Benim hayatımı anlatmışsınız resmen...
Bende üniversitedeyim, eşimin olduğu yerde doktora yapıyorum. Eşimin benim olduğum şehire gelmesi çok zor ve şuan çalıştığı yer yükselmesi açısından çok önemli...
Üniversitedeyiz ama tayin hakkımız yok ne yazıkki, doktoramı bitirdiğimde şansımı eşimin olduğu yerde yada ikimizin beraber olabileceği bir şehirde öğretim üyesi olarak geçiş yapmayı deneyeceğim...Biz nişanlandığımızdan beri hep ayırıyız, evlendiğimizin ilk yılında iki şehirde de evimiz vardı ve ben eşimin yanına doktora dolayısıyla haftada bir mutlaka gidiyordum, çok rahat görüşebiliyorduk, ayrılığımı çok hissetmiyorduk... ancak hem maddi nedenlerden hemde tez yazmam dolayısıyla evimizi benim olduğum şehire taşıdık...ben gelip gitmelerden çok yoruldum, artık eşim 2 3 haftada bir gelmeye çalışıyor ve çok özlüyoruz birbirimizi...doktoramın bitmesini bekliyoruz girişimlerde bulunmak için ama oda belirsiz...
Kimse bu durumu yaşamadığı için anlayamıyor, herkes birşeyler için sabrettiğimiz anlayamıyor...tek olumlu yönü aşkımızı perçinledi bu özlem, adeta ilk günlerimizdeki heyecanları yaşıyoruz... bende kendimi işime vererek ve kafaya takmayarak bu günlerin geçmesini bekliyorum...çocuk içinse onun yanımda olduğu zamanı beklemek istiyorum...
Bu yalnızlık bende çok şey değiştirdi, hayatta nelerin önemli olduğunu anladım.
Bence sende umutsuzluğa kapılma, kafanızda bir a,b,c planları oluşturun, hayaller kurun...Etrafımda o kadar çok var ki hele üniversitede evli olup iki ayrı şehirde yaşayan...Bazen sabretmek gerekiyor güzel günleri görebilmek için...[/QUO
eşimin hayalini eski günlerde görüyorum, ortak anılarım eskide meğer ne güzelmiş o günler hayat mücadelesine yenilmemek için sabır edicem ...
Oyy senin yavaş yavaş zamanı gelmiş canım şöyle arada 2 tel beyaz olsun artık
Dubai'de çalışıyor ha diyince de gelinmiyor.
ayy biraz benziyormş durumumuz
bende bu yaz tanştrdm aileleri 2014 yazında evlenmeyi düşünüyordk benm okl yeni bitti
askerlk sorunu var onuda bedelli düşünüyordk ama ortada ses yok işine gücüne hep engel olur diye yazın askere yollamayı düşünüyoruz
benm babamda ya bitsn derse ortada nişan yok söz yok düşün yanii
bnm ailemde başta onlar uzak diye kem küm etti
babam ısındı ama annem hala istemiyor karışık durumlar
olsun valla ben çok karizmatik buluyorum o şakaklardaki kırları hatta eşim boyatıyor onlara dokunmasını istemiyorum hiç
bizim aramızda 2.5 saat var diye kahroluyordum zormuş durumun arkadaşım ya
nasıl haberleşiyorsunuz
ne zaman dönecek
en önemlisi sen neden gidemiyosun
birinin topic açması lazımmış valla ihtiyacımız varmış
Benim hayatımı anlatmışsınız resmen...
Bende üniversitedeyim, eşimin olduğu yerde doktora yapıyorum. Eşimin benim olduğum şehire gelmesi çok zor ve şuan çalıştığı yer yükselmesi açısından çok önemli...
Üniversitedeyiz ama tayin hakkımız yok ne yazıkki, doktoramı bitirdiğimde şansımı eşimin olduğu yerde yada ikimizin beraber olabileceği bir şehirde öğretim üyesi olarak geçiş yapmayı deneyeceğim...Biz nişanlandığımızdan beri hep ayırıyız, evlendiğimizin ilk yılında iki şehirde de evimiz vardı ve ben eşimin yanına doktora dolayısıyla haftada bir mutlaka gidiyordum, çok rahat görüşebiliyorduk, ayrılığımı çok hissetmiyorduk... ancak hem maddi nedenlerden hemde tez yazmam dolayısıyla evimizi benim olduğum şehire taşıdık...ben gelip gitmelerden çok yoruldum, artık eşim 2 3 haftada bir gelmeye çalışıyor ve çok özlüyoruz birbirimizi...doktoramın bitmesini bekliyoruz girişimlerde bulunmak için ama oda belirsiz...
Kimse bu durumu yaşamadığı için anlayamıyor, herkes birşeyler için sabrettiğimiz anlayamıyor...tek olumlu yönü aşkımızı perçinledi bu özlem, adeta ilk günlerimizdeki heyecanları yaşıyoruz... bende kendimi işime vererek ve kafaya takmayarak bu günlerin geçmesini bekliyorum...çocuk içinse onun yanımda olduğu zamanı beklemek istiyorum...
