kayda deger bir konusma yok. kafam karisti. tekrar yardimm

k.bakma anne baba ayrı olayını bilmiyordum
iyi annen varmış çok şükür.. sen bu dediklerimi yap bence
içmeden gelsin konuşun yoksa böyle böyle oyalayacak seni
baktın dinlemiyo mu o zaman korkutma yoluna gitmelisin
yalnız olmadığını arkanda annen olduğunu anlasın..

Isimiz var gelmeyin dese kiyameti koparirlar evine kabul etmedn die demedklerini koymazlar. Bagiri cagirir gelmeyz bi daha oglum sen bizi istemiosn sen rahat et biz rahatsz etmeyelm daha neler neler der sen bize kapina uzaktan baktir bize. Boule bakar gidrrz calamayz der duygu somuruleri aglamalar. Sadece bir kere musait degiliz derse bu kadar olay cikarir yani. Cok zorr bi aile esimde sinip kaliyor sonunda.

kendi kızlarına gelnce calissn diye ugrasirlar o kızlari. Bana gelnce evde otursun ne isi var

Son düzenleme:

Haklisin tam olarak konusmadan olmayacak.

Eğer eşinin işi sorun olmayacaksa ozaman kayınvalidene epey uzak biyere taşının.
Halihazırda kocanda ''ne istersen öyle olacak'' demişken, hemen bu akşam konuyu aç.
Ymek sırasında, yada tv izlerken ''evi nezaman taşıyoruz'' de, istediğin semt neresiyse ''ben şuradan ev bakmaya başlıyorum'' de, mırın kırın ederse sanah evden çıkarken öyle demiyordun ama de.
Ve kocan vazgeçmeden ev aramaya başlaç Ama sakın sakın o eşinin dediği dükkana yakın olan eve taşınmayın.

Ozaman en azından kendi çağırmasın.
bunu yapsın.gelene gelme diyemessin ama siz çok sık gitmeyebilirsiniz.
ama dışardan bakınca tek sorun ailesinden kaynaklanmıyor.
En büyük sıkıntı eşinde.eşin dese ki;annemlere bişey diyemiyorum,az idare et,çözücem dese,
bu kadar sıkıntı yapmassın ama eşin seni haklı görmüyor gibi görünüyor.
görseydi yılda bir kere gelen akrabanı yeğeniyle eş değer tutmazdı ya da ozaman annenlerde gelmesin demezdi.
en güzeli ozaman hergün gelen yeğenine bir çözüm bulsun eşin.
ısrarla ailesini oturmaya kendi çağırmasın ve bari hergün siz gitmeyin.

Dukkan bagliyor beni bu evimz dukkana 15 dakka yuruyerek yakin yani uzak bir semt soylesem dukkan icin gelip gitmesi zor olacak yakin soylesemnolmuyor semte bile karar veremiyorum ki

Biz gitmesek bile onlar hergun gelir babasi gelmiyor ama ablasi ve annesi hergun gelir ozellikle annesi. Birgun babasiyla annesi yemege geldiler kalkacaklar kadin tutturuyor gitmeyelim oturalim die kocasina . Kp kizdi ne yapmaya calisiyorsn geldik yemegimizi yedik gidelim daha ne israr ediyorsun diye

anne-babanın doğru düzgün büyütemediği çocuğun kahrını eş çekiyor
baştan sona anne-babanın suçu...
eşin hiçbirşeyi öğrenememiş daha doğrusu görmemiş ki aileden, onu anca sen düzeltebilirsin.
oğluna kendisi demeli, "oğlum hergün gelmemiz doğru olmaz, sizde başbaşa kalın, rahatça evinizde dinlenin" demesi gerekirken hergün senin evine gelmesi, kocanın değil kaynananın suçu...
Oğluna hiçbirşeyi öğretememiş ki..Ya gideceksin, ya da onu zamanla buna alıştıracaksın...sen öğreteceksin..

açıkçası çözüm yolu öneriyorum ama sanki buna sende kendini alıştırmışsın.
yani çözülebileceğine kendin bile inanmıyorsun.
peki eşinin ne yapmasını bekliyorsun?
bari yeğeni hergün gelmesin en azından sende rahat edersin.
ve madem annesigil hergün geliyor.sende annenleri hergün çağır.
mutlaka bu durumu bu akşam konuşmalısın,çünkü eşin dün akşam geçiştirmiş seni.
elinden ne geliyorsa yapsın bari.

