kaybetme korkusu yok mu ? ..

canimmm bni anlattin sanki:)
bnde aynı erkek arkadaşın gibiyim:)
bi iliskim var iki yillik..cok cabuk sinirlenir,ayrilirim sonra dayanamaz yazarım. .hatta ustune bide bn ayrılıyorum sen nie peşimden gelmiyosun diye trip atmisligim bile olur. .ama bu onu sevmediğim anlamina gelmez..aksine cok seviyorum bi cok kezde konustuk soz verdim ama sinir anında yine ayni şeyleri yapıyorum. .
eminim erkek arkadaşında pisman oluyodur ama elinde degil..
Bende çok yapardım görüşürken ama biz farklı şehirlerdeydik birazda ondan kaynqklanıyordu:))) kızan küsen bendim ayrılan bendim sonra trip atan yine bendim Allahtan ciddiye almadı da evlendik :))
aynn canim ya bide bn kiziyom küsüyosam gel pesimden die. .gülüp geciyo bna:) artik alisti garibim:) aa siz evlenmissiniz ne guzel Allah mutlu etsin. .darisi basimiza:)
canimmm konuşuyoruz tartisiyoruz o an ne dese tersime gidiyo..bi an bitsin diyorum,sinirle bna aldığı hediyeleri gondermisligim bile var..en fazla 1 hafta sürüyor, tipis tipis dönüyorum
ama hic pesimden gelmiyo. .bni kaybetmekten korkmuyosun diyorum hatta ona.o da birakip giden sensin dio..demk gerçekten boyle hissediliyomus karsi taraftan. .yazini okuyunca anladim

Ç
aynisiniz :) ben dayanamiyorum cidden.. kendi kendime bi yol bulamadimda buaraya yazip akil aliyim dedim peki evlenincede devam ettimi kusme huylarin?
çok şükür eşimde küsme huyu yok bende çok uzun küsemem zaten evlenince ne kadar küs kalınır ki bazen tartışucağımıza küssek mi acaba diyoruz ama hiç yapamadık , benim küslüklerin uzun sürmezdi yarım saat içinde aramazsa bu seferde ayrılığı kabul ettin demek diye kızar arardım:))

Genelde bunu kızlar yapar sizin ki tersi olmuş
maalesef oyle.. buda benim kusmememden ve cabuk afetmemden kaynaklaniyor..
Çok üstüne düşme bunu yaptıkça ona vazgeçilmezsin imajı çiziyosun oda buna güveniyor biraz burnu sürtmesi lazım
ayrildigi zaman aramiyorum asla.. kendisi ariyor zaten.. burnu nasil surter onu bilemiyorum aslinda bu konuda fikriniz var mi? :)

gercekten mi? :) pesin de kossun istiyorsun yani .. :)

maalesef oyle.. buda benim kusmememden ve cabuk afetmemden kaynaklaniyor..

ayrildigi zaman aramiyorum asla.. kendisi ariyor zaten.. burnu nasil surter onu bilemiyorum aslinda bu konuda fikriniz var mi? :)

Diyorum ya barışma çocukmuyuz biz diyeceksin ciddi bir sebebin varsa tamam ama böyle yaparak ilişkimizi yıpratıyorsun de ve barışma ama öyle bir gün bir hafta değil onu pişman edene kadar

Sana bir sey diyicem.
Oyle bir sey yapmalisin ki arkadasin degil bir daha kusmek kusmegin lafini bile edemesin.

Yoksa erkegin kuslugu hiiic cekilmez

Bu mesajdan sonra tablo değişti bende haksızlende özür dilemiyorsunuz yani aynı erkekler gibi desene ben hata mı yaparım özrümüde dilemem ne yaparsan yap gibi, sahiden sizin roller değişmiş..
yok oyle degil.. ona gore ben hep yanlisim.. mesela face sifremi biliyodu ayriyken kizginlikla degistim sonra barisinca ogrendi ve neden yaptin dedi bende ayrildik kizginlikla yaptim dedim.. ben ozur dilemedim.. nedenine gelince ayrilirken bazi seyleri goze aliyorsundur.. bende sifremi degiserek tepki gosterdim..

gercekten mi? :) pesin de kossun istiyorsun yani .. :)
Koşmak değil uzaktık bir seneyi bile buluyordu yüzyüze görüşmelerimiz bu ilişkiyi çok yıpratıyor bende onun gerginliği vardı maddi sıkıntılardan dolayı süreçte uzadı .. Evlendik çok şükür küsemiyoruz zaten şimdide. ama bu küsme huyu alışkanlık yapıyor :)

Bende çok yapardım görüşürken ama biz farklı şehirlerdeydik birazda ondan kaynqklanıyordu:))) kızan küsen bendim ayrılan bendim sonra trip atan yine bendim Allahtan ciddiye almadı da evlendik :))

Hahaa ben tek değilmişim demek aynı ben. Biz de evleniriz inşallah da kurtulurum bu durumda artık :)

ben birazda sabirsizim sorun varsa konusalim cozelim diyorum.. bekleyemem .. arafda kalmaktan nefret ederim.. bi sefer denemeye calistim ve ertesi gun aradim hala kizgindi.. bi daha da yapamadim :) evet sabrettim .. iki ayda falan

O zaman başka tabi seviyor ama seni kaybetmeyi göze almasından değil küsmeleri biraz daha dikkatini çekmek belki

Aylarca kalanlar var siz evli olsanız daha çok sebebiniz olur küsmeye burda bir arkadaş çayımı içtin diye küsmüş gerisini sen düşün
Yengeç burcuyum hiç küsmem alınmam hatta küslükten nefret ederim

Aylarca kalanlar var siz evli olsanız daha çok sebebiniz olur küsmeye burda bir arkadaş çayımı içtin diye küsmüş gerisini sen düşün
yok artik cayimi ictin diye kusulur mu?
benimde yukselenim yengec bende sevmem kusluyu.. ama erkekleri farkli gercekten

Diyorum ya barışma çocukmuyuz biz diyeceksin ciddi bir sebebin varsa tamam ama böyle yaparak ilişkimizi yıpratıyorsun de ve barışma ama öyle bir gün bir hafta değil onu pişman edene kadar
konusunca hemen yumsuyorum ben ama :)) hic konusmuyum diyorum telefonu acmiyim diyorum..

Sana bir sey diyicem.
Oyle bir sey yapmalisin ki arkadasin degil bir daha kusmek kusmegin lafini bile edemesin.

Yoksa erkegin kuslugu hiiic cekilmez
diyorumki aradigi zaman acmiycam.. mesaj atinca donmuycem.. peki ne zamana kadar bunu surdure bilirimki? kpima getittirene kadar devammi edeyim? yada baska bi fikrin var mi?

Küslüğü biraz uzun tutmayı, ağırdan almayı dene nasılsa dönecek kürkçü dükkanına :)

konusunca hemen yumsuyorum ben ama :)) hic konusmuyum diyorum telefonu acmiyim diyorum..
Bu devran böyle gider o zaman ben eşimle sevgiliyken benden ayrıldı güya tabi bir saat geçmeden aramaya başladı uzak iller gelemiyorda çalıştığı için kendimide biliyorum küslüğü sevmem telefonu şarja taktım ve tatile gittik o 15 günde delirmişti ve hala bana küsemez

bende esin gibiyim aslinda kusemem kimseye :) bana kussunlerde istemem.. bu durumla bas edemiyorum artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…