- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu paylaşacaklarımı çevremdeki insanlarla konuşamamam çünkü beni anlamayacaklarını düşünüyorum, çevremde benim durumumda olan hiç kimse yok ve ona keza eleştiren, acıma acı katmak için çaba gösterenler beni o kadar yalnızlaştırdı ki çevremdekiler kendi kendime konuşmaktan bile çekinir oldum, ben 8 eylül 2012 evlendim eşimle iş nedeniyle biraraya gelemedik ben kamudayım ama tayin hakkım yok malesef, eşim özel sektörde ve sözleşmesi vardı ne ben bırakıp gidecek maddi ve manevi güçteydim nede eşim böylelikle beklemeye başladık düğünümüzüde kendimiz yaptık dünya kadar borçla yeni bir sayfa açmış olduk, zaten uzağız iki ayda bir görüşüyoruz birde borçlar bizi çok bunalttı, çok şükür anlayış gösteriyoruz birbirimize patlamalarımızda oluyor ama onuda idare etmeye çalışıyoruz ve halen borç ödüyoruz bir kaç aya bitecek ama işimiz ne olacak bilmiyorum oda bana tam birşey söylemiyor malum dırdır edeceğimden korkuyor '' işi bırakıp gidersem'' gelelim asıl konuya ben kendim yaşıyorum ve çocuk yapmak istiyorum siz olsanız cesaret edermiydiniz yada bana ne fikir verirsiniz arkadaşlar...
sizin branş nedir devlette çok merak ettim
Bende fikrimi yazmak istedim.. Öncelikle eger aranizda sevgi varsa mesafe o kadar önemli degil.. Biraz sabretmelisin. Sonucta evlendiniz. Eslerini birakip yillarca gurbete yurd disina gelip bi hayat kurmaya calisan cok insan gordum. Sizde hayatinizi toparlamaya calisiyosunuz. Cocuk finrini ertele cunku yanliz zor olur. Isine odaklan borclari bi an once halledip ilerde bi araya geleceginiz gunleri hayal et.. Bon sans canim ...
üniversitedeyim ben
üniversitedeyim ben
ayrı gayrı bu nasıl bir evlilik anlayamadm
Konu sahibi arkadaşım, tayin hakkın nasıl yok? Eş durumdan tayin isteyemiyor musun:44:
Pek bilgim yok böyle konularda da:26:
Eğer net olarak tayin olman mümkün değilse, senin işi bırakman daha büyük risk olur.Devlet memurusun neticede.
Eşinin iş ve şehir değiştirmesi çok daha yerinde bir karar olur gibi geldi bana..
Bu nasıl yorum anlayamadım
Hiç mi duymadınız zorunlu hizmet nedeniyle birbirinden ayrı kalmak zorunda kalan çiftleri?
bide koçişler bizden daha hassaslar ne kadar belli etmeye çalışmasalarda saçlarına aklar düştü eşimin biz böyle dertleşiyoruz ya onlar onuda yapamıyor .. sevgimize sahip çıkalım arkadaşım..
ee adam sıcacık karısına sarılıp uyuması varken yalnız uyuyor eve geldiğinde karşılayan yok yanağından bir öpeni yok, yemek hazırlayanı yok, ütüsünü yapan yok
benimkinin de beyazlıyor, çok da üzülüyor :26:
eneem kızlar üstteki yorumda ben de eşimin saçlarının beyazladığını yazmıştım bunları okumadan.. :26: Ya cidden sanırım erkeklere yalnızlık daha çok koyuyor ben eşimin çok yıprandığını düşünüyorum. Sizinkiler kaç yaşında ya? Biz daha ikimiz de 25iz. 2-3 seneye kalmaz 3 tel saçı kalır onlar da beyaz olur
peki siz neden evlendnz cnm herkesede soruyorumda benmde kpss durumum var ne yapıcm bilemiormahh ahh bir ben daha varmış buralarda. 2 ayda bir görüşüyormuşsunuz ne güzel :)) Ben de en son yılbaşında görüştüm bir daha mayısta gelicek. iple çekiyoruz..
Benim eşim yurtdışında çalışıyor. Ben gitmek istemedim. Üniversitedeyim doktoramı yapıyorum mühendisim. Döndüğümüzde sıfırdan iş aramaya başlamak çok zoruma gidiyor. o yaşta da kimse 2 3 sene sektörden uzak kalmış birine iş vermez heralde.
Bizimki inşaat mühendisi borçlarımızın altından kalkamadık orda biraz daha fazla kazanıcak diye çok ağır şartlarda çalışıyor. Çok zor her şey ama o kadar yoğun ki. Günde 15 saati buluyor çalışma süresi. yılbaşında bir geldi resmen çökmüş adam. 25 yaşındayız daha alnı açılmış beyazlar çıkmış saçlarında. Yazarken bile gözlerim doldu şimdi.
