Kayimpederim ve görümcemin kızımın ismine laf etmeleri

Çok naifsiniz gerçekten teşekkür ederim..duygularıma tercüman olmuşssunuzEşimin başı ağrıyordu ve arka odada uyuyordu.Gitmeye yakın uyandırdım ve sahurda haberi oldu olaylardan.Oda çok sinirlendi.Kale bile alma dedi..Bidaha üstüne gelirse topu bana at dedi

Bu kucuk gorumcelerin hepsi boyle sanırım.hep bi bilmişlik taslıyorlar.bişey bilselerde içim yanmaz.bende kızımn ismini elif koydum.gorumcem o ne oyle eski isim dedi.yani ne yaparsanız da kimde memnun olmaz.he diyin gecin

Yanlis anlamayin ama ela kumsal bana da pek fonetik gelmedi. Tek başına ela guzel olurmus. 2 ismi ben de cok gereksiz ve kullanissiz buluyorum.
Bende hiç sevmem iki ismi ama eşim gerçekten çok istedi.Ve bende şimdi çok alıştım çok benimsedim.Bize göre dünyanın en uyumlu 2 ismi:) Karar verdik anlayacağınız.

Cocuk dogurmak eş ailesinin her huyunu ogrenmektir.hele cocuk bi doğsun baslarlar:yok senin sutun yetmiyo,sen gazını cıkaramıyosun,bebek aynı bize benziyor,cirkinse size benziyor,konusmaya baslayınca illaki baba dedirtmeye calısırlar yada amca.kısacası hazır olun boyle seylere.hicccc takmayın siz taktıkca sizi daha cok sıkarlar

Bende hiç sevmem iki ismi ama eşim gerçekten çok istedi.Ve bende şimdi çok alıştım çok benimsedim.Bize göre dünyanın en uyumlu 2 ismi:) Karar verdik anlayacağınız.

Kararindan vazgecme sakin biz simdiden Kuzey diye seviyoruz cocugumuzu sizde direk adiyla sevmeye baslayin eger baslamadiysaniz :) hatta kv kp falan bisey derse yada ararsa Ela Kumsalin esyalariyla ugrasiyorum yada Ela Kumsalin tekmelerini sayiyorum suan falan de

Dalga geçilir mantığını hiç anlamıyorum. Şimdiki çocukların hepsinin isimleri bu tarz zaten kim kimle dalga geçecek ki. Ha tabi küçük çocuklar dalga geçebilir ama isim ayşe olsa da dalga geçerler onlar. İsim çok hoş bu arada :) ben de iki isimliyim ama hiç bi zaman sorun yaşamadım bu konuda

Ne olursa olsun isim kötü.tabi istedgnzi koyun.mutluluklar:)

Siz başkasının beğendiği isme bu yorumu yapiyorsunuz ama kayinpederinizden sizin begendiginiz isme saygi gostermesini bekliyorsunuz :)

Bana kalirsa isim koymak tümüyle anne - babanın hakkıdır. Dilersem krem peynir koyarim kimsenin de laf söylemeye hakkı yoktur.

Eger isim konulmamissa karar verilmemisse fikrimi soylerim dedim ustune basa basa.Karar verilmisse konusmam.

kayınpeder abartmış ama görümceniz sadece fikir belirtmiş.
bu kadar alıngan olmaya gerek yok, benim kardeşim de sizin gibi. yaptığı bir harekete fikir belirtildiği an sinirlenip bozarıyor ya da alınıyor.
halbuki ne gerek var? kadın yermemiş, kötülememiş. kendi fikrini söylemiş.
"ben fikrini sormadım" demeyin, gün içinde zibilyon tane konu hakkında fikir belirtiyoruz, kimsenin bize "sen ne düşünüyorsun??" demesini beklemiyoruz.
siz de bu kadar hassas davranmayın.

Bu aile büyüklerinin haddini bilmemelerine takığım ben. Bir evladın var diye ömür boyu onun tüm hayatıyla ilgili söz sahibi olma hakkı vermiyor bu sana. Bağırsın çağırsın, bağırdığıyla kalsın dede adayı. Üstünde bile durmayın. Siz de hangi ismi beğendiyseniz onu gönül rahatlığıyla koyun yavrunuza. Anne beğenmiş baba beğenmiş ismi, geri kalana susmak düşer

Boşver muhakkak öyle densiz tavırlar sergileyen insanlar çıkar. Gayet güzel isimler bulmuşsunuz. Bi de isminden çok bahtı güzel olsun kuzucuğun en önemlisi o boşver. Sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına alırsın inşallah canım.

yok artık.
alınganlığınız ve hassaslığınız sadece kendinize miydi M ManzaramDeniz ?
"konulmamışsa fikir belirtirim" diye açıklama yapmışsınız fakat bu fikir belirtmek de değil, çok kabaca bir eleştiri, karşı tarafa saygısızlık.
kaldı ki size de orda fikrinizi soran yoktu. tanımadığınız sıradan bir üyeye bunları diyebiliyorsunuz, ama yakınınız olan görümceniz diyemez mi. hiç hoş değil

Güzel isimler , takılmayın, o çocuğu karnınızda taşıyan sizsiniz, yükünü çeken sizsiniz.. doğunca onun herşeyine yetişecek olan yine sizsiniz...

Valla zamanında arkadas bana bu sekilde yazmisti sonra bu konuyu gorunce istemsizce gulumsedim cunku gercekten bu yorumdan once de beğendiğim isme kırıcı yorumlar yapmisti. Yine de hamile bir hanimefendiye kayinpederi ve görümcesinin bu tarz konusmasindan ben de rahatsızlık duydum. Ulkece birbirimize saygi duymayi ogrenemedik

Helal kayınvalideye :) ay ne takıyorsun canım yaaaa ayy takıldığın şeye bak. Gayet güzel cevaplar vermişsin. Boşuna takılma daha. Önemli olan sen ve eşinin beğenmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…