- 1 Kasım 2014
- 251
- 170
- 48
- Konu Sahibi Hazarprensesi
-
Simdi bir lafla ayrılan,
Evlenince tek kavgada ceketini alır cıkar.
Bencr bir seyler yapmak yerine karsınıza alın cok ciddi bir sekilde ne kadar incindiginizi anlatın.
Bu tutumu devam ederse de yol verin.
nasil yapti bilmiyorum ama whatsappdan birisi profiline baktigi zaman gore biliyor.. bu sefer hiic bakmadim yani profiline bakmadigimi onunla ilgilenmedigimi biliyor.. faceden de sildim. aradigi zaman acmayi dusunmuyorum ama ne zamana kadar iste orasi sikinti. tabi biraz da icime korku dusuuyor ya kesin biterse diye.. sonra da diyorum ki akilsiz kafam o senden ayrilinca bunu dusunmuyorda sen niye dusunuyorsun? aklimla kalbim kavga halinde anlayacagin..geri donmek isterse reddedin.butun iletisim yollarini kapatin.sizi kaybettigine ikna olsun.surundurun biraz.
Ayrılık bence cok buyuk kelime. Sevgilinin yaptigi cok cok yanlis, bence guven zedeleyici.evet bende bunu dusunuyorum soyledimde hatta.. kizdigim zaman gozum bir sey gormuyor diyor.. yani ayriliyor sakinlesincede ariyor.. ama ben istiyorum ki ayrilmasin tamam telefonu kapasin biraz dusunsun ama ayrilmak ne abii? bide ben onun ilk ciddi iliskisiyim onceden kizlar kotu alistirmis galiba.. poff
haklisin.. bende bunu dusunuyorum zaten.. boyle surmezki bu iliski ya degisecek ya degisecek baska yolu yok.. her seyi gozel al barisma diyorum kendi kendime.. benden vaz gecerse yoluma bakarim vaz gecmezse degisirse ne ala.. ama iste aradigi zaman nasil acmiycam orasi sikinitKüsen erkeğin bir tık altı ama yinede çok sinir bozucu... Bence ciddi ciddi ayrılın uzun bir ayrılık olsun beşlide bir daha dönmezsiniz bile dönersenizde ya dersini almış olur ya da bu şekilde devam başka seçenek göremedim ben.
bende cok uzuluyorum aslinda. ayrilmak degilde baska bi cozum ariyorum.. kaybetme korkusu yasatmak istiyorumm.. ama yine basaramazsam sonu ayrilik olacak..Ayrılık bence cok buyuk kelime. Sevgilinin yaptigi cok cok yanlis, bence guven zedeleyici.
Ve sen ona cok deger verdigin icin bu durum seni cok yipratir diye dusunuyorum.
Ben boyle bir iliskiye devam edemezdim acikcasi
evet katiliyorum :) diyorum ya cozumu biliyorum aslinda gitmem gerek.. tinlamam gerek ama nasil yapicagimi bilmiyorum.. aradigi zaman hic acmiyim mi? acipta tersliyim mi?Her döndüğünde kabul edeceğini biliyor adam. Neden korksun kaybetmekten?
yengec burcu kendisi.. gel gitleri var yanii.. tartistigimiz zaman kabuguna cekiliyor beni dinlemiyor bile.. ha bundan eminim biliyor ki beni biraktigi yerde bulacak.. zaten bu yuzden kaybetme korkusu yok diyorum ya. konustum ama ise yaramiyor.. tartisma sirasinda gozu hic bir sey gormuyorrrKarşınıza alıp sizden nasıl bu kadar kolay vazgeçebildiğini sorun konuşmanın sonunda da bir daha ayrılalım derse tamamen biteceğini söyleyin. Eğer fevri bi kişiliği varsa tartıştığınız zaman sinirliyken konuşmasın bir kaç saat hava alsın sakinleşsin öyle konuşun.
eski kiz arkadaslari egosunu tavan yapmis :) zaten onu surunduren yuzune bakmayan tinlamayan tek kiz oldugum icin bu iliski ciddi bi iliski olarak basladi.. ama sonsuza kadar onu surunduremem ki.. bide ben malesef ki cok merhametliyim.. uzgun uzgun baksin hemen affederim.. ayni zamanda trip atmayida sevmem.. belki ben bunlari yapmadigim icin benim rolumu ustlenmistir..Bunları genelde ben erkek arkadaşıma yaparım. Anlattıkların da genelde bir kızın erkeğe yaptığı hareketler. Okurken bunları bir erkek yazmış gibi hissettim. Bunları yapan erkek de çekilmez bu arada. .
ben 21 o 23.. Universite 1de basladi iliskimiz.. evet bende onu dusunuyorum ama o surede kendime engel olmak zor olucak basinizi agrita bilirim yani :)Kaç yaşındasınız ki ne ilişkinizi neden yıpratıyorsunuz
kaybetme korkusunu yaşaması için barışmayacaksın arasın dursun bir gün bir ay beş ay bakalım o zaman ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?