Ben okmeydanı eah Fatma BARLAS hanıma gidiyorum.Çok memnunum ve devlet hastanesi olmasına karşın 15 dk dinledi.
Daha sonraki 2. görüşmeye eşimede sıra aldım önce onu tek dinledi sonra benide çağırdı birlikte konuştuk felan.Çok iyi bir hanım tavsiye ederim.
Rica ederim geçmiş olsun.İnşallah düzelirsiniz zira ruhsal problem olunca hayat çok tatsız geliyor.Çok teşekkür ederim, Fatma Hanım'ı da araştıracağım. Çok sağolun tavsiyeniz için.
Canim mubarek Ramazan gunu Rabbim sana mutluluk huzur verecek hayirli kapilar açsin iyi insanlarla karşilaştirsin.
Allah rahmet eylesin kardeşcigine ve babacigina.
Evet, anliyorum seni. Neden çünkü ben de yaşadim bu acıları. 16 yaşinda babam vefat etti aniden. 4 yil sonra en buyuk dayanagim en çok sevdigim annem... Mutfaga çay koymaya gitti ve öldü. Peki biz? Biz nereden geldik kimden geldik kime doğru gidiyoruz?
Biz de eğer bu dünyada iyi insanlar olursak, bizi Yaradan ile gönül ve kulluk baği ile bağli olursak ebedi saadete doğru gidiyoruz inşallah kardeşim.
Haksizlik, evet, hepimize yapiliyor güzelim. Daha yeni, kpss emeklerimizi mulakat ile çöpe attilar. Biz puanimizla siralamaya girdik, atanmaya hak kazandik. Lakin mulakat ile bizden dusuk alanlari atadilar, biz evde oturdugumuzla kaldik.
Hayat fani. Hesap kesim tarihi kıyamet tarihi. Tüm yenilen haklar hesap kesim tarihinde hak sahiplerine iade edilecek. Tabi ki bu dunyada da biz insani çerçevede elimizden gelen her şeyi yapacağiz. Hakkimizi arayacagiz. Ama örnegin ben 1 agustostaki son atanma şansimi bekliyorum. Sonra da tekrar hakkim yenirse şuan hesap soracak kimsem ve imkanim bulunmayacak. Allah'a havale edilen bir derdim daha olmuş olacak.
İlaç doktor konusunda bilgim yok bir sey diyemem ama sana Mustafa Ulusoy'un tüm kitaplarini okumani öneririm. Önce ismini googledan aratip yazilarini okuyabilirsin. Üslubunu seversen kitaplarini da okuyabilirsin canim.
Güzel bir çicek al. Onun büyumesini izle. Gül olur, fesleğen olur, sardunya, ne seversen. Her sabah konuş onunla. Mahallende kedilerin olsun. Her sabah imkanin dahilinde mama ve su koy onlara. Yolunu gözlesinler. Seni beklesinler. Seni görünce kendi lisanlarinda seninle hoş sohbet etsinler. İnan bana 1 kere yapsan bunu bir an bile olsa unutacaksin üzüntulerini. Ben tabi ki seni tanimiyorum. Haddimi astiysam kusura bakma. Belki bu dediklerimin bin katini yapiyorsundur ama ben bilemedigim için aklimdan geçenleri yazabiliyorum ancak.
Sevgilerimle
Heh işte aradığım böyle bir zat. Bakıyorum şimdi Google'a, alanında en iyilerden birisine benziyor. Böyle doktorlar için sıkarım kendimi, biriktiririm para. Yeter ki artık canlanayım, yaşam enerjisi gelsin, diyete başlayabilecek, spor yapabilecek enerji gelsin. Çok çok teşekkür ederim öneriniz için.Kerem Doksat'ı önerebilirim ama maddi sıkıntım var dediğin için bir şey demek zor
Çok iyi bir doktordur, annem kanserin son evresinde iken destek almıştık ondan, şartlarını zorlayabilirsen şiddetle tavsiye ederim, biz çok faydasını görmüştük, ölmekte olan bir kadını gülümsetebilmeyi başardı
2 ay önce gittiğim psikiyatrist majör depresyon teşhisi koydu ama beni yeterince dinlemedi sanki. Acelesi varmış da kalkıp gidecekmiş gibiydi devamlı. Özel hastane olmasına rağmen 5 dakika bile derdimi ifade edemediğim için baştan doktordan soğumuştum ama yine de verdiği ilaçları kullandım. Terapi olayı sanki bir çok seans sürer ve maddi olarak karşılayamam gibi geliyor. Devlet hastanelerinde hiç gitmedim ama onlar da ilgilenmezler gibi geliyor. Uzun zamandır ağlayamıyordum, şimdi sizlerle yazışırken iş yerinde ağlamaya başladım, sustamıyorum kendimi. Daha ağır ilaçlar çalışma hayatımı engeller mi acaba? Sabahları 06:00'da kalkıyorum işe gelmek için, zaten sürekli uyuyakalmaya, geç kalmaya başladım. İlaçlar hepten uyutursa diye korkuyorum.
