• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaybetme korkusu yok mu ? ..

17 sayfa yorumu okumadan konuyu okuyarak cevap veriyorum;
Eşim de sizin sevgiliniz gibiydi (Flort ederken)
Benim ağzımdan hiç duymamıştı ayrılık lafını.
Lakin birgün arkadaşına kızmış tel. de bana patlıyor.(uzak mesafe ilişkisiydi bizimkide)
Ben naptım bitti bu iş dedim.tel. kapadım suratına ve tam 10 ay konuşmadım.
He he doğru okudun 10 ay:)
7.yılımızda evlendik.7 senedir evliyim.
Bu arada o günden sonra asla ayrılma kelimesini alamadı ağzına:KK76::KK76:

17 sayfa yorumu okumadan konuyu okuyarak cevap veriyorum;
Eşim de sizin sevgiliniz gibiydi (Flort ederken)
Benim ağzımdan hiç duymamıştı ayrılık lafını.
Lakin birgün arkadaşına kızmış tel. de bana patlıyor.(uzak mesafe ilişkisiydi bizimkide)
Ben naptım bitti bu iş dedim.tel. kapadım suratına ve tam 10 ay konuşmadım.
He he doğru okudun 10 ay:)
7.yılımızda evlendik.7 senedir evliyim.
Bu arada o günden sonra asla ayrılma kelimesini alamadı ağzına:KK76::KK76:
vallami? ne guzel :) mutlu oldum senin adina :) Allah omur boyu mutlu etsin :)
bende bu sefer oyle yapmayi dusunuyorum insallah basaririm Insallah benim arkadasimda esiniz gibi duzelir :)

vallami? ne guzel :) mutlu oldum senin adina :) Allah omur boyu mutlu etsin :)
bende bu sefer oyle yapmayi dusunuyorum insallah basaririm Insallah benim arkadasimda esiniz gibi duzelir :)
İnşallah canım.Lakin ben gerçekten gözden çıkarmıştım blöf felan değil yani.
Hatta d.günümde çiçek yollamıştı.O zaman o sinirle evde soba yakıyorduk ona bir basmıştımki dillere destan.Ablam halen anlatır.

peki ne zamandan beri seni aramaya basladi? hic konusmadin mi telefonda?
Totosu tutuştuğu ilk anda.Hatları kırdım.En yakın arkadaşlarıma söyledim durumu.Onları arar diye.(bir kaç kez msj atmıştım kontör yokkene)
Evi arattırıyordu ablasına:)
Eeee o kadar ağırlığımda olsun dimi.
Nasip oldu ve içimdeki intikam ateşi de sönünce baktım bizimkide halen ısrarcı tekrar başladık.Ama bir düzeldi bir düzeldi sorma gitsin.
Gerçi bendeki deli cesareti dönmeye de bilirdi.Ama bunu göze almıştım zaten.

Merhaba :) benim bi sikintim var kizlar.. bi el atarsaniz sevinirim :) 4 yillik iliskim var.. sevgilimden ayrildik.. ayrilma sebebimiz cok basit bi sey.. benim sorunum tamda bu.. aramizda kucucuk bi sorun ciktigi zaman hemen benden ayriliyor.. ne kadar dil doksemde fayda etmiyor.. kendi ayriliyor sonra da kendi ariyor barismak icin.. bende cok uzatmiyorum barisiyorum maalesef ki.. ben bu durumdan acayip sikildim.. bi cozum ariyorum.. ama nasil bi cozum? baskasina akil verirken sorun yok ama kendime gelince beyin iptal.. bu sefer aradigi zaman acmiyim diyorum ama ze zamana kadar acmiycam? gercekten dersi hak etti.. ha konusun cozun sorununuzu dediginizi duyar gibiyim.. fakat baristigimiz zaman sevgi pitircigi oluyoruz ya, tamam diyor sonra tartistigimizda ayni tas ayni hamam.. beni kaybetme korkusu yok galiba.. iste bu yuzden cok rahat.. peki nasil kaybetme korkusu yasaticam ki ona? beni sevmedigini dusunmuyorum cunki his ediyorum sevgisini.. 4 yil olmus hala heyecanlanir yanimda .. dusun dusun isin icinden cikamadim.. akliniza ihtiyacim var canlar :)

Sizi kaybetme korkusu yok. Aynı zamanda anlaşamıyorsunuz. Doğru tektir, yanlış anlaşılmış olabilirsiniz ancak böyle dil döktürecek kadar olması çok çocukça. Emin olun bir süre sonra sabrınız tükenecek ve bıkacaksınız. O zaman erkek arkadaşınız ahlanıp vahlanacak asıl.

