Gozlerimin kanini sileyim gelicem
Bilerzik ne kaygana ne ya
Benim esimin annesi uvey. Ben ikinci evliligimi yapicaktim esim hic evlenmemisti. Ve evlenmeye karar verdik ama gel gelelim ailesi beni istemedi. Bende esime dedim ki ben annenle konusucam bizi bulustur. Neyse bulusturdu. Gectim karsisina biz evlenicek ister gelin istemeye ister gelmeyin ben sizdeb dugun istemiyorum. Yeterki istemeye gelin en azindan hersey tatlilikla olsun dedim. Bu arada ilk evliligimide kacarak yaptim. O yuzden boyle birsey istedim. Kadin gozlerini bi patlatti. Evlenirsenizde buraya gelmeyin dedi. Ben sok oldum. İyi gelmeyiz dedim. Ve evlenicegimiz gunu falan herseyi hallettik bunlara benim ailemede soyledik biz evleniyoruz ister gelin ister gelmeyin diye. Neyse nikaha geldiler. Bizim cogu esyamiz yoktu evlenirken bos bi evde yasadik 2 gun. Bize kaygana olucak hatun sozde iyilik yapti. Bize bi kalip sabun ve el havlusu verdi. :) el havlusuyla dustan ciktiktan sonra silindik. Megerse esim o evde yasarkende el havlusuyla siliniyormus garibimneyse zaman gecti resmi nikahtan 1 hafta sonra falan imam nikahi kiyilacak. Bunlar bana nikahta kil gibi 2 tane bilerzik takti(babasi).mihir olarak hoca ne istersin dedi. Kayganada atlamazmi yirtik dondan cikar gibi bix iki bilerzik verdik o sayilir mi diye. Bende 2 bilersik daha isterim dedim ve nikah kiyildi. Sonradan ogrendim ki. Kayinpeder. Benim esime kaygananin kizina ve ortak olan cocuklarina bilerzik yapmis. Esime sormus kayinpederim benim hanim size bilerzik takti mi diye. Esimde takmadi demis. Kayinpederde gorur o demekki kemdi kizina ayirdi bak ben ona neler yapcam demis. Ama hic bi halt oldugu yok tabi. Neyse bundan 2 hafta once ben kimyasal gbelik yasadim. Arayip gecmis olsun bile demediler. Bende o zaman bu zaman sadece esimi yolluyorum ailesinin yanina kendim gitmiyorum. Sizce dogrumu yapiyorum?? Annem yanlis yapiyorsun olsun git ne olmus sanki gecmis olsun demediyse diyor.. Bu kayganaya cokk kinliyim. Bu arada adinida kaygana koydum :)
Gozlerimin kanini sileyim gelicem
Bilerzik ne kaygana ne ya
oncelikle mehir kv yada kp e ait degil esine ait bir sorumlukluktur, isteyeceksen esinden istemeliydin.
kac yasindasin bilmiyorum ama ikinci evliligini daha bilincli yapman mantikli olurdu, esinin isi yok heraldeki bos eve gitmissiniz. sendemi calismiyorsun.
Konuya yorumum ise yaşınız 20 ve sanırım fotoğraf size ait.
20 yaşındasınız bu ikinci evliliğiniz sanırım hamilesiniz de? Ya da hamile olmaya uğraşıyorsunuz?
İlk evlilik cahillikti hadi de ikinci evlilikte hiç mi düşünmedin? Adamın bişeyi yok, kayınvalidenizden bekliyorsunuz her şeyi. Azıcık bekleseydin koca bir yere kaçmazdı.
Eşin kaç yaşında?
Yok canim zaten evlenmeden hersyi aldik zaten teslimati 2 gunu falan surdu
Canim bu bilerzik konusunda herkes dalga geciyor zaten aldirs etme soylerken daha komik soyluyorum kayganada vedigi 1 kalip sabun icin koydum oyle ismini :)
Bana göre aranızda Çok önemli bi problem yok. Ben sana bana yapılanları anlatsam ağzın açık kalır. Ama annem her zaman der var söylen sultana herkes ettiğinden utana. Şimdi kaynanam bana kendi kızı gibi davranıyor. Geçmişi unutun inanın siz de rahatlayacaksınız.
20 yaşında mı ikinci evlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?