Amin, ben de tesekkur ederim. Ortak yanlarimiz ne çokmuş. Aklima gelen şeyler sizi de mutlu ediyormuş, sevindim =)Rabbim size de sabırlar versin, ölmüşlerimizi rahmeti ile karşılasın inşallah. Ahiret inancım olmasına rağmen tatmin olmuyorum artık. Mustafa Ulusoy'u da birazdan araştıracağım.
Bahçeme çok az sebze ve meyve, biraz da değişik çiçeklerden ektim. Evimde 4 kedi besliyorum. Bunlar beni gerçekten mutlu ediyor, hatta hayatımda beni mutlu eden tek şeyler ama yetmiyor. İnşallah siz de hakkınız olan memurluğu bir an evvel elde edersiniz. Derdimi paylaştığınız için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Kerem Doksat'ı önerebilirim ama maddi sıkıntım var dediğin için bir şey demek zor
Çok iyi bir doktordur, annem kanserin son evresinde iken destek almıştık ondan, şartlarını zorlayabilirsen şiddetle tavsiye ederim, biz çok faydasını görmüştük, ölmekte olan bir kadını gülümsetebilmeyi başardı
Kesinlikle tükenmişlik sendromu. Dua bile edemiyorum artık. Eskisi gibi inançlarım da kalmadı. Dua ederek bir şeyin değişmediğini fark ettikçe duadan bile uzaklaştım. Ben enerji kredimi sonuna kadar kullandım, hiç bir şey kalmadı
Maddi durumum en büyük sıkıntım. Şartlarım daha iyi olsaydı bir şekilde kendimi mutlu edebilecek bir şeyler yapabilirdim sanki. Kıyaslamak elbette iyi bir şey değil fakat 10. yılımdayım, hep çok büyük şirketlerde çalıştım. Şu an çalıştığım şirket mesela sektördeki uluslarası dev, mali müşavirim ama kazanamıyorum. Aynı ünvan, aynı işi paslaştığım arkadaşlar benden en az 1.000 TL fazla kazanıyor. İnsan kendine bunu yediremiyor. En son müdürlerime rest çektim, işitme problemimden ötürü bana ayrımcılık yapıldığını biliyorum bana gösterin sağlık durumumun hangi işimi engellediğini dedim. Bununla hiç alakası olmadığını söylediler ve saçma sapan bahaneler sunuldu. Ben yıllardır bu işin eğitimini aldım, tecrübem de çok ama kızkardeşim liseyi bile açıktan okuyup geçen sene alaylı ön muhasebeci olmasına rağmen aramızdaki maaş farkı çok az. Çok büyük bir haksızlık var ve ben artık yediremiyorum. Kardeşimi ve babamı kalp hastalığından kaybettim, kendim aniden işitme yetimi kaybettim vs tüm geçmiş acıları da birikti artık patlıyorum sanki.
Kesinlikle tükenmişlik sendromu. Dua bile edemiyorum artık. Eskisi gibi inançlarım da kalmadı. Dua ederek bir şeyin değişmediğini fark ettikçe duadan bile uzaklaştım. Ben enerji kredimi sonuna kadar kullandım, hiç bir şey kalmadı
Maddi durumum en büyük sıkıntım. Şartlarım daha iyi olsaydı bir şekilde kendimi mutlu edebilecek bir şeyler yapabilirdim sanki. Kıyaslamak elbette iyi bir şey değil fakat 10. yılımdayım, hep çok büyük şirketlerde çalıştım. Şu an çalıştığım şirket mesela sektördeki uluslarası dev, mali müşavirim ama kazanamıyorum. Aynı ünvan, aynı işi paslaştığım arkadaşlar benden en az 1.000 TL fazla kazanıyor. İnsan kendine bunu yediremiyor. En son müdürlerime rest çektim, işitme problemimden ötürü bana ayrımcılık yapıldığını biliyorum bana gösterin sağlık durumumun hangi işimi engellediğini dedim. Bununla hiç alakası olmadığını söylediler ve saçma sapan bahaneler sunuldu. Ben yıllardır bu işin eğitimini aldım, tecrübem de çok ama kızkardeşim liseyi bile açıktan okuyup geçen sene alaylı ön muhasebeci olmasına rağmen aramızdaki maaş farkı çok az. Çok büyük bir haksızlık var ve ben artık yediremiyorum. Kardeşimi ve babamı kalp hastalığından kaybettim, kendim aniden işitme yetimi kaybettim vs tüm geçmiş acıları da birikti artık patlıyorum sanki.
