kendini suçlu hissettirir...ayrıca erkekler bizden çok farklı kafa yapısına sahipler, bunu hiç unutmamak gerekir...yuvayı dişi kuş yapardan yola çıkarak, bu yuvayı düzeltmek sana düşer bence...

Bunlarda evliliğin bir aşaması diye düşünüyorum.
Evet saygı geri kazanılan birşey.
Ama karşılıklı çabayla halledilecek bir durum.
Gerekirse profesyonel bir yardımla.
Çocuk olduğu dönemlerde özellikle kadının hassas olması erkeğin de bunu anlayamamasından kaynaklı problemler büyüyor.
Bunu kazasız belasız atlatırsa çiftler ilişkileri sağlamlaşıyor.

eşiniz oğlak burcu mu veya başka bir toprak burcu :) Başlığa ithafen hayır saygı geri gelmez. Yeniden onarabilirsiniz ilişkinizi ama eşinizin hatalarını kabul edip değişmek istemesi gerekiyor.

eşiniz oğlak burcu mu veya başka bir toprak burcu :) Başlığa ithafen hayır saygı geri gelmez. Yeniden onarabilirsiniz ilişkinizi ama eşinizin hatalarını kabul edip değişmek istemesi gerekiyor.

Doğru tahmin oğlak burcu. Ben de yengeç. Eşim o kadar mükemmel ki hatası yok. Kızgınlık anlarında hep benim suçlu olduğumu dile getirir de

İkiniz de inatcisiniz sanırım.2-3 ay gergin durmak çok garip.hic ne olacak böyle demiyor musunuz?

Mesafeler iliskilerde yıpratıcı oluyor.Evinize geçince önce her şeyi akışına bırakın.Siz de eleştirdiği yonlerinizi törpüleyin.Eger tartışmalar devam ederse sakince konuşun.Hale yola girer evliliginizin bence.Yeter ki geçinmeye gönlünuz olsun ikinizin de orta yol bulunuyor.

Doğru tahmin oğlak burcu. Ben de yengeç. Eşim o kadar mükemmel ki hatası yok. Kızgınlık anlarında hep benim suçlu olduğumu dile getirir de

burçlara inanır mısınız bilmem.su ve toprak böyledir.hayata bakışınız farklı o daha mantıksal ve sizin duygularınız ona abartılmış gelebilir. Kötü birisi değil ancak sorunlar onu sıktığında çocuk gibi davranabilir,birden patlayabilir ağzından çıkanı asla bilmez ama kavga anında söyledikleri gerçek değil sizi sinirlendirmek içindir.cimri olabilir.işkolik olabilir.fazla konuşmayı sevmez.kavgadan sonra sorunları çözmeden barışmak ister vs.gibi. siz daha iyi bilirsiniz tabi. Siz maddi koşullar mükemmel olsa da duygusal zenginlikten güç buluyorsunuz.Yani diyeceğim şu ki bu ilişkinin yükü sizde.siz düşüneceksiniz siz taşıyacaksınız. o uğraşmayı istemez daha doğrusu ona göre sorun yoktur. düzelmez çünkü bunlar sorun değil kişilik yapısı. kavga sırasında kırıcı olma,saygısız konuşmak bir sorun.bunu onunla konuşarak çözemezsiniz somut olarak kırıldığınızı gösterip davranışlarınızla onu düzelteceksiniz.

Canim seni üzmek istemem bazi konular haric evlilikte ayni sorunları byasadik kavga ederdik ama bi karara varnadan barisirdik benim sözüme hic deger vermedi düşüncelerim ona mantikli gelmiyodu hep tersini yapardi cinsellikte uzayınca sonuc: ALDATILDIM....

ve en kötüsüde ev hanimiyim onu terk edemiyorum sen yolun basindasin lutfen bu konuda yardim alabilecek maddiyatin vsr yardim al yada bu konukar ile ilgili videolar izle faydasi olacak eminim...

Ben faydasini gördüm eş kisisi ile her konuyu anlasip çözüyoruz ama ne önemi var bogazimda kocaman bir düğüm olduktan sonra

Canım arada mesafe var tabikş sorunlar olacak.. bence siz birbirinizi özlüyorsunuz bu da kavgaya dönüşüyor çünkü cinsellik v.s yok eşininde tahammülü azalmış gibi me geldi.. kızınada hasret.. lütfen 1 ay daha sabredin ve aynı evdeki değişikliği görürsünüz.

Keşke aranıza bu kadar uzaklığın girmesine müsade etmeseydiniz,cinselliğiniz de olmayınca tazelenecek bi durumunuz olmamış,görev icabı uzak bi ilde olsaydı eşim fırsat buldukça çocugu da alıp yanına gider ,gerek öğretmenevinde gerek polisevinde bi iki gece birlikte kalmayı sağlardım heralde,bu kadar yara açılmasına fırsat vermezdim,ayni eve girmeyi beklemeyin, şuan bile yapabilirsiniz bunu.

Çok üzüldüm gerçekten. Ne diyeyim bilmiyorum size. Peki nasıl bir yöntem izlediniz sonrasında. Özellikle faydası olduğunu düşündüğünüz bir yöntem var mı? Yoksa eşiniz çok pişman oldu da kendine çeki düzen mi verdi?

Henüz olay yeni ben eskisi gibi dirdir etmiyor onu ode bunu ode diye yada faturalari bir kere söylüyorum onceden odeyene kadar her gun derdim annesi ile ilgili kötü yorumda bulunmuyorum artik hakaret degil bana bunu dedi bunu yapti vs gibi. .

3.5 senelik evliyiz bu surr zarfinda adami her zor gününde bende arkasından vurdum borclandi niye borclandin dedim ama bana gorede cok önemsiz seylerdi borcunu odemezdi faiziyle 3 katini oderdi mesela ona delirirdim..

Yani sorun bende gibi görünüyor ama asil sebep yine onun yüzünden evladim icin ilk defa evlenmis gibi yapip hayatima devam ediyorum tehdit ettim bir daha duyarsam seni herkese rezil ederim diye ama inanmiyorum yapan her halukarda yapar is yerinde telefonu vardir ikinci hatti vardir yada simdi yapmiyorsa bir sene sonra 5 sene 10 sene sonra yapacak illaki beni eş olarak gorup duyarsa cani yanar mi diye dusunmeyen adam bundan sonra mi bana sadık olacak... kadin aklima cok gelmiyor baska bir kadinda olabilirdi onun yeronde sonuçta esim niyeti bozmus olan.

Suan ki dusuncem ona öyle iyi olacam ki ve swety beni birakmaz diye düşündügu ve işimi elime aldigim anda terkedicem evladimla kendime yeni bir hayat kurucam... Çünkü kadınlık grurum yerledw onurum yerlerde ben kendime şaşırıyorum nasil hala bu adamin yanindayim diye baslarda sevdiğim icin diyordum ama o eski aşk muhabbette kalmadi mahvetti bizi (biz diye birsey yokmus gerci onun icin beni demek daha mantikli )bir anlik zevk ugruna

Konu sahibinin eşi oğlak değişir mi bilmiyorum . Benim eşim boğa değişme ihtimali yok. Ben hatalıyım çok hatalı davrandım deyip sen şöyle yapsaydın düzelirdim tadında boşanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…