- 20 Ağustos 2016
- 774
- 3.002
- 113
1-Kınamadım şaşırdım ne cesaret be dedim.Ayrica bu 20 yasinda ikinci defa evlilik yaptigimi kinayan arkadaslara sesleniyorum . kinadiginiz seyi yasamadan olmezsiniz..
Kaygana yiyecek bir yemek bunun farkinda degilsin heralde.
Bide mihir kayinvalide kayinpeder degil esin vermeli sana. Benimde üveykayinvalidem var ne esimin öz annesi ne üveyannesi ne babasi hic bir sey vermedi takmadi sana en azindan sabun vermisler. Ben hic kinci degilim herkes yaptigi ile kalir onlarinda günü gelecek kendi kizlari evlenecek bende aynisini yapcam ben hic takmam para pul yeterki huzur olsun
Ayrica bu 20 yasinda ikinci defa evlilik yaptigimi kinayan arkadaslara sesleniyorum . kinadiginiz seyi yasamadan olmezsiniz..
Ayrica bu 20 yasinda ikinci defa evlilik yaptigimi kinayan arkadaslara sesleniyorum . kinadiginiz seyi yasamadan olmezsiniz..
Dehşetle kınıyorum, ama ben 20 yaşını geçeli bayağı bir seneler oldu.Ayrica bu 20 yasinda ikinci defa evlilik yaptigimi kinayan arkadaslara sesleniyorum . kinadiginiz seyi yasamadan olmezsiniz..
Dehşetle kınıyorum, ama ben 20 yaşını geçeli bayağı bir seneler oldu.
Napacağız şimdi?
Yangına körükle gitmişsin, yaptığın yorumlardan biri beni resmen çıldırtmıştı.
Oradan biliyorum üslupsuz oluşunu, kendini geliştirmen gerek.
Anladığım kadarıyla okuyamamışsın da,
Kendini geliştirmek yerine, neden bebek?
Neden çalışıp işe girmek, ayaklarının üzerinde durmak yerine bebek?
Ben bazı kadınlara üzülemiyorum.
Valla ben 20yi geçeli çok oldum artık 20de 2 kere evlenme şansımı kaybettimkınadığımı yaşamadan ölücem yani
HelallllBuraya uyeyesede gorsunler vAllah. Hic umrumda degill ...
Aynı şeyi soracaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?