Hayat bazen ne kadar zor oluyor. Maddi sıkıntıları aştık çok şükür. Borçlarımız bitmek üzere. Şimdi de sen işi bırak yanıma gel burda yaşayalım diye tutturdu. Gelmek istemiyor. Napıcam bilmiyorum. Gidemem ki nasıl giderim o kadar yıl emek ver oku. Her şeyi bırakıp onun yanında ev hanımı olucam. İş bulamam ki
Çocuk meselelerine sakın girmeyin canım haytınızı düzene sokmadan.. Tek başına çocuk bakmak çok zor. Hamilelik apayrı.. Sıkılıcan gerilicen bütün sıkıntılarını uzaktaki eşinden çıkarıcan. Telefonda kavga etmek çok zor. Kavga edip gece aynı yataga girememek berbat br şey.
Önce bir kavuşalım da bir yıl evimizde başbaşa hasret giderelim diyorum ben hep..
benimki 38 yaşında canım doğal yanisiz de mi uzaktasınız
ahh ahh bir ben daha varmış buralarda. 2 ayda bir görüşüyormuşsunuz ne güzel :)) Ben de en son yılbaşında görüştüm bir daha mayısta gelicek. iple çekiyoruz..
Benim eşim yurtdışında çalışıyor. Ben gitmek istemedim. Üniversitedeyim doktoramı yapıyorum mühendisim. Döndüğümüzde sıfırdan iş aramaya başlamak çok zoruma gidiyor. o yaşta da kimse 2 3 sene sektörden uzak kalmış birine iş vermez heralde.
Bizimki inşaat mühendisi borçlarımızın altından kalkamadık orda biraz daha fazla kazanıcak diye çok ağır şartlarda çalışıyor. Çok zor her şey ama o kadar yoğun ki. Günde 15 saati buluyor çalışma süresi. yılbaşında bir geldi resmen çökmüş adam. 25 yaşındayız daha alnı açılmış beyazlar çıkmış saçlarında. Yazarken bile gözlerim doldu şimdi.
Hayat bazen ne kadar zor oluyor. Maddi sıkıntıları aştık çok şükür. Borçlarımız bitmek üzere. Şimdi de sen işi bırak yanıma gel burda yaşayalım diye tutturdu. Gelmek istemiyor. Napıcam bilmiyorum. Gidemem ki nasıl giderim o kadar yıl emek ver oku. Her şeyi bırakıp onun yanında ev hanımı olucam. İş bulamam ki
Çocuk meselelerine sakın girmeyin canım haytınızı düzene sokmadan.. Tek başına çocuk bakmak çok zor. Hamilelik apayrı.. Sıkılıcan gerilicen bütün sıkıntılarını uzaktaki eşinden çıkarıcan. Telefonda kavga etmek çok zor. Kavga edip gece aynı yataga girememek berbat br şey.
Önce bir kavuşalım da bir yıl evimizde başbaşa hasret giderelim diyorum ben hep..
Oyy senin yavaş yavaş zamanı gelmiş canım şöyle arada 2 tel beyaz olsun artık
Dubai'de çalışıyor ha diyince de gelinmiyor.
peki siz neden evlendnz cnm herkesede soruyorumda benmde kpss durumum var ne yapıcm bilemiorm
yani hem sizin yaşlarınzda gençmiş 23 te evlendnz sanırım e sende mühendissin durumunuz iyi olablrdi yani neden gitmesini istedn ve erken evlenmeye karar verdinz?
canım benim eşimde maden mühendisi özel şirkette yönetici dediğin gibi çok ağır şartlarda çalışıyor ,ona kalsa çok memnun halinden ben üzülüyorum onun adına, onun kariyerinede mani olmak istemiyorum iki yıldır o şirkette ve gerçekten iyi bir çevre ve tecrübe edindi bırakıp gelse aynı şartlarda burda bulabilecek mi sıfırdan başlayacak ve o bunu yıpratıcak ,bende emek verdim okudum dizimi kırıp ev hanımlığı yapabilirmiyim diye düşünüyorum valla çıkmazdayım anlayacağın..
Canım çok karışık durumlar bizde. Mezun olduk. ailelere açtık mevzuyu. Benim ailem istemedi işi yokuşa sürmek için her şeyi yaptı. ailemin maddi durumu çok iyi eşiminkiler kötü falan filan. Aileler tanıştıktan sonra babam bana baskı yapmaya başladı ya evlenilecek ya hemen bitecek bu iş diye. Biz de hemen evleniyoruz o zaman dedik. Aslında niyetimiz 1 yıl falan nişanlı kalmaktı. Evlenirken de benim ailem karşı taraftan çok beklentiye girdi. Her şeyin iyisini istediler. Borçlar aldı başını gitti. eşim altından kalkamadı. Evlendikten bir süre sonra gitmeye karar verdi zaten. Yoksa biz ikimiz de istanbul'da çalışıyorduk. Bizim uzun hikayeler var yani
canım benim eşimde maden mühendisi özel şirkette yönetici dediğin gibi çok ağır şartlarda çalışıyor ,ona kalsa çok memnun halinden ben üzülüyorum onun adına, onun kariyerinede mani olmak istemiyorum iki yıldır o şirkette ve gerçekten iyi bir çevre ve tecrübe edindi bırakıp gelse aynı şartlarda burda bulabilecek mi sıfırdan başlayacak ve o bunu yıpratıcak ,bende emek verdim okudum dizimi kırıp ev hanımlığı yapabilirmiyim diye düşünüyorum valla çıkmazdayım anlayacağın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?