- 10 Mayıs 2014
- 3.409
- 7.017
- 358
- Konu Sahibi Hazarprensesi
Çekilir dert değil yaaanii...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyleyim küs kızgın kalmak bana göre değil benim sevgilimde ilk zamanlar uzun süre(1-2 gün) konuşmamak isterdi ayrılık lafı olmasada. sonra benim üzüldüğümü gördü ve o adım attı artık uzatmıyor kavgalardan sonra sessiz kalmasını bir belki iki saat sonra sakince konuşuyoruz. ilk zamanlarda ben haklıyım sen haklısın diye itiştiğimiz de oluyordu ama gördük ki çok saçma haklılık değil önemli olan iki tarafta üzülmüş olabilir herkes neye üzüldüğünü kırıldığını söylerse nedenleri nasılları konuşulursa çözülür. sevgilin bana olgunlaşmamış gibi geldi yada ciddi bi ilişkiye hazır değildi de senin iteklemelerinle yürüdü bu ilişki? ama dile kolay 4 yıl...ben birazda sabirsizim sorun varsa konusalim cozelim diyorum.. bekleyemem .. arafda kalmaktan nefret ederim.. bi sefer denemeye calistim ve ertesi gun aradim hala kizgindi.. bi daha da yapamadim :) evet sabrettim .. iki ayda falan
maalesef oylee.Çekilir dert değil yaaanii...
benden once ciddi iliskisi olmamis. ayni zamanda onu reddedende olmamis. kotu alisdirmislar yani.. benim iteklemelerimle surmedi aslinda ama tek kotu huyu var oda kusmesi.. fizik olarak aile olarak karakter olarak istedigim gibi.. ama bi tek kusme huyu sinir bozucu.. bu huyundan vaz gecirmek icin care ariyorum..bende öyleyim küs kızgın kalmak bana göre değil benim sevgilimde ilk zamanlar uzun süre(1-2 gün) konuşmamak isterdi ayrılık lafı olmasada. sonra benim üzüldüğümü gördü ve o adım attı artık uzatmıyor kavgalardan sonra sessiz kalmasını bir belki iki saat sonra sakince konuşuyoruz. ilk zamanlarda ben haklıyım sen haklısın diye itiştiğimiz de oluyordu ama gördük ki çok saçma haklılık değil önemli olan iki tarafta üzülmüş olabilir herkes neye üzüldüğünü kırıldığını söylerse nedenleri nasılları konuşulursa çözülür. sevgilin bana olgunlaşmamış gibi geldi yada ciddi bi ilişkiye hazır değildi de senin iteklemelerinle yürüdü bu ilişki? ama dile kolay 4 yıl...
şöyle yapsan o zaman tartıştığınız zaman hiç aramasan? illaki arayacak seni kızgın ya da sakin farketmez o zaman söyleyeceğini söylersin konuyu kapatır yada uzatır. anladığım kadarıyla üzülmüyosun ama kızıyosun ve yoruluyosun bu küsme huyundan?benden once ciddi iliskisi olmamis. ayni zamanda onu reddedende olmamis. kotu alisdirmislar yani.. benim iteklemelerimle surmedi aslinda ama tek kotu huyu var oda kusmesi.. fizik olarak aile olarak karakter olarak istedigim gibi.. ama bi tek kusme huyu sinir bozucu.. bu huyundan vaz gecirmek icin care ariyorum..
ona kaybetme korkusu yok diyorum ama dusununce anladimki benimde yok.. rahatlikla kesin ariycak diye biliyorum.. uzulmuyorum aglamiyorum ayrildigimiz icin nasilsa barisiriz kafasindayim.. oda benim gibi dusunuyor aslinda. nasilsa barsiriz benimle barisir uzatmaz dusuncesinde.. istiyorum bu dusuncesinden vaz gecsin.. omur boyu boyle devam edemeyizki?
