anne-babanın doğru düzgün büyütemediği çocuğun kahrını eş çekiyor
baştan sona anne-babanın suçu...
eşin hiçbirşeyi öğrenememiş daha doğrusu görmemiş ki aileden, onu anca sen düzeltebilirsin.
oğluna kendisi demeli, "oğlum hergün gelmemiz doğru olmaz, sizde başbaşa kalın, rahatça evinizde dinlenin" demesi gerekirken hergün senin evine gelmesi, kocanın değil kaynananın suçu...
Oğluna hiçbirşeyi öğretememiş ki..Ya gideceksin, ya da onu zamanla buna alıştıracaksın...sen öğreteceksin..
açıkçası çözüm yolu öneriyorum ama sanki buna sende kendini alıştırmışsın.
yani çözülebileceğine kendin bile inanmıyorsun.
peki eşinin ne yapmasını bekliyorsun?
bari yeğeni hergün gelmesin en azından sende rahat edersin.
ve madem annesigil hergün geliyor.sende annenleri hergün çağır.
mutlaka bu durumu bu akşam konuşmalısın,çünkü eşin dün akşam geçiştirmiş seni.
elinden ne geliyorsa yapsın bari.
1-2 sokaktan öte biyere taşının. Pat diye gecenin 12sinde gelemeyecekleri biyere.
Diğer konulardada tavrınızı gösterin artık. Yapmak istemediğiniz bişeyi yapmayın, istemiyorum demeyi bilin. Eşin bişey dediğindede bundan sonra böyle diyin.
Kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin.
Ve bi süre bavulun kapının yanında dursun, baktıkça henüz kararının değişmediğini anlasın tırssın eşin.
başka yakın bir semte taşınsanız şöyle çok uzak olmayan
senin de yazılarından direncinin kırıldığını hissediyorum kamelya
sen kararlılığını bozarsan istediğini hiç alamazsın
çok uzak olmayan bir yere taşının lütfen diretmeye devam et
Tamam zaten bosaltmaya pek niyetm yok duzelmeden.
Bu sefer olana kadar diretecegm ne yaptirsam kardir bugun yeğeni gelmedi daha
Bu sefer olana kadar diretecegm ne yaptirsam kardir bugun yeğeni gelmedi daha
sizinde anne babanız ayrıymış tıpkı benim gibi.yaşadıklarımızda benzer şeyler sayılır bu yüzden sizi kendime çok yakın hissettim ve dün gece bir önceki konunuzu merak edip eşinizle konuşup konuşmadığınızı sizin için nete girmiştim.
şunu bilinki gelinin anne ve bababı ayrıysa eş de kayın validede çok eziyo gelini.nasıl olsa mecbur çekecek hesabı.anne baba ayrılığının nasıl birsey olduğunu bildiğimiz için çocuklarımıza bunu yaşatmamak için gidilebilecek son noktaya kadar gideceğimizi biliyolar çünki. benim kayınvalidem eşimle ciddi tartışmalarımızın olduğu hatta boşanmayı düşündüğüm bi zaman da bana acıkça "boşansan nereye gideceksinki" bile dedi bunu bana söylediğinde 10 yaşında biroğlum vardı.ama ALLAH çok büyük bende kınadıkları kendi kızlarının başına geldi kızları boşandı.ALLAH seninde yardımccın olsun eşler herşeyin farkına varıyo kendine geliyor ama biz biz den geçmiş oluyoruz sinir sahibi oluyıoruz ondan sonra. kadınların çoğunluğu sinir hatası hep bu anlayışsız eş ve kv ler yüzünden.
eşine kararlı olduğunu göster gidecek bi yerin olduğunu arkanda kapı gibi annen olduğunun farkına varsın.isteklerini yerine getirmesi için örneğin 15 gün zaman tanı gideceğine inanırsa isteklerini kabul eder diye düşünüyorum. umarım herşey gönlünce olur.
anne baba ayrılığının nasıl birsey olduğunu bilmez ki,
Yapacak birşey yok, hayat sizin hanenizde normale dönmüş. eşiniz bir hafta sonra icecek, ailesini eve cağırmaya da devam edecek.
Kamelya sen güçlü ve sabırlı bi kadınsın. Yoksa bukadar sabredemezdin.
Güzel bi hayat yaşamak seninde hakkın, bu yüzden hayatını mehvetmelerine izin verme lütfen.
Şimdiye kadar mevcut düzenini korumak için direnmişsin, bundan sonrada evliliğinin gidişatını değiştimek için diren.
En azından seni kaybetmek istemeyen bi kocan var. Naparsan yap kapı orda da diyebilirdi Allah korusun.
Gelişmelerden haberdar olmak istiyorum.
Evet birde bu var belki bi kaç gun tamam diyecek icince tekrar baslayacak
Ozaman sende sinmeyeceksin. Bastırmaya devam edeceksin.
Kayınvalidene karşı direneceksin. Kocan onun tarafını mı tuttu yine direnmeye devam edeceksin. Gerekirse bağırıp kavga edeceksin ama tamam diyip dediklerini yapmayacaksın.
Evet birde bu var belki bi kaç gun tamam diyecek icince tekrar baslayacak
Allah yardımcınız olsun. Bir de bu var değil sizin sorununuz bu.
Kim yasamayan mi bilmez diyorsunuz
Haklisin ama ailesi esimin ailesi yuzunden benle kavgaya girdigini gorurse iyice havaya girecekler bak oglum bizi atmaz bizle ii gecin diyip ufacik biseyden ogullarini doldurup uzerime salacaklar bu yuzden onlara pek caktirmamaya calisiyorum kavgalarimizi
Onlar havaya girdikçe sende siz kim oluyosunuz havasını vereceksin onlara. Ozaman sende kocam ne derse desin ben sizi sallamıyorum imajına bürün.
konularını okudumda; sabır taşı gibi kızsın maşallah.
Allah yardımcın olsun arkadaşım ama inan ben eşinin düzeleceğine hiç ihtimal vermedim.
hee düzelir sen 50 yaşına gelince belki. o zamanda zaten seni tüketmiş olur.
hayırlısı neyse olsun inş. hakkında valla acayip üzüldüm.
o kv varya saçını başını yolasım geldi.. ki ben asla böle tiplere cvp bile verecek kadar değerli bile görmem.
ama kv çok şey var söylenecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?