- 18 Ağustos 2020
- 13
- 27
- 3
- 39
- Konu Sahibi hedehodo85
İşsizlikle cebelleştiğim ölü gibi yaşadığım bugünlerde bir kurumun sınavına tekrardan hazırlanıyorum. Bu yılki mülakatta yaşadıklarım bana figüran olduğumu hatırlattı. Yani alınacak kişi belliydi, biz de oyuncu olarak davet edildik. Bunlar ülke gerçeği ancak işi olmayan gençler ne yapsın? Şu an aynı sınava tekrar hazırlanıyorum. Bu son girişim olacak. Çalışıyorum ancak kafamın bir tarafında 'alınacak kişi çoktan bellidir' düşüncesi gezip duruyor. Sınava kısa bir süre var. Hiçbir şeyi düşünmeyip elimden geleni yapıp gerisini kadere mi bırakmalıyım? Olmayınca olmuyordur belki. Kendi cevabımı kendim vermiş oldum ama belki de biraz motivasyona ihtiyacım var. İstediği şey için yılmadan uğraşıp elde eden insanların mesela.
Not: İş arayın demeyin lütfen, çünkü bunu aktif olarak yıllardır yapıyorum. Bir şey elde edemedim. Yazılım kursuna da yazıldım. Yanlış yere açtıysam özür dilerim.
Not: İş arayın demeyin lütfen, çünkü bunu aktif olarak yıllardır yapıyorum. Bir şey elde edemedim. Yazılım kursuna da yazıldım. Yanlış yere açtıysam özür dilerim.