- 13 Ağustos 2014
- 5.581
- 2.439
- 448
- Konu Sahibi Hazarprensesi
-
canimmm bni anlattin sanki:)Merhaba :) benim bi sikintim var kizlar.. bi el atarsaniz sevinirim :) 4 yillik iliskim var.. sevgilimden ayrildik.. ayrilma sebebimiz cok basit bi sey.. benim sorunum tamda bu.. aramizda kucucuk bi sorun ciktigi zaman hemen benden ayriliyor.. ne kadar dil doksemde fayda etmiyor.. kendi ayriliyor sonra da kendi ariyor barismak icin.. bende cok uzatmiyorum barisiyorum maalesef ki.. ben bu durumdan acayip sikildim.. bi cozum ariyorum.. ama nasil bi cozum? baskasina akil verirken sorun yok ama kendime gelince beyin iptal.. bu sefer aradigi zaman acmiyim diyorum ama ze zamana kadar acmiycam? gercekten dersi hak etti.. ha konusun cozun sorununuzu dediginizi duyar gibiyim.. fakat baristigimiz zaman sevgi pitircigi oluyoruz ya, tamam diyor sonra tartistigimizda ayni tas ayni hamam.. beni kaybetme korkusu yok galiba.. iste bu yuzden cok rahat.. peki nasil kaybetme korkusu yasaticam ki ona? beni sevmedigini dusunmuyorum cunki his ediyorum sevgisini.. 4 yil olmus hala heyecanlanir yanimda .. dusun dusun isin icinden cikamadim.. akliniza ihtiyacim var canlar :)
aynn canim ya bide bn kiziyom küsüyosam gel pesimden die. .gülüp geciyo bna:) artik alisti garibim:) aa siz evlenmissiniz ne guzel Allah mutlu etsin. .darisi basimiza:)Bende çok yapardım görüşürken ama biz farklı şehirlerdeydik birazda ondan kaynqklanıyordu:))) kızan küsen bendim ayrılan bendim sonra trip atan yine bendim Allahtan ciddiye almadı da evlendik :))
canimmm konuşuyoruz tartisiyoruz o an ne dese tersime gidiyo..bi an bitsin diyorum,sinirle bna aldığı hediyeleri gondermisligim bile var..en fazla 1 hafta sürüyor, tipis tipis dönüyorumbiliyorum pisman oldugunu whatsapp profilinde bana kusme falan yaziyor.. ama canim benim ve senin sevgilinin ne sucu var simdi? :) yazik diilmiyiz biz.. ben biraz garipim yani. trip atmayi sevmem.. kusmeyi sevmem.. sorun varsa cozelim halledelim derim.. karsimdaki de tam tersi cok sinir bozucu :) yapmayin boyle bir gun kaybediceksiniz bizi
çok şükür eşimde küsme huyu yok bende çok uzun küsemem zaten evlenince ne kadar küs kalınır ki bazen tartışucağımıza küssek mi acaba diyoruz ama hiç yapamadık , benim küslüklerin uzun sürmezdi yarım saat içinde aramazsa bu seferde ayrılığı kabul ettin demek diye kızar arardım:))aynisiniz :) ben dayanamiyorum cidden.. kendi kendime bi yol bulamadimda buaraya yazip akil aliyim dedimpeki evlenincede devam ettimi kusme huylarin?
maalesef oyle.. buda benim kusmememden ve cabuk afetmemden kaynaklaniyor..Genelde bunu kızlar yapar sizin ki tersi olmuş
ayrildigi zaman aramiyorum asla.. kendisi ariyor zaten.. burnu nasil surter onu bilemiyorum aslinda bu konuda fikriniz var mi? :)Çok üstüne düşme bunu yaptıkça ona vazgeçilmezsin imajı çiziyosun oda buna güveniyor biraz burnu sürtmesi lazım
hah iste bende bunun yolunu ariyorum nasil hissetiriyim iste bunu bulamiyorumm bu konuda yardim istiyorummOndan vazgeçebilecegini hissettir sevgiline. Her istediğinde senden ayrılamayacağını anlasın
Oooo uyu sen kizim)))).gercekten mi canim? evliykende mi kus kalina biliyor?
gercekten mi? :) pesin de kossun istiyorsun yani .. :)Ç
çok şükür eşimde küsme huyu yok bende çok uzun küsemem zaten evlenince ne kadar küs kalınır ki bazen tartışucağımıza küssek mi acaba diyoruz ama hiç yapamadık , benim küslüklerin uzun sürmezdi yarım saat içinde aramazsa bu seferde ayrılığı kabul ettin demek diye kızar arardım:))
maalesef oyle.. buda benim kusmememden ve cabuk afetmemden kaynaklaniyor..
ayrildigi zaman aramiyorum asla.. kendisi ariyor zaten.. burnu nasil surter onu bilemiyorum aslinda bu konuda fikriniz var mi? :)
yok oyle degil.. ona gore ben hep yanlisim.. mesela face sifremi biliyodu ayriyken kizginlikla degistim sonra barisinca ogrendi ve neden yaptin dedi bende ayrildik kizginlikla yaptim dedim.. ben ozur dilemedim.. nedenine gelince ayrilirken bazi seyleri goze aliyorsundur.. bende sifremi degiserek tepki gosterdim..Bu mesajdan sonra tablo değişti bende haksızlende özür dilemiyorsunuz yani aynı erkekler gibi desene ben hata mı yaparım özrümüde dilemem ne yaparsan yap gibi, sahiden sizin roller değişmiş..
