kaygılar üzerine bir hayat..

inşallah hepimiz kavuşuruz tez zamanda, peki yalnızlığınızda neler yapıyorsunuz vaktinizi nasıl değerlendiriyorsunuz kızlar?

Açıkçası benim tez hocam bana pek zaman bırakmıyor ...bir yandan iyi zaman geçiyor ama bazen daralıyorum devamlı birşeyler yetiştirmeye çalışıyorum....bazen hiç birşey yapmadan sadece uyumak istiyorum ama olmuyor ne yazıkki....onun haricinde bol bol kitap kkuyorum,film izliyorum,bazen okuldaki arkadaşlarla birşeyler yapıyoruz o kadar
inşallah hepimiz kavuşuruz tez zamanda, peki yalnızlığınızda neler yapıyorsunuz vaktinizi nasıl değerlendiriyorsunuz kızlar?

Size yorum yazıcam ama korkuyorum çok atarlısınız valla:18:

Nezaman bir araya geleceğiniz de belli değil sanırım. Zamanı belli olmayan bir araya gelme umuduna dayanarak bence çocuk yapmanız pek doğru değil gibi görünüyor. Anne baba ayrı mı büyüyecek çocuk? Ve benim en çok aklıma takılan, ayrı ayrı nereye kadar bi gün bu sevgide biterse? Ayrılımak durumunda kalırsanız...

Borç varken,düzen kurulmamışken çocuk yapmak sence ne kadar doğru.Tek başınasın.Çocuk gece ateşlense ne yapacaksın.Hem çalışıyorum diyorsun,hem bebek sahibi olunca kim bakacak.

Son düzenleme:
Bende esimden ayriydim ama tayini cikti cok sukur iki haftaya gelecek hayirlisi ile dualarim sizinle umarim tez zamanda kavusursunuz eslerinize gece yalniz yatmak kotu alisinca insan esine..usuyorum bazen sicacik sarilip uyumak varken...cocuk konusunda da yalniz bir hamilelik gecirebilecegini dusunuyosan dogur arkadasim sahsen ben geciremem gibime geliyo biraz nazeninim esime cok ihtiyac duyabilirim psikolojikman gelgitler yasayabilirim bunlari hesaba kat lutfen ailen veyahut kayinvaliden yanina gelebilr ama nereye kadar esinin belirli bir sureci olsa dayanirsin ama belirsiz sanirim bu surec..Allah hakkinda hayirlisini versin insaallah kardesim.

ben de eşimden ayrıyım çok sıkıntılı bir süreç geçirirken atandım
maddi sıkıntı yüzünden nereye gittiğime çok bakma şansım yoktu
5 yıllık evliydim ben tercih yaparken
üstelik ailemin yaşadığı şehirde onların yanında kalıyorum ve mesafemiz 6 saat sürekli gidip geliyorum
uçak imkanı da var erken alıyorum her hafta eşimin yanındayım

bunları neden anlattım ben de şu an hamileyim
tüm bunlara rağmen
en azından haftada bir eşimi görmeme üstelik annemin evinde anne babam etrafımda pervaneyken bile çok zorlanıyorum
tayin istemeden hamile kaldım çünkü 35 yaşındayım artık yaşım geçiyordu
bu yaşa kadar beklememin nedeni de borç harç

naçizane önerim
biraz borçları kolaylayana kadar beklemeniz
bu sene kpss var yeniden girin
branşınızı bilmiyorum ama kit tercihi yaparsanız doğrudan istifa edip geçebilirsiniz 6 ay beklemeniz gerekmez mesela
ben tayin istiyorum bir ihtimal olacak ama olmaz diye kpssye hazırlanacağım
olmadı kite yerleşip istifa edeceğim mecburen

bir de belki kurumlararası geçiş deneyebilirsiniz
gideceğiniz kurum sizi almak isterse sizin üniversitenin onayıyla kurumlararası geçiş yapabilirsiniz

en kötü ihtimal borçları biraz kolaylayıp bu arada 2014 kpss den iyi puan alıp
istifa edip puanı öğrendikten sonra ikinci atamalara yeniden yerleşebilir konuma da gelebilirsiniz
umutsuzluğa kapılmayın ama bence işinizi de bırakmayın

bende mecburen erteliyeceğim arkadaşım yorgun,dargın ama beklemekde güzel sonunda mutluluk olacağına inanınca yukarıda ki yorumdaki arkadaş atarlı demiş bana forumda yazılanları okursa daha net anlayacağını düşünüyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…