- 22 Eylül 2022
- 1.829
- 1.737
- 63
- 26
- Konu Sahibi minikfilozof
-
Evet gözükmeyi düşünüyorum kesinlikle. Fakat ilaç kullanmaktan çekiniyorum. Psikoloğa gidecek maddiyatım da şu an yokGeceleri vurduğuna göre anksiyete olabilir. Cevap net doktora gitmeniz gerekir.
Doktor değilim ama ilaçsız veya terapisiz zor. Çünkü belli ki deprem bölgesinden kısmen uzak olmak bile telkin edemiyor sizi.Evet gözükmeyi düşünüyorum kesinlikle. Fakat ilaç kullanmaktan çekiniyorum. Psikoloğa gidecek maddiyatım da şu an yok
Haklısınız çok sağ olunDoktor değilim ama ilaçsız veya terapisiz zor. Çünkü belli ki deprem bölgesinden kısmen uzak olmak bile telkin edemiyor sizi.
Tvyi izlememeye çalışın. Bende izledikçe sürekli agliyorum, çok üzülüyorum daha çok yeni ve etkisindeyiz normal olarak. Ama zamana ihtiyaç var tabi siz takip etmeyin madem bu kadar etkileniyorsunuz. Olacağı varsa zaten günü saati belli ne yapsakta önüne gecemeyiz.Kızlar merhaba. Biliyorsunuz çok kötü şeyler oluyor ülke de. Akıl almaz acılar insan korkup kendi sevdiklerine bir şey olmadığı için bin kez şükrederken, bir yandan kahroluyor. Ben normalde de ailem için aşıır kaygılanan korkan bir insanım her zaman kaygılıydım hala öyle. Bu deprem olayı olduğundan beri bu kaygılarım daha da arttı. Hem olayları takip ediyorum twitter vs. Hemde çoo korkuyorum üzülüyorum kaygılıyım. Ankara da yaşıyorum deprem olcak diye çok korkuyorum. Bazı kişiler ankarada 'da risk var diyor. Sürekli sallanıyor gibi hissediyorum. Deprem bölgesinde binlerce insanın ölmesi beni çok korkutuyor hem üzülüyorum hem korkunç geliyor o hal o durum. Çok kötü hissediyorum. Sabahları daha iyiyim olayları takip ediyorum yardımlar yapmaya çalışıyorum ama geceleri uyuyamıyorum. Ne olur bir şeyler söyletin ne yapabilirim? Çok kötüyüm
Neden korkuyorsunuz Ankara’da deprem riski yokkiÇok büyük bir felaket yaşandı, bu tip kaygıların yaşanması normal bence. Darda kalan insanlarla empati kurmak çok insani. Uykudan, yemekten, duştan, tebessümden utanıyor insan. Yaralar çok taze, sarması çok zor, deprem gerçeği buz gibi.
Ben de Ankara’dayım, çocuğum var geceleri uyuyamıyorum gündüz içimden bir şey gelmiyor. Bana bir şey olursa çocuk ne yapar diye düşünüyorum şuraya yatsam kurtulur muyuz diyorum şöyle hazırlık yapsam faydası olur mu diyorum, ailemin olduğu yeri düşünüyorum onlar için de kaygılanıyorum vs
Bunlar güvenli olduğunu düşünmediğimiz binalarda yaşadığımız için oluyor. Her şekilde Allah’a emanetiz.
Bana da geceleri gelen yoğun bir kaygı çöktü. Eşim olmadan diğer odaya gidemez oldum iki gündür. Zaten deprem fobim vardı. Tavan yaptı bu süreçte.Kızlar merhaba. Biliyorsunuz çok kötü şeyler oluyor ülke de. Akıl almaz acılar insan korkup kendi sevdiklerine bir şey olmadığı için bin kez şükrederken, bir yandan kahroluyor. Ben normalde de ailem için aşıır kaygılanan korkan bir insanım her zaman kaygılıydım hala öyle. Bu deprem olayı olduğundan beri bu kaygılarım daha da arttı. Hem olayları takip ediyorum twitter vs. Hemde çoo korkuyorum üzülüyorum kaygılıyım. Ankara da yaşıyorum deprem olcak diye çok korkuyorum. Bazı kişiler ankarada 'da risk var diyor. Sürekli sallanıyor gibi hissediyorum. Deprem bölgesinde binlerce insanın ölmesi beni çok korkutuyor hem üzülüyorum hem korkunç geliyor o hal o durum. Çok kötü hissediyorum. Sabahları daha iyiyim olayları takip ediyorum yardımlar yapmaya çalışıyorum ama geceleri uyuyamıyorum. Ne olur bir şeyler söyletin ne yapabilirim? Çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?