Koşmak değil uzaktık bir seneyi bile buluyordu yüzyüze görüşmelerimiz bu ilişkiyi çok yıpratıyor bende onun gerginliği vardı maddi sıkıntılardan dolayı süreçte uzadı .. Evlendik çok şükür küsemiyoruz zaten şimdide. ama bu küsme huyu alışkanlık yapıyor :)gercekten mi? :) pesin de kossun istiyorsun yani .. :)
Bende çok yapardım görüşürken ama biz farklı şehirlerdeydik birazda ondan kaynqklanıyordu:))) kızan küsen bendim ayrılan bendim sonra trip atan yine bendim Allahtan ciddiye almadı da evlendik :))
ben birazda sabirsizim sorun varsa konusalim cozelim diyorum.. bekleyemem .. arafda kalmaktan nefret ederim.. bi sefer denemeye calistim ve ertesi gun aradim hala kizgindi.. bi daha da yapamadim :) evet sabrettim .. iki ayda falanpeki kabuğuna çekildiğinde sen mi mesaj yazıyosun ya da arıyorsun?
hiç aramamayı denedin mi? kavga eder etmez değilde üzerinden zaman geçince arasan neden kırıldığını sorsan ve açıklamanı ona göre yapsan? bir de şunu merak ettim 4 senedir berabersiniz ve sabrettiğine göre gerçekten seviyo olmalısın bu ayrılma barışma olayı kaç ayda yada günde bir oluyor
Aylarca kalanlar var siz evli olsanız daha çok sebebiniz olur küsmeye burda bir arkadaş çayımı içtin diye küsmüş gerisini sen düşün
Yengeç burcuyum hiç küsmem alınmam hatta küslükten nefret ederim
yok artik cayimi ictin diye kusulur mu?Aylarca kalanlar var siz evli olsanız daha çok sebebiniz olur küsmeye burda bir arkadaş çayımı içtin diye küsmüş gerisini sen düşün
konusunca hemen yumsuyorum ben ama :)) hic konusmuyum diyorum telefonu acmiyim diyorum..Diyorum ya barışma çocukmuyuz biz diyeceksin ciddi bir sebebin varsa tamam ama böyle yaparak ilişkimizi yıpratıyorsun de ve barışma ama öyle bir gün bir hafta değil onu pişman edene kadar
diyorumki aradigi zaman acmiycam.. mesaj atinca donmuycem.. peki ne zamana kadar bunu surdure bilirimki? kpima getittirene kadar devammi edeyim? yada baska bi fikrin var mi?Sana bir sey diyicem.
Oyle bir sey yapmalisin ki arkadasin degil bir daha kusmek kusmegin lafini bile edemesin.
Yoksa erkegin kuslugu hiiic cekilmez
Küslüğü biraz uzun tutmayı, ağırdan almayı dene nasılsa dönecek kürkçü dükkanına :)Merhaba :) benim bi sikintim var kizlar.. bi el atarsaniz sevinirim :) 4 yillik iliskim var.. sevgilimden ayrildik.. ayrilma sebebimiz cok basit bi sey.. benim sorunum tamda bu.. aramizda kucucuk bi sorun ciktigi zaman hemen benden ayriliyor.. ne kadar dil doksemde fayda etmiyor.. kendi ayriliyor sonra da kendi ariyor barismak icin.. bende cok uzatmiyorum barisiyorum maalesef ki.. ben bu durumdan acayip sikildim.. bi cozum ariyorum.. ama nasil bi cozum? baskasina akil verirken sorun yok ama kendime gelince beyin iptal.. bu sefer aradigi zaman acmiyim diyorum ama ze zamana kadar acmiycam? gercekten dersi hak etti.. ha konusun cozun sorununuzu dediginizi duyar gibiyim.. fakat baristigimiz zaman sevgi pitircigi oluyoruz ya, tamam diyor sonra tartistigimizda ayni tas ayni hamam.. beni kaybetme korkusu yok galiba.. iste bu yuzden cok rahat.. peki nasil kaybetme korkusu yasaticam ki ona? beni sevmedigini dusunmuyorum cunki his ediyorum sevgisini.. 4 yil olmus hala heyecanlanir yanimda .. dusun dusun isin icinden cikamadim.. akliniza ihtiyacim var canlar :)
Bu devran böyle gider o zaman ben eşimle sevgiliyken benden ayrıldı güya tabi bir saat geçmeden aramaya başladı uzak iller gelemiyorda çalıştığı için kendimide biliyorum küslüğü sevmem telefonu şarja taktım ve tatile gittik o 15 günde delirmişti ve hala bana küsemezkonusunca hemen yumsuyorum ben ama :)) hic konusmuyum diyorum telefonu acmiyim diyorum..
deniycem :)).. bakalim ise yarayacak mi?Küslüğü biraz uzun tutmayı, ağırdan almayı dene nasılsa dönecek kürkçü dükkanına :)
bende esin gibiyim aslinda kusemem kimseye :) bana kussunlerde istemem.. bu durumla bas edemiyorum artik :)Bu devran böyle gider o zaman ben eşimle sevgiliyken benden ayrıldı güya tabi bir saat geçmeden aramaya başladı uzak iller gelemiyorda çalıştığı için kendimide biliyorum küslüğü sevmem telefonu şarja taktım ve tatile gittik o 15 günde delirmişti ve hala bana küsemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?