Özel hastaneye değil de direkt kendi yeri olan bir prof doktora gidin. Psikiyatristin iyi olması o kişiye doğru ilaç ya da ilaç kombinasyonunu vermesiyle ilintilidir. Bu anlamda güvenebileceğiniz yeterlilikte biri olmalı. Yazdıklarınızdan anladım zaten majör depresyon oluştuğunu. Dediğim gibi artık aynı etkiye sahip bu grup antidepresanı kullanmanız fayda etmez bence. Diğer grup antidepresanları daha ağır ilaçlar gibi düşünmeyin sadece başka etkiye sahip farklı türde çalışan antidepresanlardır. İnsanlar ağır olduğunu düşünüp genelde kullanmakta tereddüt ederler ama maalesef majör depresyon da bu tip müdahaleleri gerektirir. O yüzden kullanmaktan çekinmeyin bence, uyku yapar gibi birşey yok. Herkeste etkileri değişse de alışma sürecini geçirdikten sonra hiçbir şey olmaz. Zaten ilk 20 günlük sürede de doktorunuzla iletişim halinde olursunuz, ekstra bir etkisi varsa paylaşırsınız. Majör depresyonun etkisiyle şuan elinizi kolunuzu kaldıramıyorsunuz, zamanla doğru ilaçlar sizi ayağa kaldıracak bence.
İnanın yıllarca birçok ilaç kullanan bunun yanı sıra terapilere giden, kişisel çabasını da ortaya koyan, çok emek veren insanlar var ve bir şekilde zaman alsa da yenebiliyorlar bu durumu. Siz şuan bütün yolları henüz denemiş değilsiniz, hatta çok azını yapmışsınız diyebilirim. İyi bir doktorla yola koyulun, sabırlı olun ve düzelmek için emek verin.
O ictiginiz ilaclar sizi fiziksel olarak dahada yorgun dusuruyor. Hersey kafada bitiyor. Silkelenin toparlanin.Günaydın sevgili arkadaşlar,
Negatif enerji yüklemek istemezdim sizlere ve sorunuma yapabileceğiniz bir şey olmadığını da biliyorum. Yine de anlatmak ve rahatlamak istedim.
2 yıldır çok az konuşmaya başladım. Kendimi iyi hissettiğimde buradan derdi olan arkadaşlara yorum yapacak ya da kendi çevreme yazabilecek enerjiyi bulsam da genelde sessizleştim. İşe somurtuk gelip, eve somurtuk dönüyorum. Tek mutlu olduğum yer ev, evden çıkmak istemiyorum.
Mental ve fiziksel çok yorgunum. Tolere edemiyorum insanları da artık. İyilik meleği gitti yerine cadı geldi sanki. En ufak hatada insanların üstüne çizik atmaya başladım. Aşırı kilo aldım bu süreçte ve almaya devam ediyorum. Spora yazıldım defalarca, ağlayarak çıktım sinirden, zıplayacak gücü bulamadıkça öfkelendim.
Psikiyatriste gittim 2 senede 2 kez fakat ikisinden de memnun kalmadım. İlaçları da düzenli kullanmama rağmen fayda sağlamadı. Kendimi başarısız, yorgun hissediyorum. Sağlık durumuma rağmen çok çabaladım kendimi geliştirmek için fakat benimle aynı seviyedeki iş arkadaşlarım kadar bana para kazanamıyorum, engelinden ötürü değil diyorlar ama başka açıklamasını da bulamıyorum. 10 yıldır çalışıyorum ve yerimde saydığımı hissediyorum.
Karşı cinsle de iletişimi 2 sene önce rafa kaldırdım, erkekler iki yüzlü ve güvenilmez yaratıklar bana göre.
Şöyle sağlam ve baba bir psikiyatrist tecrübesi olan varsa, gerçekten işe yaradı ve ben enerji patlaması yaşadım diyen varsa doktor ismi rica edebilir miyim?
Çok teşekkürler...
Allah size de şifa versin inşallah.Bende de tükenmişlik sendromu var karar verdim aynı seyleri yaşıyorum . Allah yardımcımız oldun İnşAllah Aminnnnnnnn
İlaçların hiç etkisini hissedemiyorum ki, yani ilaçları kullanmadığımda nasılsam kullandığımda da aynıydı. Olumlu ya da olumsuz hiç bir etkisini görmedim.O ictiginiz ilaclar sizi fiziksel olarak dahada yorgun dusuruyor. Hersey kafada bitiyor. Silkelenin toparlanin.
