kaygılar üzerine bir hayat..

Oyy senin yavaş yavaş zamanı gelmiş canım şöyle arada 2 tel beyaz olsun artık
Dubai'de çalışıyor ha diyince de gelinmiyor.

olsun valla ben çok karizmatik buluyorum o şakaklardaki kırları hatta eşim boyatıyor onlara dokunmasını istemiyorum hiç

bizim aramızda 2.5 saat var diye kahroluyordum zormuş durumun arkadaşım ya
nasıl haberleşiyorsunuz
ne zaman dönecek
en önemlisi sen neden gidemiyosun

birinin topic açması lazımmış valla ihtiyacımız varmış

Bizimki bir ameliyat geçirmişti o yüzden askerlikten muaf neyse ki. :))

Evet gelir gelmez halletsin askerliği gerçekten en büyük engel. Siz bence bir dahaki yaza bırakın her şey olması gerektiği gibi olsun

bizim aramızda 9 saat var gelemiyor hafta tatili birgün bende gidemiyorum çünkü evde kalmıyor ..

değil mi ama? o geleceğine yakın her yer baştan temizlenir güzel menüler hazırlanır, cicili bicili hemen süslenilir :) ah ah kalbi nasıl atıyor insanın otobüsten indim dediği an başlıyor midem burulmaya ilk günkü gibi :)

bazen isyan ettiğimde düşünüyorum belki de doğrusu budur diye

ahahah aynen öyle bir dokun bin ah işit.. :)))

skype sağolsun akşamları konuşuyoruz müsait olursak. skype viber line bilimum akıllı telefon uygulamalrı imdadımıza yetişti :) Yukarıda da anlatmıştım canım. Ben doktoramı yapıyorum gitmek istemiyorum bırakıp. O da gelmek istemiyor. Şu an kazancı iyileşti orada da. Sen gel burda yaşayalım dönersem bu kadar kazanamayız diyor. Ben evde oturucam oraya gidersem ve bu ağır geliyor açıkçası.

bizim aramızda 9 saat var gelemiyor hafta tatili birgün bende gidemiyorum çünkü evde kalmıyor ..

nerede kalıyor peki ya evde kalmıyorsa :26:

benimki orada annesiyle kalıyor esas memleketimiz izmir ikimizin de yani yanına gitti mi bi de kaynanayla yaşıyorum of off

o buluşmalar ne tatlıdır ya. Alışverişler yapılır, kuaföre gidilir, aynı sevgililik günleri gibi. Hatta sevgiliyken aynı şehirdeydik özlemiyoduk bu kadar

Cocuk icin bence cok erken, yani daha evliligin tadini cikartamamissiniz, ömür billa böyle ayri kalicak degilsiniz heralde, ilk önce bi biraya gelin, beraber yasmanin tadini cikartin öyle cocuk düsünün bence... Cocuk demek büyük sorumluluk demek, hayatiniz tamamen degisiyor, ilk sirayi o aliyor... Hem siz yanliz bas edebilseniz diyelim ama hem cocugunuza yazik babasindam uzak büyüycek hemde esinize yazik bide evlat hasreti cekicek... Sizin karariniz ama iyi düsünün derim... Allah Kavustursun...

Son düzenleme:
Allah herzaman bir çıkış yolu veriyor siz sadece sabredin...İnanın benimde o kadar ağlayıp sızlayıp yattığım çok oldu...Üstelik hem ailemden, hem eşimden hemde arkadaşlarımdan ayrıyım, yapayalnızım...Sadece dua edip sabrediyorum...Umutsuzluğa düşmemeye çalışın derim, çok zor ama dermanı var enazından...

eşimin hayalini eski günlerde görüyorum, ortak anılarım eskide meğer ne güzelmiş o günler hayat mücadelesine yenilmemek için sabır edicem ...

Bizimki bir ameliyat geçirmişti o yüzden askerlikten muaf neyse ki. :))

Evet gelir gelmez halletsin askerliği gerçekten en büyük engel. Siz bence bir dahaki yaza bırakın her şey olması gerektiği gibi olsun

ya evet bedelli çıkacak mı belli değil bi de onca sene bedelliyi bekleriz çıkmaz önümüze engel olur
çocuk olur gidip gelmesi sıkıntı özler.
30 yaşından sonra yapmakta zor gelebilir
neyse zaten 5 yıldr beraberiz ona sayarız beklerm bende napim

Aynen öyle ya...Pencereden bakıyorum arabayı parkediyor, kalbim nasıl güm güm atıyor anlatamam sanki ilk defa tanışmışız gibi...Ama giderken kötü oluyor, 1 hafta kendime gelemiyorum ama napalım dayanacağız...

Ben olsam asla kalkismazdim...
Hem borc, hem oturmamis bir duzen...
Cocuk bereketiyle gelir derler ya yalan, bir dolu masrafla sorumlulukla gelir...
Bu sorumlulugu maddi manevi tam anlamiyla alabilecek olmadan cocuk dusunmek bence sizi sonrasinda cok yipraticak bir karar olur...
Bu arada evlendiniz ve esinizle nerdeyse ayni eve bile girmediniz, biri girin ilk kirilma noktalarini, alismayi atlatin...
Kendinizi saglama alin, sonra dusunun...

Bizim de 5 yıllıktı kihkihkih

Yurtdışında yaşamak başlangıçta zevkli görünse de bence zor hele ben memleketimi bırakamam ya kokusun özlüyorum seni bilemem de ben de aynen yükseğimi doktoramı burada yapmak istiyordum biraz kafam karıştı ama seneye Danimarka gitme durumum var diyorum ki bu kez seni de götüreceğim ya öyle ya böyle :26:

o buluşmalar ne tatlıdır ya. Alışverişler yapılır, kuaföre gidilir, aynı sevgililik günleri gibi. Hatta sevgiliyken aynı şehirdeydik özlemiyoduk bu kadar

aynen çok heyecanlı oluyor o hafta hep kendime ciciler biciler bakıyorum
saçlarımı yaptırıyorum bence heyecanlı tutuyor özlem ya

eşim işyerinin misafirhanesinde kalıyor ev tutmak istemedi, yemek derdi, çamaşır derdi vs..

doğrusunu yapmış valla bir de onlara fazladan para vermesin hem kalıcı olacağını düşünse ev tutardı canım bu iyiye işaret demek ki geçici olacağını düşünüyor orada :))

ay evet giderken çok ağlıyorum ben de duvarlara konuşuyorum aşkım gittin gittin diye uf bi de yastığa yatağa siniyor kokusu bazen parfümünü sıkıyorum kazaklarını giyip uyuyorum ya da sarılıyorum yastığa dökülen saçlarını bile toplayamıyorum

Canım valla Avrupa Amerika olsa koşa koşa giderim de Dubai gözümü korkutuyor açıkçası. iş imkanı daha kısıtlı kadınlar için. Bilmiyorum bana iş bul öyle geleyim diyorum. İş olsa doktorayı falan bırakırım ben. Çok da gözümde yok açıkçası.

valla doğru diyosun o yönüne girmeyeyim dedim görüşlerinizi bilmediğim için ama ben çok daralırdım en iyisi eşinizin dönmesi gibi biraz para biriksin beliniz doğrulsun da :26:

valla doğru diyosun o yönüne girmeyeyim dedim görüşlerinizi bilmediğim için ama ben çok daralırdım en iyisi eşinizin dönmesi gibi biraz para biriksin beliniz doğrulsun da :26:

Aynen öyle. Birbirimizi ikna çabalarındayız. :) Sizin 1 yıl mı kaldı demiştiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…