Kayimpederim ve görümcemin kızımın ismine laf etmeleri

oo pek stresliyiz:)biraz nefes alın olur mu...kızımın ismi konuldu bu net.kimsenin fikrini sormadım burda buda net.

Ayyyyy, Kumsal benim de kızım olursa koymak istediğim isim. Siz yanına da isim koymuşsunuz, ben tek istiyorum. Oğlumun adı da Rüzgar bu arada.

Takmayın siz onları.

Çok güzel bir isim.

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Hayırlı doğumlar.

bir yığın yorum geldi.İsim konusunda fikrini söyleyenlere cevap vermemeye çalıştım çünkü böyle bi fikir istemedim kimseden.Derdimle ilgili olan yorumlara odaklandım.Amacım zaten rahatlamak ayrıca.neden olumsuz yorumlara cevap verip kendimi strese sokayım?birde strese girmeyin demişsiniz.çok ironi

+1

Madem anlamsız bir isim koymaya karar verdiniz savunmanız 'ama anlamlı' demek olmasın.
Kumsal sonuçta..

İsim konusu çok zor bir konu. İki isim zor. Benim de iki ismim var. Herkes kısa olanı kullanıyor. Şöyle bir avantajı var; istediğimi söyleyebiliyorum. Alternatifim var yani. Bir adım daha modern. Tercihim genelde ondan yana olur.

Kumsal denız toprak vs tarzdakı ısımlerı hıc sevmem ama cocugu tasıyan doguran sensın kıme ne

oo pek stresliyiz:)biraz nefes alın olur mu...kızımın ismi konuldu bu net.kimsenin fikrini sormadım burda buda net.

Madem adı konuldu ve fikirlerimize gerek yok konu açma sebebiniz nedir? kayınpedere cevabınızı zaten vermişsiniz. E isim konusunda da kararımız kesin diyorsunuz. yorum da istemiyorsunuz. Konuyu niye açtınız o zaman ay çok güzel isimmiş deyip takdir edelim diye mi? Beğenmeyenleri tersliyorsunuz bi de. Bulduğunuz isim umrumda bile değil ben gösterdiğiniz çifte standartı belirttim sadece. Ayrıca berbat bir isim kombinasyonu. Siz nasıl başka üyelere yorum yapabiliyorsaniz benim de yorum yapabilme özgürlüğüm var.

siz cidden sorunlu bi tipsiniz.muhatabba almayacağım.lütfen sizde konumdan sessizce uzaklaşın

Bu arada küçük kızımın adı ela çok tatlı söylemesi o bizim eloşumuz kumsalda komşumuzun kızının adı yeni doğdu güzel bir isim

Kumsalı anlamsız bulanlar, kum tepesi zannedenler falan görünce şaşırdım.
Kumsal, sahil, deniz kıyısı... Denizi, dalga seslerini, sakinliği, huzuru hep güzel şeyleri çağrıştırır.

Hanımlar,
konuda bebeğin ismi için fikir istenmemiş, herkes evladına istediği ismi koymakta özgürdür, bunu eleştirmek bizlere düşmez, aile bireylerinden bazılarının çıkışması dert edinilmiş hepsi bu.

Allah rahmet eylesin bir nine vardı adı Şemsiye'ydi, ailesi öyle uygun görmüş koymuş, isimler üzerinden kırmayın birbirinizi.

Adıyla yaşasın inşallah

Bu dediğiniz Şemsiye nine Almanya'da mı yaşıyordu? Öyle birini tanıyorum da.
Kıyafet ismini bile gördü bu gözler

Bu dediğiniz Şemsiye nine Almanya'da mı yaşıyordu? Öyle birini tanıyorum da.
Kıyafet ismini bile gördü bu gözler

Türkiye'de yaşıyordu ninecik. Doğrudur bende hiç duymadığım değişik isimler duydum zaman zaman, Şemsiye nine bunlardan sadece biri.

İsimlerin anlamından ziyade anne babanın içine sinmesi önemli, çok incelersek koyacak isim bulmakta zorlanırız, çoğu ismin manası anlamlı değil ama dediğim gibi anlamlı olması gerekmiyor ailenin ismi sevip benimsemesi için.

Şemsiye ismine şaşırdığım kadar birden fazla kez koyulmuş olmasına da şaşırıyorum şu anda.
Bence de öyle yeter ki anne babası sevsin o isimle hevesle çağırsınlar çocuklarını

Şemsiye ismine şaşırdığım kadar birden fazla kez koyulmuş olmasına da şaşırıyorum şu anda.
Bence de öyle yeter ki anne babası sevsin o isimle hevesle çağırsınlar çocuklarını
Şemsiye nine vardı, birde Şems teyzemiz vardı.

Aynen katılıyorum, anne baba sevdiyse gerisi mühim değil, tüm bebekler adıyla yaşasın, bahtları güzel olsun inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…