Kayimpederim ve görümcemin kızımın ismine laf etmeleri

O kv nin hatırına kp patavatsızlığını görmezden gelin bence. Allah herkese öyle kv nasip etsin
Görümce yaşayınca öğrenir ona hiç takılmıyorum.
İsim konusu sizin ve eşinizin hakkı. Anne baba ne isterse koyar. Necmiye de koysan güneş de koysan en fazla adıyla yaşasın diyip geçilmeli. Keyif onların keyfi.
He diyip geçin. Niye takılıyorsunuz ki. Kızınızı üzmeye değmez.
Adıyla yaşasın yavrunuz..

Son düzenleme:

Aynı tepkileri aileniz de gösterebilirdi, Allah aşkına şu eş ailelerinin her yorumunu kötüye çekmeyin herkes fikrini söylemiş işte. Gülün geçin yahu, herkes çok duyarlı olmak zorunda değil, kendi kız kardeşiniz yapsa o yorumu eminim hiç umursamazdınız. Bebeğiniz olacak onun mutluluğunu yaşayın, boşverin kayınpederi görümceyi. Benim kayınvalidem de ucuz bir şey alınca beğenmez hep laf sokar, eşimle dalga geçiyoruz, sultan hanım yine beğenmedi diye, hatta ucuz bir şey alırken annene bunu üç katı fiyatına aldık diyelim diye takılıyorum, ne hevesim kaçıyor nede bozuluyorum o eleştiriyor diye.

Aynı tepkileri aileniz de gösterebilirdi, Allah aşkına şu eş ailelerinin her yorumunu kötüye çekmeyin herkes fikrini söylemiş işte. Gülün geçin yahu, herkes çok duyarlı olmak zorunda değil, kendi kız kardeşiniz yapsa o yorumu eminim hiç umursamazdınız. Bebeğiniz olacak onun mutluluğunu yaşayın, boşverin kayınpederi görümceyi. Benim kayınvalidem de ucuz bir şey alınca beğenmez hep laf sokar, eşimle dalga geçiyoruz, sultan hanım yine beğenmedi diye, hatta ucuz bir şey alırken annene bunu üç katı fiyatına aldık diyelim diye takılıyorum, ne hevesim kaçıyor nede bozuluyorum o eleştiriyor diye.

Ay bayıldım isme ya süper . Ben de ilerde olursa Alya Kumsal koymak istiyordum ama Ela Kumsal da çok hoşuma gitti ya . Adıyla yaşasın inşallah çok hayırlı bir evlat olsun .
Kim ne derse desin boşverin ya . Bir çocuk için en güzel isim anne babasının koyduğu isimdir . Sizin çocuğunuz için de en güzel isim Ela Kumsal bu yüzden

Ismi cok guzel secmissiniz allah kucağınıza almayi nasip etsin.. bende eylul derin koyucam nasipse bende ayni tepkileri aldim kvden.. Aylim koymak istedi izin vermedim bize ait isim secimi dedim
Hic umrumda degil ne dusundukleri

Cook tesekkur ederimmmmmmm:):)

İlk önce bebeğinize kavuşmanıza çok sevindim belirtmek isterim :)
Ben isimi çok beğendim . Birbirine çok yakışmış ve iki isimli olmak çok güzel bir şey ya
İki isimli olarak söylüyorum :)

Her insanın kendi fikri , düşüncesi , düşünce özgürlüğü var ama bir türlü anlamıyoruz , anlatamıyoruz fikrin sorulmadıkça söyleme .Bırak içinde kalsın . Hele ki bu isim konularında bırak ne karar vermişlerse vermişler . Aile çocuğuna o ismi layık görmüş sana ne !

Şuan hormonlar vs biraz kafanıza takılmasına sebep olmuş . Bence onu bile takmayın .

Senin burda hevesinin kirilmamasi gerek daha bi hirsla daha bi heyecanla bebeğini bekleyip ismini koymak gerek hevesin kirilmasin bence gorumcene gelince gençler işte takmayacaksin He hu diyip gececeksin. Kayinpederin de yaşlı onların zamanında o isimler rağbet görüyom us demekki canım boşver sen saygıyı bırakma yine de bu arada yavrun ismiyle hayırlı ömürler sürsün insallah

Can sıkacak hiçbirşey olmamalı. Tek derdiniz kızınıza sağlıcakla kavuşmak olsun. Herkes konuşur hep konuşurlar bu olmasa başka birşey hakkındaki yorumları hiç bitmez. Sanki bizlerin aklı yokmuşcasına hep kendi fikirlerini dayatırlar. Kaba tabirle he deyip geçin duymamazlıktan gelin. Daha doğum sonrasına da konuşacaklar durmazlar iki isim kullanan biri olarak da tavsiyem en çok beğendiğiniz ismi öne alın. Siz ne kadar ikisini kullansanız da iş aile arkadaş ortamında genelde hep ilk isimle hitap ediliyor. Hayırlı doğumlar dilerim

Çok agresifsiniz. Yorumların yarısından fazlasini okudum, başkasının beğendiği isme ama gerçekten kötü bir isimdi deyip kendi koyacağınız isim için kimsenin fikrini sormadım diyerek tersliyorsunuz. Bir de koyulmuş olan isme demedim ben yok karar verme aşaması bilmem ne şeklinde bir savunma bulmuşsunuz. Siz de ismi koymuş değilsiniz henüz, bebek doğmadı neticede? Ayrıca ela kumsal söylemesi zor bir isim ve çok zorlama gözüküyor kusura bakmayın, başkasının bulduğu isme çirkin kaba diyorsanız kendiniz de eleştiriye açık olmalısınız.

Olay bence isim tartışması değil, gerginliğiniz buradan belli oluyor, bence gördüğünüz tepkiler aslında sizle inatlaşma ve bastırmak için verilmiş tepkiler.
Ben ismi sevmedim, fazla zorlama, kulağa hoş gelmiyor Kumsalın anlamı da bence hoş değil. ama tercih sizin, siz taşıyorsunuz bence bu konuya bu kadar takılıp bebeği üzmeniz bile saçma. Bu gerginliği bebek hisseder yapmayın istediğiniz ismi koyun,kafanızı kurcalamayın. Konu açmışsınız, olumsuz yorumları es geçip olumlu yorumları begenmişsiniz, bu bile fazla gerildiğini gösteriyor.

kayınvelideniz çok tatlıymıs ne güzel :)

Ve kumsal ismi en beğendiğim isimlerden biridir. Bir kızım olursa bende koyacagım :)

Hiç takılma kp 'ye alışır , alışmak zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…