• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaybetme korkusu yok mu ? ..

yoook inat ettim bu sefer yuz vermiycem.. benden emin o yuzden bu kadar rahat.. cunki biliyoki ayrilsakta ben onu unutmamis asla baska birini hayatima almam.. her seyim ortadadir.. oda bundan emin.. bu sefer acmayi dusunmuyorum.. madem ayrildik bi daha barismak yok diycem.. seviyorsa zaten duzelir beni kaybetmekten korktugu icin bi daha yapmaz sevmiyorsa zaten ugrasmaz yoluna gider.. :KK11:
Aynen oyle yapp

evet aynen oyle yapmayi dusunuyorum.. zaten yapilmasi gerekeni biliyorum.. benim asil sikintim sesini duydugum zaman yada uzuldugunu his etdigim zaman yelkenleri indirmem.. tas kalpli olmak istiyorum bi sure.. arkadaslarimla paylasmiyorum normalde kapali kutuyumdur aslinda :) burada ilk kez size icimi actim yardim bekliyorum beni gaza getirin o aradigi zaman yazicam buraya bana gaz verin :))
Sürekli böyle gitgellerle yaşamak istemiyorsanız, taş kalpli olmanız gerek. 15 gün yada 1ay süre verin kendinize, konusmayın , tam kaybettim dediği anda son şans bu dersiniz

Sürekli böyle gitgellerle yaşamak istemiyorsanız, taş kalpli olmanız gerek. 15 gün yada 1ay süre verin kendinize, konusmayın , tam kaybettim dediği anda son şans bu dersiniz
evet canim bakalim ise yarayacak mi.. cok merak ediyorum :) gelismelerden haberdar ederim sizleride sizde fikirlerinnizi esirgemeyin lutfen :) :*

Büyük konuşmak istemem ama bir erkek bana en ufak şeyde bırak ayrılmayı, ayrılığın lafını etse bile buna tahammül etmem.
Aşkından gebersem defol git derim ya da düzelt kendini.
Sen nasıl da taviz verip değerini hiç etmişsin ya.
Sevmenin de bir usulü olmalı.
Köle gibi davranmanın sonu değer görmemek olur.
Güçsüz bir kız oldukça itici gerçekten.
Çok iyi bir ders vermek lazım buna.
Ve bu ders son şansı olmalı.
Yoksa resti çekmeli. Çok çocuksu bir şey çünkü bu. Yıpratıcı. Sevgili huzur, mutluluk veremiyorsa hayatımızda yeri olmamalı bana göre.

Büyük konuşmak istemem ama bir erkek bana en ufak şeyde bırak ayrılmayı, ayrılığın lafını etse bile buna tahammül etmem.
Aşkından gebersem defol git derim ya da düzelt kendini.
Sen nasıl da taviz verip değerini hiç etmişsin ya.
Sevmenin de bir usulü olmalı.
Köle gibi davranmanın sonu değer görmemek olur.
Güçsüz bir kız oldukça itici gerçekten.
Çok iyi bir ders vermek lazım buna.
Ve bu ders son şansı olmalı.
Yoksa resti çekmeli. Çok çocuksu bir şey çünkü bu. Yıpratıcı. Sevgili huzur, mutluluk veremiyorsa hayatımızda yeri olmamalı bana göre.
haklisin.. hemde yerden goge kadar.. benim ilk iliskimdi 17 yasindaydim tecrubesizdim bilemedim.. duygusalimdir hemen affederim.. arkadaslarima karsida boyleyim..sadece ona ozel diil..bi kere taviz verdinmi gerisi geliyormus.. bende iste ilk basladigimizda taviz verdim simdi boyle oldu.. iste bende bu durumu duzeltmeye calisiyorum.. duzelirse ne ala duzelmese kendi bilir.. son sansi..

Sizin yapmaniz gereken ders vermek degil tamamen ayrilmak. Bir kadin kapris yapar adi herneyse ayrilalim der de erkek derse fena oluyor helede ileriye dönükse birlikteliginiz.

haklisin.. hemde yerden goge kadar.. benim ilk iliskimdi 17 yasindaydim tecrubesizdim bilemedim.. duygusalimdir hemen affederim.. arkadaslarima karsida boyleyim..sadece ona ozel diil..bi kere taviz verdinmi gerisi geliyormus.. bende iste ilk basladigimizda taviz verdim simdi boyle oldu.. iste bende bu durumu duzeltmeye calisiyorum.. duzelirse ne ala duzelmese kendi bilir.. son sansi..

yemın edıyorum ben aynı seylerı yasıyorum :Sbenımkı 25 yasında aynı kıskanclıgından abuk sabuk bı uygulama yuzunden kavga edıp ayrıldık dusun sonra arar ozur dıler ben hemen affederım ve su anda kendımı aynı sekılde hıssedıyorum kaybetme korkusu olmayan alıskanlık olmus bır ınsan gıbı allahım ama konustum bende ve bır daha olursa gercekten senı kaybettıgını bılmesı lazım :S tabı mıllete akıl verıyorum ama bende nerdeeee =))))

