kaybetme korkusu..

kumsalyakin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
62
19
3
merhaba arkadaşlar, iki gündür konu açıyorum buraya nolur kusura bakmayın kısaca özetlemek istiyorum 4 yıllık bir uzun mesafe ilişkisine sahibim. güvenle ilgili problemlerim var ama erkek arkadaşımda güvenimi tekrar kazanmak için çok çabalıyor ve her şeye tüm kuşkularıma rağmen ilişkime bir şans daha vermek istiyorum. şuan aramızda soğukluk var ve erkek arkadaşımın beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum bende onu çok seviyorum ve sevgimi göstermekten hiç çekinmedim şimdiye kadar o yüzden beni kaybetmekten korkmadığını düşünüyorum ama vazgeçilmez olduğunu bilsin istemiyorum . çok yıprandık ve kaybetme korkusu yaşamanın sevgiyi aşkı nasıl ön plana çıkardığını biliyorum. erkek arkadaşıma beni kaybetme korkusunu yaşatmak için ne yapabilirim?

onsuz da mutlu olduğunu göster..
o olmadan eğlenceli bi hayatın ve çevren olduğunu bilsin.
erkekler en çok kendilerine bağımlı olmayan ve kendi başına çevresinde bi albenisi olan kızları kaybetmekten korkar.
av pozisyonundan çıkmaman için bunları görmesi lazım.

Niye güven problemin oluştu?
mesela oni söyleyebilirsiniz.
bizde ona göre bu ugrasamam degermi degmezmi yorum yapabilirdik herseyden önce

Kaybetme korkusu deyınce ölüm falan sandım.
Şu aralar tek korkum o çunku...

Niye güven problemin oluştu?
mesela oni söyleyebilirsiniz.
bizde ona göre bu ugrasamam degermi degmezmi yorum yapabilirdik herseyden önce
benimle ayrıldığı bi dönem bir kız arkadaşıyla mesajlaşmış sorduğumda durumu anlatıp akıl almak istediğini söylesede mesaj saatleri çok geç gece saatleri olduğu için acaba başka mesajlarda var mıydı ya da ilk değil miydi diye kuşkuya düştüm çünkü biz birbirimizden başka herkesi çıkarmıştık hayatımızda hiç kız arkadaşı yoktu konuştuğu.. ilişkimiz 4 yıllık olsada iki yıldı uzun mesafe ilişkisi yaşıyoruz kısaca böyle

Güvensiz hissetmen bilinçaltına atıp kabullenemediğin gerçeklerden kaynaklanıyor üzgünüm. Adam şimdiden böyle soğuk ve donuksa evlilik boyutunda seni nasıl daraltır tahmin eder gibi oluyorum.

Bence bu ilişkiyi bi gözden geçir, hatta kağıda olumlu ve olumsuz yönlerini yaz. Seni güvensizliğe iten sebeplerini de yaz. Sonra teraziye koyup güzel bi karar ver. Bu süre zarfında da elemandan uzak dur, zaten seviyorsa kaybetmeyecektir. Sen seviyorsun ve kaybetmemek için çabalıyorsun mesela, o da çabalasın bırak.

birbirinizden başka herkesi hayatinizdan cikarmismiydiniz??
o nasıl.olduki arkadaş es dost??
neyse merakı yenik dusmicem bu sefer.
sorunun cevabını gelirsek bu kokuyu yasatamazsin.çünkü zaten hayatının merkezine onu koymusun, adamda farkında.

ben o artı eksi listesi yaptığımda işin içinden çıkamıyorum,mantıklı düşünemiyorum biraz ara banada iyi gelicek sanırım dediğiniz gibi ben ne kadar çabalıyosam oda kaybetmek istemiyorsa çabalayacaktır

karşılıklı olarak çıkardık etrafımızdaki insanları ama yinede bu farkındalığı yenme şansım yok mu

karşılıklı olarak çıkardık etrafımızdaki insanları ama yinede bu farkındalığı yenme şansım yok mu
işte bu yuzden yok. karşılıklı cikardiniz herkesi birtek Siz varsiniz...
bide söyle düşün?
aynı şeyi sen yapsan
bi erkekle telefonunda yazismalari gorse?
sen fikir aldım bık bık falan desen....
oda sen gibi davranirmiydi?
bu arada sende güven kazanmaya calisabilirmiydin?
yoksa ????
bunun cevabını kendine ver.
sonra yok kaybetme korkusu, yok uzun ilişki falan bunları öyle dusunursun.
azicik kıymetiniz olsun kızlar yaaa....

Bu öyle reçetesi olan bir şey değil ki,insanların kişiliğiyle alakalı. Ben onu kaybetmekten nasıl korkuyorsam o da beni kaybetmekten korksun diyorsun sanırım ama bunun için yapacakların yapmacık durur.

ara vermek istediğimi söylesem bir süre bensiz kalsa sizce işe yarar mı
yarar ama kaybetme korkusunu sende yasarsın bence o arada. cunku bıara bı kızla dertleşmiş diyorsun.buda sen yokken boşluktayken aklının karıştıgna işaret eder bana kalırsa ne ara ver nede korku. gülgibi 4 yıllık ilişkin var birbirinizin degerini bilin ömür boyu mutlu olun inşallah

inşallah teşekkürler

Canım ben sana şöyle bir açıklama yapayım şimdi. Önceki konunda da aynı şeyden muzdariptin. Ben tekrar yapmaz pişman olmuştur diyemiyorum. Seninle ayrıldı diye başka bir kızdan destek mi alması gerekiyor? Düşünsene evlendiğinizde en ufak kavgada da başka kızlardan destek mi alacak?

böyle düşünmek istemiyorum ama kaybetmeyi ben göze alamıyorum işte iyice soğumam lazım bir şey daha yakalasam bitirebilirim diye düşünüyorum gururuma yenik düşmem ama şuan kendimi hazır hissetmiyorum bitirmeye sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…