O an icin uzuluyorumda fakat sonra kiziyorum .. bunuda deniycem bakalim degisen bi sey olacak mi?şöyle yapsan o zaman tartıştığınız zaman hiç aramasan? illaki arayacak seni kızgın ya da sakin farketmez o zaman söyleyeceğini söylersin konuyu kapatır yada uzatır. anladığım kadarıyla üzülmüyosun ama kızıyosun ve yoruluyosun bu küsme huyundan?
Zaten hemen evlenmiyorum canim suan evlenmeye niyetim yok :)Konuyu 21 değil de 17 yaşında biri açmış gibi. Yaşıtların gezip tozarken sen saçma sevgili tripleriyle uğraşıyorsun ve uğraşacaksın. Çünkü sevgilin de daha 23 yaşında, erkekler hemen olgunlaşmıyor. Adamın huyu bu. Bir de gelmiş 'Evlenince düzelir mi?' diyorsun. 'Eşim beni kovdu, eşim sıkıldı boşanmak istedi' temalı bin tane konu linki koyardım mobil olmasam. Kafanı duvarlara vurma sonra.
birazcık konuşup kendini anlatmaya çalışmak yerine kendini geriye çekO an icin uzuluyorumda fakat sonra kiziyorum .. bunuda deniycem bakalim degisen bi sey olacak mi?![]()
ebirazcık konuşup kendini anlatmaya çalışmak yerine kendini geriye çekyani o düşünsün bakalım bana küsme demekle olmuyor ki. kendi hatasını anlaması lazım. bu şekilde yıpranırsın canına yazık. yani şımarıklık ayrılalım diyip sonra hadi barışalım sinirden söyledim demek. o zaman sende dök içini sinirle dedim ya affet de. bence bu burda kalmaz ilerde yüz buldukça daha başka yerlere de gider.
Evet dogru. Aslinda barismamayi dusunuyorum hatasini anlasin diye.. dayana bilirmiyim bilmiyorum.. sikinti burada iste..birazcık konuşup kendini anlatmaya çalışmak yerine kendini geriye çekyani o düşünsün bakalım bana küsme demekle olmuyor ki. kendi hatasını anlaması lazım. bu şekilde yıpranırsın canına yazık. yani şımarıklık ayrılalım diyip sonra hadi barışalım sinirden söyledim demek. o zaman sende dök içini sinirle dedim ya affet de. bence bu burda kalmaz ilerde yüz buldukça daha başka yerlere de gider.
birazcık kafanı dinle sende düşünüp durmazsan dayanırsın :)e
Evet dogru. Aslinda barismamayi dusunuyorum hatasini anlasin diye.. dayana bilirmiyim bilmiyorum.. sikinti burada iste..
simdi dayaniyorum da o aradigi zaman hemen yumsuyorum .. yumsamak istemiyorum benbirazcık kafanı dinle sende düşünüp durmazsan dayanırsın :)
Yumuşayın ya kıyamam madem önemli bi mesele de degilsimdi dayaniyorum da o aradigi zaman hemen yumsuyorum .. yumsamak istemiyorum ben![]()
Kaybetme korkusu patolojiktir. Zaten olmaması gerekir.Bu kaybetme korkusu eksikliği değil galiba.Olsa olsa ilişkinin ciddiyetini kavrayamamak. İnşallah üstesinden gelebilirsiniz.Merhaba :) benim bi sikintim var kizlar.. bi el atarsaniz sevinirim :) 4 yillik iliskim var.. sevgilimden ayrildik.. ayrilma sebebimiz cok basit bi sey.. benim sorunum tamda bu.. aramizda kucucuk bi sorun ciktigi zaman hemen benden ayriliyor.. ne kadar dil doksemde fayda etmiyor.. kendi ayriliyor sonra da kendi ariyor barismak icin.. bende cok uzatmiyorum barisiyorum maalesef ki.. ben bu durumdan acayip sikildim.. bi cozum ariyorum.. ama nasil bi cozum? baskasina akil verirken sorun yok ama kendime gelince beyin iptal.. bu sefer aradigi zaman acmiyim diyorum ama ze zamana kadar acmiycam? gercekten dersi hak etti.. ha konusun cozun sorununuzu dediginizi duyar gibiyim.. fakat baristigimiz zaman sevgi pitircigi oluyoruz ya, tamam diyor sonra tartistigimizda ayni tas ayni hamam.. beni kaybetme korkusu yok galiba.. iste bu yuzden cok rahat.. peki nasil kaybetme korkusu yasaticam ki ona? beni sevmedigini dusunmuyorum cunki his ediyorum sevgisini.. 4 yil olmus hala heyecanlanir yanimda .. dusun dusun isin icinden cikamadim.. akliniza ihtiyacim var canlar :)