Cok zor seyler yasamissiniz ama giden gidiyo iste kendini parçalasan da değişmiyor bi seyler. Kalan omrumuzu gidenlere uzulerek heba etsek ne fayda? Biz de gidecegiz zaten bi gün..Kesinlikle tükenmişlik sendromu. Dua bile edemiyorum artık. Eskisi gibi inançlarım da kalmadı. Dua ederek bir şeyin değişmediğini fark ettikçe duadan bile uzaklaştım. Ben enerji kredimi sonuna kadar kullandım, hiç bir şey kalmadı
Canım bende işitme engelliyim...
Ve ne acı ki.. hayatın her alanında haksızlıklara uğrayabiliyoruz...
Söylemek, yazmak istediğim çok şeyler var,
Fakat uyku halinden dolayı düşüncelerimi toparlayamıyorum.
Size çok önemli bir öneride bulunacağım,
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı psikolojik danışmanlık merkezleri var ve ücretsiz.
Bulunduğum yerdeki psikoloğun iyi olduğunu düşünüyorum ve ayrıca başka bir merkezde psikiyatri de var hem ilaç tedavisi, hemde farklı bi psikologla konuşma terapisi yapabilirsiniz.
Seans süreleri 45 dakikadır.
Eğer düşünürseniz bana özelden de yazabilirsiniz size yardımcı olurum.
Enerji icinizde sizin.zaman zmana hepimiz de oluyor bu zaman dursa kims ebizi gormese evden cikmasak durumlari.ben dua dan cok sifalanan biriyim inanciniz varsa dua yi tavsiye ederim.
bir tane yakin dostunuz varsa onla zaman gecirin.
Aldiginiz maasi bosverin isiniz var,mali musavirsiniz emin olun iki universite bitirip asgari ucretle tezgahtarlik yapan insanlar var en azindan kendi isinizi yapiyorsunuz.her sabah kalkma nedeniniz var bunlar bir nimet insana.
Bosverin antidepresanlari ihtiyaciniz icinizde sizin.herkesin yapmaktan mutlu oldugu seyler var onalri yapin mesela cicek yetistirin eviniz de pozitif enerji verir.veya bir hayvan edinin.
surekli mutsuzum diye dillendirirseniz mutlu anlarinizi kacirirsiniz niyye mutsuz olasiniz dimdik ayakta duran guclu bir is kadinisiniz.elinizdekilerin kiymetini bilin
Gece gece uyku tutmadi, kk'ya takilirken gordum konunuzu. Yasadiginiz yerin belediyesini arayip psikolog bilgisi alabilirsiniz. Belediyelerde artik psikologlar calisiyor, ucretsiz oluyorlar ve size 40-45 dakika vakit ayirirlar. Onun disinda ismek ve halk egitimin spor kurslari olur pilates gibi. Bazi avm'lerde de haftanin 1-2 gunu ucretsiz pilates dersi olabiliyor. Size iyi gelir. Yoga da deneyin bence, nefes egzersizleriyle sinir-uzuntu ataklarini biraz hafifletebilirsiniz. Cok gecmis olsun. Insallah mutluluklar dolar hayatiniza.
Cok zor seyler yasamissiniz ama giden gidiyo iste kendini parçalasan da değişmiyor bi seyler. Kalan omrumuzu gidenlere uzulerek heba etsek ne fayda? Biz de gidecegiz zaten bi gün..
Cok mu az kazanıyorsunuz? Is degistirme imkaniniz yok mu peki? Bana is yerindeki haksızlık yüzünden düşüyor tum enerjiniz gibi geldi.
Benim durumum çok farklı, ben lisedeyken işitmemi bir gecede aniden kaybettim. Yani gece duyarak uyudum ama sabah uyandığımda hiç duyamıyordum. O pilli cihazlar bana yaramıyor. Yakında 4. implant ameliyatımı olacağım, ameliyatlarım da başarılı geçmiyor. Yani en son teknoloji cihazlarla bile işitme ihtimalim az.Isitme engeli mi? Allah baska birswy vermesin. Yapmayin bunu kendinize. Pilli kulakliklar var. Yengem kullaniyor. Acayip sekilde cok memnun.
Baska sekilde dusunuyorum. En cok nelerden hoslanirsiniz? Su an gorunce sevineceginiz kisiler kim?Bu anlamda ziyaret düsunebilirsiniz mesela. Baska baska...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?