Süründür dönecegi zaman. Alışmış, nasılsa kabul edecek diye havalanmis biraz. Yüz verme bak nasıl akillaniyor.
dedigini yapacagim bakalim ise yarayacak mi? :)
Sizin yapmaniz gereken ders vermek degil tamamen ayrilmak. Bir kadin kapris yapar adi herneyse ayrilalim der de erkek derse fena oluyor helede ileriye dönükse birlikteliginiz.
son kez deniyorum zaten olursa olur olmazsa kendi hayatima bakarim :)

yemın edıyorum ben aynı seylerı yasıyorum :Sbenımkı 25 yasında aynı kıskanclıgından abuk sabuk bı uygulama yuzunden kavga edıp ayrıldık dusun sonra arar ozur dıler ben hemen affederım ve su anda kendımı aynı sekılde hıssedıyorum kaybetme korkusu olmayan alıskanlık olmus bır ınsan gıbı allahım ama konustum bende ve bır daha olursa gercekten senı kaybettıgını bılmesı lazım :S tabı mıllete akıl verıyorum ama bende nerdeeee =))))
ama yalniz ben bu durumu yasiyorum saniyordum ama yalniz degilmisim .. sende mi benim gibi affedicisin? :)

yengec burcu kendisi.. gel gitleri var yanii.. tartistigimiz zaman kabuguna cekiliyor beni dinlemiyor bile.. ha bundan eminim biliyor ki beni biraktigi yerde bulacak.. zaten bu yuzden kaybetme korkusu yok diyorum ya. konustum ama ise yaramiyor.. tartisma sirasinda gozu hic bir sey gormuyorrr :KK43:

İlk aklıma gelen yengeç burcu mu bu adam dedim hahahha aynı benim ki yahu

Merhaba :) benim bi sikintim var kizlar.. bi el atarsaniz sevinirim :) 4 yillik iliskim var.. sevgilimden ayrildik.. ayrilma sebebimiz cok basit bi sey.. benim sorunum tamda bu.. aramizda kucucuk bi sorun ciktigi zaman hemen benden ayriliyor.. ne kadar dil doksemde fayda etmiyor.. kendi ayriliyor sonra da kendi ariyor barismak icin.. bende cok uzatmiyorum barisiyorum maalesef ki.. ben bu durumdan acayip sikildim.. bi cozum ariyorum.. ama nasil bi cozum? baskasina akil verirken sorun yok ama kendime gelince beyin iptal.. bu sefer aradigi zaman acmiyim diyorum ama ze zamana kadar acmiycam? gercekten dersi hak etti.. ha konusun cozun sorununuzu dediginizi duyar gibiyim.. fakat baristigimiz zaman sevgi pitircigi oluyoruz ya, tamam diyor sonra tartistigimizda ayni tas ayni hamam.. beni kaybetme korkusu yok galiba.. iste bu yuzden cok rahat.. peki nasil kaybetme korkusu yasaticam ki ona? beni sevmedigini dusunmuyorum cunki his ediyorum sevgisini.. 4 yil olmus hala heyecanlanir yanimda .. dusun dusun isin icinden cikamadim.. akliniza ihtiyacim var canlar :)

Nasıl kaybetme korkusu yaşatacaksın sorusunun cevabı çok basit :) Aynısını ona yaparak :) Nasıl ki sen en küçük bi tartışmada onun gideceğini biliyorsun oda bilecek.Senden ilk ayrılmak istediğinde tabi ki bebişim kapı açık arkanı dön ve çık dicek göndereceksin s***den aşağı kasım paşa dicem olmicak tabi :D Ben çok kızıyorum bu duruma yanlış anlama nolur :) Lütfen dediğimi yap ayrılmak istediğinde olur tabi neden olmasın gibi gıcık edici bi cevap ver ona ve hiçbirşey için olmasa da bu durumu hazmedemediği için ayrılamaz bu sefer o der nasıl böle en ufak şeyde olur tabi diyo diye :D

ama yalniz ben bu durumu yasiyorum saniyordum ama yalniz degilmisim .. sende mi benim gibi affedicisin? :)

canımm ne yaptıgıda onemlı bu durumda sana karsı davranısları affettırmeye calısması bıseyler ıcın capalaması onemlı su anda ne durumda neler yapıyor oraları okuyamadım kusura bakma :S

bi bayanda ayni mesaji yazdi ilk okudugumda yengec burcu mu diye aklima geldi dedi :) galiba yengec erkeklerin en buyuk ozelligi bu :) siz ne yapiyorsunuz peki bu durumda? :)

1 yıldır beraberiz genelde o benim onu bırakmama yol verecek şeyler yapardı kendisi de ayrılırdı ama genelde o yolunu açardı. Gerçi hala öyle, ayrılalım desem " bence de " sen beni unutmaya başlasan iyi olur" vs diyor.
Artık ciddiye almıyorum zaten oda ayrıldığında bunu ayrılık olarak görmüyor ilişkiye ara vermek olarak algılıyor seninki de öyle. Ayrıldığında face sifreni neden değistirdin demesi bundan kaynaklanıyor. Ben de ayrılınca baska bi arkadas ile kahve icmistim sen gittin elin adamı ile kahve ictin yoklugumda diye beni sucladı oysa ki beni bırakan o idi. Alıştık artık yani. Zorlamıyor mu yormuyor mu yoruyor ama sevgileri de bambaşka..

Back
X