kayganamdan nefret ediyorumm...

ben babasiyla konusucaktim da babasi insaat iscisi oldugu icin denk gelmedi.

Vallahi benim de kv benim aşığım falan değildi, herşey zamanla düzeldi.
Kimse kimseye atarlanmaz ise herşey yoluna oturur. Bilersik milersik konusuna gelince, kimse kimseye altın, yada mal mülk vermek zorunda değil. Benim dini nikahımda bile ben birşey istemedim. Bir alyansım var bir de kvmin gönlünden gelen yadigar bir yüzük. Bu kadar düşmeyin. Siz evlenecekseniz, yatağınızı da sabununuzu da siz yapacaksınız.

Buraya uyeyesede gorsunler vAllah. Hic umrumda degill ...
Fotoğrafını koymuşsun nereli olduğunu yazmışsın eşinin ailesi hakkında konu açmışsın
Yürek mi yedin sen kuzum?

Ayrica bu 20 yasinda ikinci defa evlilik yaptigimi kinayan arkadaslara sesleniyorum . kinadiginiz seyi yasamadan olmezsiniz..

Kaygana yiyecek bir yemek bunun farkinda degilsin heralde.
Bide mihir kayinvalide kayinpeder degil esin vermeli sana. Benimde üveykayinvalidem var ne esimin öz annesi ne üveyannesi ne babasi hic bir sey vermedi takmadi sana en azindan sabun vermisler. Ben hic kinci degilim herkes yaptigi ile kalir onlarinda günü gelecek kendi kizlari evlenecek bende aynisini yapcam ben hic takmam para pul yeterki huzur olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…