- 25 Eylül 2011
- 7.507
- 11.359
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Çok naifsiniz gerçekten teşekkür ederim..duygularıma tercüman olmuşssunuzEşimin başı ağrıyordu ve arka odada uyuyordu.Gitmeye yakın uyandırdım ve sahurda haberi oldu olaylardan.Oda çok sinirlendi.Kale bile alma dedi..Bidaha üstüne gelirse topu bana at dediBöyle durumlarda biraz kocalara görev düşüyor. Ailesi ile bu muhabbetlerde sizi yalnız bırakmaması lazım. Hemen araya girip baba biz öyle beğendik deyip konuyu kapatacaktı. Hamile ve kadın halinizle kayınpederinizi gene iyi idare etmişsiniz valla bravo.
Ayrıca kararınızdan dönmemenizi tebrik ederim. Kayınpederiniz kendi çocuklarına isim koymuş, ukala görümce de ilerde kendi çocuklarına koysun isim. Size karışmasınlar bir zahmet . Ama insanlar böyledir; ağzı torba değil ki büzesin lafını boşuna kullanmamışlar. Siz gerekli cevapları vermişsiniz; çanınızı sıkmayın artık...
Bu arada kumsal ismi bence çok güzel ve havalı. Hayalimde güzel bir kız canlandı. Adıyla yaşasın ...
Bende hiç sevmem iki ismi ama eşim gerçekten çok istedi.Ve bende şimdi çok alıştım çok benimsedim.Bize göre dünyanın en uyumlu 2 ismi:) Karar verdik anlayacağınız.Yanlis anlamayin ama ela kumsal bana da pek fonetik gelmedi. Tek başına ela guzel olurmus. 2 ismi ben de cok gereksiz ve kullanissiz buluyorum.
Hakkaten bugu ne ya biraz cocugunuzu da dusunun.
Bende hiç sevmem iki ismi ama eşim gerçekten çok istedi.Ve bende şimdi çok alıştım çok benimsedim.Bize göre dünyanın en uyumlu 2 ismi:) Karar verdik anlayacağınız.
Ne olursa olsun isim kötü.tabi istedgnzi koyun.mutluluklar:)
Eger isim konulmamissa karar verilmemisse fikrimi soylerim dedim ustune basa basa.Karar verilmisse konusmam.Siz başkasının beğendiği isme bu yorumu yapiyorsunuz ama kayinpederinizden sizin begendiginiz isme saygi gostermesini bekliyorsunuz :)
Bana kalirsa isim koymak tümüyle anne - babanın hakkıdır. Dilersem krem peynir koyarim kimsenin de laf söylemeye hakkı yoktur.
Eger isim konulmamissa karar verilmemisse fikrimi soylerim dedim ustune basa basa.Karar verilmisse konusmam.
yok artık.Siz başkasının beğendiği isme bu yorumu yapiyorsunuz ama kayinpederinizden sizin begendiginiz isme saygi gostermesini bekliyorsunuz :)
Bana kalirsa isim koymak tümüyle anne - babanın hakkıdır. Dilersem krem peynir koyarim kimsenin de laf söylemeye hakkı yoktur.
yok artık.
alınganlığınız ve hassaslığınız sadece kendinize miydi M ManzaramDeniz ?
"konulmamışsa fikir belirtirim" diye açıklama yapmışsınız fakat bu fikir belirtmek de değil, çok kabaca bir eleştiri, karşı tarafa saygısızlık.
kaldı ki size de orda fikrinizi soran yoktu. tanımadığınız sıradan bir üyeye bunları diyebiliyorsunuz, ama yakınınız olan görümceniz diyemez mi. hiç hoş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?