Bu yalnızlık bende çok şey değiştirdi, hayatta nelerin önemli olduğunu anladım.
Bence sende umutsuzluğa kapılma, kafanızda bir a,b,c planları oluşturun, hayaller kurun...Etrafımda o kadar çok var ki hele üniversitede evli olup iki ayrı şehirde yaşayan...Bazen sabretmek gerekiyor güzel günleri görebilmek için...
olsun valla ben çok karizmatik buluyorum o şakaklardaki kırları hatta eşim boyatıyor onlara dokunmasını istemiyorum hiç
bizim aramızda 2.5 saat var diye kahroluyordum zormuş durumun arkadaşım ya
nasıl haberleşiyorsunuz
ne zaman dönecek
en önemlisi sen neden gidemiyosun
birinin topic açması lazımmış valla ihtiyacımız varmış
bizim aramızda 9 saat var gelemiyor hafta tatili birgün bende gidemiyorum çünkü evde kalmıyor ..
değil mi ama? o geleceğine yakın her yer baştan temizlenir güzel menüler hazırlanır, cicili bicili hemen süslenilir :) ah ah kalbi nasıl atıyor insanın otobüsten indim dediği an başlıyor midem burulmaya ilk günkü gibi :)
bazen isyan ettiğimde düşünüyorum belki de doğrusu budur diye
Bizimki bir ameliyat geçirmişti o yüzden askerlikten muaf neyse ki. :))
Evet gelir gelmez halletsin askerliği gerçekten en büyük engel. Siz bence bir dahaki yaza bırakın her şey olması gerektiği gibi olsun
nerede kalıyor peki ya evde kalmıyorsa :26:
benimki orada annesiyle kalıyor esas memleketimiz izmir ikimizin de yani yanına gitti mi bi de kaynanayla yaşıyorum of off
değil mi ama? o geleceğine yakın her yer baştan temizlenir güzel menüler hazırlanır, cicili bicili hemen süslenilir :) ah ah kalbi nasıl atıyor insanın otobüsten indim dediği an başlıyor midem burulmaya ilk günkü gibi :)
bazen isyan ettiğimde düşünüyorum belki de doğrusu budur diye
ya evet bedelli çıkacak mı belli değil bi de onca sene bedelliyi bekleriz çıkmaz önümüze engel olur
çocuk olur gidip gelmesi sıkıntı özler.
30 yaşından sonra yapmakta zor gelebilir
neyse zaten 5 yıldr beraberiz ona sayarız beklerm bende napim
ahahah aynen öyle bir dokun bin ah işit.. :)))
skype sağolsun akşamları konuşuyoruz müsait olursak. skype viber line bilimum akıllı telefon uygulamalrı imdadımıza yetişti :) Yukarıda da anlatmıştım canım. Ben doktoramı yapıyorum gitmek istemiyorum bırakıp. O da gelmek istemiyor. Şu an kazancı iyileşti orada da. Sen gel burda yaşayalım dönersem bu kadar kazanamayız diyor. Ben evde oturucam oraya gidersem ve bu ağır geliyor açıkçası.
o buluşmalar ne tatlıdır ya. Alışverişler yapılır, kuaföre gidilir, aynı sevgililik günleri gibi. Hatta sevgiliyken aynı şehirdeydik özlemiyoduk bu kadar
eşim işyerinin misafirhanesinde kalıyor ev tutmak istemedi, yemek derdi, çamaşır derdi vs..
Aynen öyle ya...Pencereden bakıyorum arabayı parkediyor, kalbim nasıl güm güm atıyor anlatamam sanki ilk defa tanışmışız gibi...Ama giderken kötü oluyor, 1 hafta kendime gelemiyorum ama napalım dayanacağız...
Yurtdışında yaşamak başlangıçta zevkli görünse de bence zor hele ben memleketimi bırakamam ya kokusun özlüyorum seni bilemem de ben de aynen yükseğimi doktoramı burada yapmak istiyordum biraz kafam karıştı ama seneye Danimarka gitme durumum var diyorum ki bu kez seni de götüreceğim ya öyle ya böyle :26:
aynen çok heyecanlı oluyor o hafta hep kendime ciciler biciler bakıyorum
saçlarımı yaptırıyorum bence heyecanlı tutuyor özlem ya
Canım valla Avrupa Amerika olsa koşa koşa giderim de Dubai gözümü korkutuyor açıkçası. iş imkanı daha kısıtlı kadınlar için. Bilmiyorum bana iş bul öyle geleyim diyorum. İş olsa doktorayı falan bırakırım ben. Çok da gözümde yok açıkçası.
valla doğru diyosun o yönüne girmeyeyim dedim görüşlerinizi bilmediğim için ama ben çok daralırdım en iyisi eşinizin dönmesi gibi biraz para biriksin beliniz doğrulsun da :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?