Kayimpederim ve görümcemin kızımın ismine laf etmeleri

Sana bisey diyeyim canim, benim de eger kizim olsaydi adi muhakkak Kumsal olacakti.. Cinsiyeti belli olmadan ismini koymustum kimsede umrumda degildi acikcasi hatta ben Buğu Kumsal düsünmüstüm kendi annem bile Kumsal guzel ama Buğu ne dedi ama karisma dedim :) Allah saglik versin ogluşum olcak adina da Kuzey karar verdik benim yigenimin adi da Rüzgar ilerde de nasip olur da kizim olursa Kumsal.. Bence isim harika sende kimseyi takma kafana cocuk sizin karar sizin :)

Kumsal güzel bi isim bence. Sağlıkla alın kucaginiza. Kim ne derse desin önemli olan sizin ismi sevmeniz. Oğlumun ismini eşim koydu Allah'tan modern bi isim fakat Kuran da geçmiyor diye ismail ekledik pek uyumsuz oldu ama olsun :) içimize sindi.

Allah evladinizi size bagislasin hayirli dogumlar dilerim. Bende iki isme soguk bakanlardanim. Ama insanlara da saygi duymaktayim fakat bir gorus benimki de afbuyurursaniz kusura bakmayin ama iki isim bende pek sevmiyorum. Ama ELA ismi cok guzel. Kumsal ismi de ayri guzel .ama ikisi bir arada olmamis

canım adım beste. İlk duyduklarında baba tarafının tepkisi "kuş besledim kafeste gibi hahaha kereste hahah" oluyor. Ben bestede dalga geçilecek bişey göremiyorum.

Sen düşün. Ne kadar bi tarafına takmaman gerektğini. Onlar için "bizim ismimiz dışında hepsi kötü, sadece bizimkini koyabilirler" dünyası.

Pek çok ailede, çocuğuma kumsal ismini koyacağım dediğinizde aynı tepkileri alırsınız. Kimse karışamaz, o ayrı. Ama eşinizin ailesinin tepkileri çok normal bence.

Arkasından da bir sürü dalgası geçilir bu isimlerin. Sonra alışılır. Ama ileride okulda, çevrede muhakkak dalgası geçilir. Neden bunu yapıyorsunuz ki çocuğunuza?

Benim arkadaşımın ailesi de onlara sesi çok hoş geldiği ve anlamı çok güzel olduğu için acayip bir isim koymuşlar ona. Tüm okul hayatı bu dalgayla geçmiş. Kız büyüyünce ismini değiştirmişti kimlikten ve kendine yeni bir isim seçip bundan sonra onu kullanmamızı istemişti.

Esila, bulem, hifa gibi Yen'i moda isimler de farklı ama anlamları bilinmediği için, kimse dalga geçmez. En fazla tekrar ettirirler. sizinki öyle değil.

Ayy benim ismimlede dalga geciyorlardi. Halbuki çok güzel bi ismim var bence :) sizin de öyle beste çok hos

Teşekkür ederim.Bu arada oğlum olursa Kuzey ismini düşünmüştük eşimle.Bu kadar olur:)

cidden merak ettiğim için soruyorum "Kumsal" ismiyle nasıl dalga geçiyorlar?

hani bazı isimlerle fonetik olarak dalga geçildiğini biliyorum okul-arkadaş ortamında ama Kumsal'ı hiç duymadım.

Ela ismini eşim çok istedi.O çok sevdi Ela Kumsalı.Şimdi bende çok sevdim.Yani başta Kumsalı tek istesemde şimdi Ela Kumsal bir bütün gibi geliyorTeşekkür ederim bu arada

Böyle durumlarda biraz kocalara görev düşüyor. Ailesi ile bu muhabbetlerde sizi yalnız bırakmaması lazım. Hemen araya girip baba biz öyle beğendik deyip konuyu kapatacaktı. Hamile ve kadın halinizle kayınpederinizi gene iyi idare etmişsiniz valla bravo.

Ayrıca kararınızdan dönmemenizi tebrik ederim. Kayınpederiniz kendi çocuklarına isim koymuş, ukala görümce de ilerde kendi çocuklarına koysun isim. Size karışmasınlar bir zahmet . Ama insanlar böyledir; ağzı torba değil ki büzesin lafını boşuna kullanmamışlar. Siz gerekli cevapları vermişsiniz; çanınızı sıkmayın artık...

Bu arada kumsal ismi bence çok güzel ve havalı. Hayalimde güzel bir kız canlandı. Adıyla yaşasın ...

Kumsal ismiyle nasıl dalga geçebilir ler?Onu algılayamadım.Ben öğretmenim.İlk öğretim ve anasınıfında çalıştım 1 yıl.Sizin dediğiniz durum ile hiç karşılaşmadım..doğa,deniz,toprak,yıldız,bulut isimlerinden bi farkı yok Kumsal'ın

Arkadaşım sen mutlu musun mutluysan kimseye laf düşmez :) ismiyle yaşasın prensessiniz :) çocuğunuz ile alakalı konularda kimseyi çok takmayin yoksa o yüzü bulurlarsa devamı gelir... O sizin bebeğiniz onu siz büyüteceksiniz... Kp niz kendi çocuklarında yeteri kadar karar vermiş yok eğer hala karar vermek çok istiyorsa bir tane daha dünyaya getirsinler:) bu kadar basit...

Hakkaten bugu ne ya biraz cocugunuzu da dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…