Yok bizde o asama yok :) garip bir iliskimiz var farkindayim.. ya duzelicek ya biticek baska yolu yokYumuşayın ya kıyamam madem önemli bi mesele de degil
Ama keske iliskinizde ara duraklar olsa. Yani sevgi pıtırcığı olmakla ayrılmak arasına bi kaç aşama koyabilseniz. Böyle hani derler ya yalama olur ilişkiniz. Her kavgada da bu sefer bitti denilmez ki. Yıpranırsınız boşu boşuna. Bence ayrılalım bi insanın agzında tek sefer çıkması gereken bi kelime.Ay yazacagım tavsiyeye inanamıyorum ama bi trip atma döneminiz falan olsa arada keske![]()
oylemi diyorsunuz.. ola bilir yani.. ayrilik kelimesinin ciddiyetini anlamamistir ..Kaybetme korkusu patolojiktir. Zaten olmaması gerekir.Bu kaybetme korkusu eksikliği değil galiba.Olsa olsa ilişkinin ciddiyetini kavrayamamak. İnşallah üstesinden gelebilirsiniz.
evet farkindayim.. bu sefer her seyi goze alip surundurmeye calisacagim yani kaybetdigini dusunsun istiyorum.. belki boylelikle beni yiprattigini anlar...Tamam çok seviyorsun ayrılmak istemiyorsun,kaybetmek istemiyorsun ama belki farkında değilsin böyle daha çok kaybediyorsun. Yanında olmak isteyen olur sinirlenince kapatsın telefonu bu kadar basit. Süründür hem eğer geri dönmek için çabalamazsa en azından bu streste bitmiş olur biliyorsun ki hiç bi erkek dünyanın sonu ve vardır her işte bi hayır.
aramiyorum ki fakat aradiginda hemen yumsuyorum.. yumsamamak icin bi care bulmak lazim :)cnm arama sorma unutma ne zaman umursamazsın erkek milletini ozaman kazanırsn
Kaybetme korkusu patolojiktir. Zaten olmaması gerekir.Bu kaybetme korkusu eksikliği değil galiba.Olsa olsa ilişkinin ciddiyetini kavrayamamak. İnşallah üstesinden gelebilirsiniz.Merhaba :) benim bi sikintim var kizlar.. bi el atarsaniz sevinirim :) 4 yillik iliskim var.. sevgilimden ayrildik.. ayrilma sebebimiz cok basit bi sey.. benim sorunum tamda bu.. aramizda kucucuk bi sorun ciktigi zaman hemen benden ayriliyor.. ne kadar dil doksemde fayda etmiyor.. kendi ayriliyor sonra da kendi ariyor barismak icin.. bende cok uzatmiyorum barisiyorum maalesef ki.. ben bu durumdan acayip sikildim.. bi cozum ariyorum.. ama nasil bi cozum? baskasina akil verirken sorun yok ama kendime gelince beyin iptal.. bu sefer aradigi zaman acmiyim diyorum ama ze zamana kadar acmiycam? gercekten dersi hak etti.. ha konusun cozun sorununuzu dediginizi duyar gibiyim.. fakat baristigimiz zaman sevgi pitircigi oluyoruz ya, tamam diyor sonra tartistigimizda ayni tas ayni hamam.. beni kaybetme korkusu yok galiba.. iste bu yuzden cok rahat.. peki nasil kaybetme korkusu yasaticam ki ona? beni sevmedigini dusunmuyorum cunki his ediyorum sevgisini.. 4 yil olmus hala heyecanlanir yanimda .. dusun dusun isin icinden cikamadim.. akliniza ihtiyacim var canlar :)