Totosu tutuştuğu ilk anda.Hatları kırdım.En yakın arkadaşlarıma söyledim durumu.Onları arar diye.(bir kaç kez msj atmıştım kontör yokkene)
Evi arattırıyordu ablasına:)
Eeee o kadar ağırlığımda olsun dimi.
Nasip oldu ve içimdeki intikam ateşi de sönünce baktım bizimkide halen ısrarcı tekrar başladık.Ama bir düzeldi bir düzeldi sorma gitsin.
Gerçi bendeki deli cesareti dönmeye de bilirdi.Ama bunu göze almıştım zaten.
yani ayrildiginizdan kac gun sonra aradi?:) ooohhhhh iyi yapmissiniz :)

Sizi kaybetme korkusu yok. Aynı zamanda anlaşamıyorsunuz. Doğru tektir, yanlış anlaşılmış olabilirsiniz ancak böyle dil döktürecek kadar olması çok çocukça. Emin olun bir süre sonra sabrınız tükenecek ve bıkacaksınız. O zaman erkek arkadaşınız ahlanıp vahlanacak asıl.
evet bencede yok.. bende o korkuyu yaratmaya calisiyorum :(

evet bencede yok.. bende o korkuyu yaratmaya calisiyorum :KK43:

Senin yapabileceğin bir şey değil bu. Erkek arkadaşının duyguları bu yönde malesef. Biraz kendi haline bırak. Madem ayrıldık diyor, ayrı iki insan nasılsa öyle davran. Sen bile nasılsa barışacağız gözüyle bakıyorsun, erkek arkadaşının bunu düşünmesi hiç anormal değil.

Senin yapabileceğin bir şey değil bu. Erkek arkadaşının duyguları bu yönde malesef. Biraz kendi haline bırak. Madem ayrıldık diyor, ayrı iki insan nasılsa öyle davran. Sen bile nasılsa barışacağız gözüyle bakıyorsun, erkek arkadaşının bunu düşünmesi hiç anormal değil.
evet ikimizdede mevcut bu durum .. ama bunu yapanda kendisi..

bi soz vardi birini kazanmanin tek yolu kaybetmegi goze almaktir seklinde yanlis yazmis ola bilirim ama anlami boyleydi :D

Bende tatile gittiğimde ondan tümüyle ayrılmıştım, hatta telefonda ağlatmıştım onu. Baktım vazgeçmiyor ikna etti yine beni namıssız :KK45:

arkadaslar bizimki whatsappta profiline kim bakti gore biliyor.. nasil yapti bilmiyorum ama.. bende bunu bildigimden hiic profiline bakmadim ve az once whatsappi silmis..o_O neden silmis ola bilirki? whatsapp suresi mi bitmistir?

nasil yapti bilmiyorum ama whatsappdan birisi profiline baktigi zaman gore biliyor.. bu sefer hiic bakmadim yani profiline bakmadigimi onunla ilgilenmedigimi biliyor.. faceden de sildim. aradigi zaman acmayi dusunmuyorum ama ne zamana kadar iste orasi sikinti. tabi biraz da icime korku dusuuyor ya kesin biterse diye.. sonra da diyorum ki akilsiz kafam o senden ayrilinca bunu dusunmuyorda sen niye dusunuyorsun? aklimla kalbim kavga halinde anlayacagin..

Whatsappta profiline bakanlari nasil biliyor? Bunu ögrenip bana da anlatin lütfen!!! Bide yasi kac sevgilinizin?

Back
X