Gelirler gibi geliyor ama bilemiyorum ki yasamadan bilemem. Ama yinede burdan iyidir

1-2 sokaktan öte biyere taşının. Pat diye gecenin 12sinde gelemeyecekleri biyere.

Diğer konulardada tavrınızı gösterin artık. Yapmak istemediğiniz bişeyi yapmayın, istemiyorum demeyi bilin. Eşin bişey dediğindede bundan sonra böyle diyin.

Kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin.

Ve bi süre bavulun kapının yanında dursun, baktıkça henüz kararının değişmediğini anlasın tırssın eşin.

Gelirler gibi geliyor ama bilemiyorum ki yasamadan bilemem. Ama yinede burdan iyidir

başka yakın bir semte taşınsanız şöyle çok uzak olmayan
senin de yazılarından direncinin kırıldığını hissediyorum kamelya
sen kararlılığını bozarsan istediğini hiç alamazsın
çok uzak olmayan bir yere taşının lütfen diretmeye devam et

Yapacak birşey yok, hayat sizin hanenizde normale dönmüş. eşiniz bir hafta sonra icecek, ailesini eve cağırmaya da devam edecek.

sizinde anne babanız ayrıymış tıpkı benim gibi.yaşadıklarımızda benzer şeyler sayılır bu yüzden sizi kendime çok yakın hissettim ve dün gece bir önceki konunuzu merak edip eşinizle konuşup konuşmadığınızı sizin için nete girmiştim.
şunu bilinki gelinin anne ve bababı ayrıysa eş de kayın validede çok eziyo gelini.nasıl olsa mecbur çekecek hesabı.anne baba ayrılığının nasıl birsey olduğunu bildiğimiz için çocuklarımıza bunu yaşatmamak için gidilebilecek son noktaya kadar gideceğimizi biliyolar çünki. benim kayınvalidem eşimle ciddi tartışmalarımızın olduğu hatta boşanmayı düşündüğüm bi zaman da bana acıkça "boşansan nereye gideceksinki" bile dedi bunu bana söylediğinde 10 yaşında biroğlum vardı.ama ALLAH çok büyük bende kınadıkları kendi kızlarının başına geldi kızları boşandı.ALLAH seninde yardımccın olsun eşler herşeyin farkına varıyo kendine geliyor ama biz biz den geçmiş oluyoruz sinir sahibi oluyıoruz ondan sonra. kadınların çoğunluğu sinir hatası hep bu anlayışsız eş ve kv ler yüzünden.

eşine kararlı olduğunu göster gidecek bi yerin olduğunu arkanda kapı gibi annen olduğunun farkına varsın.isteklerini yerine getirmesi için örneğin 15 gün zaman tanı gideceğine inanırsa isteklerini kabul eder diye düşünüyorum. umarım herşey gönlünce olur.

Yapacak birşey yok, hayat sizin hanenizde normale dönmüş. eşiniz bir hafta sonra icecek, ailesini eve cağırmaya da devam edecek.
en önemli kararı verecek olan sizsiniz bazen siz de seyirci kalsanız bile hayat siziniz hayatınız eşinle birbirinizi seviyorsanız o sana değer veriyorsa çocuğunu da göz önünde bulundurarak ilerisini düşünerek acele karar verme derim ben ALLAH SABIRLAR VERSİN İNŞALLAH DÜZELİR

okudukça çok üzülüyorum vay arkadaş ne kadar çok aynı durumda olan insan var rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…