sen gidiyormusun gelisme oldumuBende öyleyim aşırı takıntılı panik bi insanım ankisyetem var. İmkanın varsa bi psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.
kendimi iyi hissetmek icin kitap arastirdim... ismi iyi hissetmek nobel odulu falan almis. kaygi bozuklugu icin. bendede var arkadaslar mesela kaygi bozuklugum var evham panik. cevrem sen cok panik oluyosun herseyde der biriyle konusurken bile biraz hizli biraz boyle hafif panik gibi oyle konusurum. ayrica cok takar oldum herseyi en ufak seyleri kafamda buyuturum. karsimdaki insanlarin benim hakkimdaki dusuncelerini bile cok kafaya takarim bu niye boyle dedi bu niye bana oyle baktiki. iste yok keske orda su lafi deseydim inanin cok takiyorum kafaya. hic rahat olamiyorum. kendimi ezdirdigimi dusunuyorum bu takintilarim yuzumden cevreme genelde alttan alirim. sizce bunu duzeltebilirmiyim inanin cok uzuluyorum. ne onerirsiniz acaba kitap dusundum iste ben.
kitap okumayi onermiyormusun peki bu kitabi okudun muİyi hissetmek kitabı hayatınızdaki bazı şablonlardan bahseder. Bu olduğu için sen şuna yöneliyorsun gibi. Kendi değerlendirmenizi yapabilirsiniz ancak ne kadar doğru olur bu bilinmez.
Psikolojik olarak daha hassas olduğumuz dönemlerde bir depresyon testi yapsanız tüm sorulara evet dersiniz. Moraliniz iyiyken evet sayısı azalır.
Çok rahatsızsanız durumunuzdan bir doktorla görüşün ki teşhisi o koysun.
destek nereden aldin peki pskolog muSanırım bende de var.
Eskiye nazaran daha iyiyim çok şükür.
Güçlü bir destek alınca iyi hissediyor insan.
Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
ya bende takintilar zaman gectikce artti demekki diyorum bu hastaligin uzerine gitmek gerek. okb teshisi konmadi ama eminim bende var dr a gitsem. sadece yillar once dr panik atak baslangici var sende demisti.Benim de var. Hayatımın çetrefilli bir döneminde kendim başedemediğim için iyi bir psikiyatri hekiminden destek aldım. İlaç+terapi ile çok kısa süre içinde toparlandım. Ataklar ara ara gelse de bir şekilde bay bay diyoruz.
kitap okumayi onermiyormusun peki bu kitabi okudun mu
haklisin valla gideyim dr aOkudum. O kitabın içinde yapmanız gereken çalışmalar var. Okunabilir ve uygulanabilir.
Söylemek istediğim bir sıkıntınız varsa bunun adını siz koymayın, dr bir teşhis belirtsin.
haklisin valla gideyim dr a
Kesinlikle katılıyorum bende çok kitap okudum kısa süreli kendimi iyi hissediyordum ama geri başa sarıyordum. Kalıcı çözüm değil.Kişisel gelişim kitaplarıyla alakalı şöyle bir sorun var. Size altı boş bir güven aşılar, şişirir, yükseltir ve bir anda vay be dedirtir. Ancak kısa süreli bir durumdur ve pat diye aşağı düşürür.
İyi hissetmek tipi kitaplarda da kendi kendinize teşhis koyma ihtimaliniz var. Orada yazan her semptomu bu bende var şu bende var diye içselleştirirseniz kötüye götürür. O yüzden profesyonel birine ihtiyaç var.
Kesinlikle katılıyorum bende çok kitap okudum kısa süreli kendimi iyi hissediyordum ama geri başa sarıyordum. Kalıcı çözüm değil.
kitap okudugum zaman evet kendimi iyi hissederim ama dediginiz gibi sonra yine devam. bende bu yuzden pskoloji kitabimi alsam diye dusunup netten arastirip bu kitabi bulmustum. aslinda takmamayi ogrenmek gerek ama iste kendimi yine kafam dolu buluyorum dusuncelerleKesinlikle katılıyorum bende çok kitap okudum kısa süreli kendimi iyi hissediyordum ama geri başa sarıyordum. Kalıcı çözüm değil.
Huy mu bilmiyorum yaş aldıkça geçer mi onuda bilmiyorum. Sorun şu hatamın farkındayım ama takmaya devam ediyorum iştekitap okudugum zaman evet kendimi iyi hissederim ama dediginiz gibi sonra yine devam. bende bu yuzden pskoloji kitabimi alsam diye dusunup netten arastirip bu kitabi bulmustum. aslinda takmamayi ogrenmek gerek ama iste kendimi yine kafam dolu buluyorum dusuncelerle
kitap okudugum zaman evet kendimi iyi hissederim ama dediginiz gibi sonra yine devam. bende bu yuzden pskoloji kitabimi alsam diye dusunup netten arastirip bu kitabi bulmustum. aslinda takmamayi ogrenmek gerek ama iste kendimi yine kafam dolu buluyorum dusuncelerle
Huy mu bilmiyorum yaş aldıkça geçer mi onuda bilmiyorum. Sorun şu hatamın farkındayım ama takmaya devam ediyorum işteson zamanlarda bir şeye takılmaya üzülmeye başladığım an kendime “ önceden üzüldüğün taktığın olayları bugün gülerek hatırlıyorsun ne salakmısım buna mı üzülmüşüm diyorsun. Buda öyle olacak suan boşuna canını sıkma anı yaşamaya bak” diyorum çoğu zaman etkili oluyor bi dene kendi kendini motive et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?