- 8 Aralık 2015
- 62
- 19
- 3
- Konu Sahibi kumsalyakin
-
kaybol derken nasıl yani ortadan kaybolmak gibi miKaybol..
Çünkü onu çok seviyorsunböyle düşünmek istemiyorumama kaybetmeyi ben göze alamıyorum işte iyice soğumam lazım bir şey daha yakalasam bitirebilirim diye düşünüyorum gururuma yenik düşmem ama şuan kendimi hazır hissetmiyorum bitirmeye sanırım
ama o artık eskisi gibi sevmiyor sanırım..Çünkü onu çok seviyorsun
Kabullenmek istemiyorsun. Konuşmamış olsun yapmamış olsun ben yanlış anlamış olayım diye düşünüyorsun. Kendini iyi düşünmeye zorluyorsun. Ciddi anlamda konuş sevgilinle. Yumuşak konuşmak olmaz artık, ciddi hatası var. "Güvenimi çok zedeledin sana güvenemiyorum. Bu ilişkiye ve sana çok değer verdim. Bu kadar kolay son vermek istemiyorum ama sen beni bitirmeye zorluyorsun. Seninle nasıl evleneceğim ben? Dışarı çıktığında ya da elinde telefon bir şeyler yaptığında benim kocam yapmaz nasıl diyeceğim?" deböyle düşünmek istemiyorumama kaybetmeyi ben göze alamıyorum işte iyice soğumam lazım bir şey daha yakalasam bitirebilirim diye düşünüyorum gururuma yenik düşmem ama şuan kendimi hazır hissetmiyorum bitirmeye sanırım
Sevmediğini düşünüyorsan hâlâ neden karar veremiyorsun canım? Hem güvenemiyorsun hem sevmediğini düşünüyorsun bile bile canından can koparmak değil mi bu?ama o artık eskisi gibi sevmiyor sanırım..
ilk yüz yüze gelişimzde bunu yüzyüze konuşacağım. normalde yarın sabah dönücekti ama sağlıkla ilgili bi tanıdığının durumu olmuş haftaya yüz yüze geleceğizKabullenmek istemiyorsun. Konuşmamış olsun yapmamış olsun ben yanlış anlamış olayım diye düşünüyorsun. Kendini iyi düşünmeye zorluyorsun. Ciddi anlamda konuş sevgilinle. Yumuşak konuşmak olmaz artık, ciddi hatası var. "Güvenimi çok zedeledin sana güvenemiyorum. Bu ilişkiye ve sana çok değer verdim. Bu kadar kolay son vermek istemiyorum ama sen beni bitirmeye zorluyorsun. Seninle nasıl evleneceğim ben? Dışarı çıktığında ya da elinde telefon bir şeyler yaptığında benim kocam yapmaz nasıl diyeceğim?" de
Yüz yüze görüşmek çok daha iyi olur hislerini anlaman açısındanilk yüz yüze gelişimzde bunu yüzyüze konuşacağım. normalde yarın sabah dönücekti ama sağlıkla ilgili bi tanıdığının durumu olmuş haftaya yüz yüze geleceğiz
bir aydır görüşemiyoruz görünce tabi boynuna atlamazsam konuşucam bu konuyu açık açıkYüz yüze görüşmek çok daha iyi olur hislerini anlaman açısından
Tabi orası da var tüm sorunları unutursun muhtemelenbir aydır görüşemiyoruz görünce tabi boynuna atlamazsam konuşucam bu konuyu açık açık
Ailen Müge Anlı'ya çıksın , bak nasıl korkuyor
yine mi siz??? Biz boşa nefes tüketmeyelim bence ne de olsa siz bildiğinizi okuyosunuzmerhaba arkadaşlar, iki gündür konu açıyorum buraya nolur kusura bakmayın kısaca özetlemek istiyorum 4 yıllık bir uzun mesafe ilişkisine sahibim. güvenle ilgili problemlerim var ama erkek arkadaşımda güvenimi tekrar kazanmak için çok çabalıyor ve her şeye tüm kuşkularıma rağmen ilişkime bir şans daha vermek istiyorum. şuan aramızda soğukluk var ve erkek arkadaşımın beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum bende onu çok seviyorum ve sevgimi göstermekten hiç çekinmedim şimdiye kadar o yüzden beni kaybetmekten korkmadığını düşünüyorum ama vazgeçilmez olduğunu bilsin istemiyorum . çok yıprandık ve kaybetme korkusu yaşamanın sevgiyi aşkı nasıl ön plana çıkardığını biliyorum. erkek arkadaşıma beni kaybetme korkusunu yaşatmak için ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?