- Konu Sahibi CakilTasi_
bir anda antidepresanı bırakmanızda yan etki yapabilir
ya o da yapmıştır belki diye mecburiyetten bıraktım... 1 aydır kullanıyorum zten ama bırakınca da sarsar mı beni acaba 1 ayda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir anda antidepresanı bırakmanızda yan etki yapabilir
ya o da yapmıştır belki diye mecburiyetten bıraktım... 1 aydır kullanıyorum zten ama bırakınca da sarsar mı beni acaba 1 ayda.
10 gün önce adetim başlamıştı, başladıktan 2 gün sonra falan baş dönmesiyle başladı sıkıntım... bir gece böyle ağlaya ağlaya evin içinde dolanmaya başladım.. başım dönüyor, midem bulanıyor içim fena oluyordu... eşimle hemen hava almaya çıktık, geldik zor bela uyudum.. ondan sonra başladı. sıkıntım;
*sürekli kayıkta sallanıyormuşum gibi, başım dönüyor gibi ama günün neredeyse her saati..
*midem ara ara bulanıyor, çıkaramıyorum fakat rahatsız ediyor..
*sürekli başım ağrıyor, bazen çatlayacakmış gibi.
belirtilerim bunlar kızlar. son 1 aydır aurorix kullanıyorum,2 gündür 2 doz kullanıyorum doktor tavsiyesiyle. normalde gözlük kullanan bir insandım fakat 6 aydır takmyordum 3 gündür takıyorum ama baş dönmemde bir farklılık yok.. şu an bunları yazarken koltuk altımdan kayıyor sanki.. hangi doktora gitmeliyim ve başına bu tarz şeyler gelen varsa lütfen paylaşsın....
norolojiye gittim, emin olmak için MR çekelim dedi, vertigodan şüphelendi.. 1 hafta sonra çıkıcak sonucum..başım hala durmaksızın dönüyor hanımlar.. çare bulamıyorum, huzursuzum sürekli, akşamları 2 katına çıkıyor hep ağlıyorum sinirlerim mahvoldu... ne iyi gelir bu baş dönmesine? ilaç olmasın başka ne olabilir ne hafifletir...
norolojiye gittim, emin olmak için MR çekelim dedi, vertigodan şüphelendi.. 1 hafta sonra çıkıcak sonucum..başım hala durmaksızın dönüyor hanımlar.. çare bulamıyorum, huzursuzum sürekli, akşamları 2 katına çıkıyor hep ağlıyorum sinirlerim mahvoldu... ne iyi gelir bu baş dönmesine? ilaç olmasın başka ne olabilir ne hafifletir...[/QUOTEöncelikle geçmiş olsun.aynı şeyleri ablam da yaşadı.nörolg,k.b.b.ci ye gitti.aynı şeklde mr çekildi bi dünya ilaç kullandı yok geçmedi geçmedi.stresli bir dönem geçiriyordu acaba buna bağlı olabilir mi diye psikiyatrise gitti.ondan sonra rahatladı.strese bağlı demiş doktor.ne zman biraz üzülse nüks ediyor.ama gittiği zama rahatladı çok.bu aralar sıkıntılı dönemler geçiriyorsanız olabilir belki..
10 gün önce adetim başlamıştı, başladıktan 2 gün sonra falan baş dönmesiyle başladı sıkıntım... bir gece böyle ağlaya ağlaya evin içinde dolanmaya başladım.. başım dönüyor, midem bulanıyor içim fena oluyordu... eşimle hemen hava almaya çıktık, geldik zor bela uyudum.. ondan sonra başladı. sıkıntım;
*sürekli kayıkta sallanıyormuşum gibi, başım dönüyor gibi ama günün neredeyse her saati..
*midem ara ara bulanıyor, çıkaramıyorum fakat rahatsız ediyor..
*sürekli başım ağrıyor, bazen çatlayacakmış gibi.
belirtilerim bunlar kızlar. son 1 aydır aurorix kullanıyorum,2 gündür 2 doz kullanıyorum doktor tavsiyesiyle. normalde gözlük kullanan bir insandım fakat 6 aydır takmyordum 3 gündür takıyorum ama baş dönmemde bir farklılık yok.. şu an bunları yazarken koltuk altımdan kayıyor sanki.. hangi doktora gitmeliyim ve başına bu tarz şeyler gelen varsa lütfen paylaşsın....
kbb gittim, bayıldın mı hiç falan dedi.. bu yaşta ciddi bişey olabileceğini düşünmüyorum, b12 tahlili yapalım bi de kulak basıncını ölçelim dedi.. sonuçlarımı bugün götürücem bakalım... kan ilacına başladım aynı zamanda hiçbir değişme yok kanımda düşük ya. eğer kansızlıktansa bu yaşadığım şey (ki inşallah öyledir) bundan sonra ben cahilim hiçbişey bilmiyorum diyeceğimçok sıkıntı yaşıyorum kızlar öyle böyle değil...
Annanemde beoleydı b12. Eksıklıgınden her ay sımdı ıgne oluyor duzenlı haber ver muhakkak