Kaygan zemin dikkat et

Glsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
643
559
78
11 günlük girişimcilik kursunun son günüydü.evden herkes bir şey yaptı getirdi , tüm sınıf molada yedik içeri giriyorduk. 6,7 kadın güle oynaya. Kursta kaderbirliği olduğu için herkes çabuk kaynaştı. Aramızda iki bayan çok samimiydi , samimi olan kankasından başka benim samimi olduğum kızın koluna girince kuma geldi dedim gülüştük , dur onun sahibi var gibi şakalaşıp gülerken sınıftan genç oğlan yanımızdan geçerken yüzünü ekşitip komik bir ifade ile oooo ben kaçayım dedi..bizde git git kadın muhabbeti diye güldük. Az ileride sınıfadaki diğer erkek ' kaygan zemin dikkat et oğlum ' dedi iki kez... ben bozuldum kaygan zemine anlam veremedim..ders sonu çocuğun yanına gidip yaptığın şaka çirkindi içindeki hanzoyu zaptet blam zapdemeyeceksen Antalya da yaşama dedim. çünkü burası rahat bir şehir.. akşam oldu bizim gülüşüp durağa beraber yürüdüğümüz iki kız (evliler )10 gün durağa yürüdüler 11. gün bu oğlan onları durağa bırakmayı teklif ettiki arabasına binip yanımızdan geçtiler.benmi şakayı yanlış anladım.. onlarmı doğru anladı.. eşimde yurtdışında erkek ağzını soramam.. biri beni aydınlatabilirmi.. kaygan zemin nedir ?

Bende merak ettim bilmiyorum bakalım bilen çıkar inşallah

bence yanlış anlamışsın . cinsellik içermiyor diye duşunuyorum

Sert kaya / kaygan zemin aynı şeyler

O kız sana gelmez dikkat et başına bişey gelmesin demek istemiş

Bunun erkek ağızıyla da alakası yok.
çocuğun konu ile alakası yokki zaten yanımızdan geçiyordu , oo kadın muhabbetinden kaçayım gibi şaka yaptı.olayın diğerinin söylediği kaygan zeminle ile alakası yokki.. bunlar 24 lü biz 30lu yaşlardayız..hepimiz evliyiz

Kadın muhabbeti erkeği bayar sert çıkınca espri yapmış işte.
30lu yaşlara gelmişsiniz herkesin dediğini böyle takıyo musunuz?

dikkat et ayağın kayıp düşersin gibi bir şey mi

yani tehlikeli demek sanırım

Hiç duymamıştım.

Anlattıklarınızdan yola çıkarak " kadın muhabbeti cümlenize karşı , " aman dikkat " demek istemiştir herhalde.

Ilk aklima gelen bu kadar kadin arasinda kadin Muhabbetinin arasinda teksin .dikkat et erkeklikten cikma vb....cok mu sıktim:)))

Ben sizin cocuga söylediklerinizi de saçma buldum dogrusu.onun demek istediği şeyi bilmiyorum ama çok ayıp bişey değildir herhalde Ulu orta.ama siz ne anladınız acaba? Zaten son gün gider ayak niye muhatap oluyorsunuz ki.birde size ne arabaya binip gitmişler doru veya yanlış anlamislar. Çocuğa demişsiniz ya burasi rahat bir şehir Antalya ayak uyduramicaksan git diye.o gayet güzel uyduruyo bak siz yine elestiriyorsunuz.bu seferde rahatlığını. Anlamamista olabilirim konuyu.çünkü saçma geldi hepsi bana

Bana kalırsa çocuğa söylediğiniz uyarıyı aynada kendinize tekrarlayın. Çok uç düşünmüşsünüz, buradan da onay bekliyorsunuz düşüncenize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…