- 23 Ağustos 2012
- 51.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.504
- 898
konularına baktım üç kere gebe kalmış acilden yazıyorum29 yaşındayım 1 kere evlenemedim millet 2. yi nerden buluyor da evleniyor arkadaş
ben babasiyla konusucaktim da babasi insaat iscisi oldugu icin denk gelmedi.Kaynana öz anne değil ki o kabul etse ne etmese ne ki söz düşmez ona. Babasını çağırsaydınız sadece kadın hem adamın annesi bile değil her b.kta burnu var....kendi çocuğu bitti üvey çocuğuna sardı herhalde.
Biz mi ogretcez ilk bulduguna atliycan iste panpa29 yaşındayım 1 kere evlenemedim millet 2. yi nerden buluyor da evleniyor arkadaş
konularına baktım üç kere gebe kalmış acilden yazıyorum
Bilersik ne imiş bize takan olmadı yeni mi çıkdı?
Yozgatli misiniz?onlar boyle bilerzik derler de:)
Gozlerimin kanini sileyim gelicem
Bilerzik ne kaygana ne ya
Fotoğrafını koymuşsun nereli olduğunu yazmışsın eşinin ailesi hakkında konu açmışsınYok luleburgazliyim aslen :)
Aynen katılıyorum 32 yaşımda evlendim onu da arkadaşım buldu.29 yaşındayım 1 kere evlenemedim millet 2. yi nerden buluyor da evleniyor arkadaş
Fotoğrafını koymuşsun nereli olduğunu yazmışsın eşinin ailesi hakkında konu açmışsın
Yürek mi yedin sen kuzum?
Kayınvaliden değilsede bi eşin dostun komşun olabilir sen bilirsin ama bence gerek yok deşifre olmanaBuraya uyeyesede gorsunler vAllah. Hic umrumda degill ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?