- 9 Eylül 2007
- 21.427
- 66.418
- 1.123
- Konu Sahibi 2000dnf2000
insanlara gore olursun diyorum bende zaten insanlar giyimle yargılamaya devam ettigi surece onlara gore her sey olursun benimde demeye calıstıgım buydu zaten..neyse emo v.s tanımaya calısmak degil olay insanlar hakkında konusmadan once onlar hakkında fikir sahibi olabilmek onemli yoksa tanıyıp tanımamak senin tercihin ama insanları giyim tarzlarıyla yargılayan biri olarak acıkcası senin tanımanda birsey degistirmezdi zaten
İşin özü Amerikayı sevmemin sebeplerinden biri; insanları dış görünüşüne değil, kültürlerine bakmaları.. ama tabi dış görünüşten-dış görünüşe fark var..
anlatmaya çalıştığım ama bir türlü anlatamadığım olaya gelirsek; insanlar Türkiye de bir tarzı benimseyip o grubun içine girmeye çalışıyorsa bilgisizliklerinden kaynaklanıyor.. okumuyorlar, öğrenmeye çalışmıyorlar.. bir yere uyup o şekilde yaşıyorlar..
onlar hakkında fikir sahibi olmaya gelirsek; tek tek sosyolojik araştırma yapmadım, internetten araştırdığım kadarıyla aralarında göz kalemine tapanlar bile olan ilginç gruplar var..
benim tanımamın birşey değiştirip değiştirmeyeceği sizi bağlamaz zaten, o benim problemim.. gayet yumuşak yazdığım halde bu ilginç tavrınız neye onu da anlayamıyorum.. :1closedeyes: