- 20 Ağustos 2021
- 642
- 709
- 33
- Konu Sahibi psikolojikdelipdr
-
Arkadaşlar benim kv gerçekten insan ilişkilerinde problemli birisi. Benimle zaten geçinmesini beklemiyorum ama aileme karşı Bi çok saygısızlığı oldu. Ona rağmen benim ailemden sürekli ilgi alaka bekliyor. En son kv kardeşi aynı evde kalıyorlar. Kardeşi ameliyat oldu. Ailem geçmiş olsuna gelmek için aradı kv evde değilim ben size haber edeyim dedi aylar geçti çağırmadı Bi kusura bakmayın bile demedi. Üstüne hala kendisinin aranıp sorulmasını bekliyor deli olacağım. Neyse. Sizlerin aileleriniz anlaşıyor mu? Anlaşmaları için sizin yaptığınız şeyler var mı? Benzer durumları yaşayan arkadaşlar siz nasıl bu gerginliklerin içinden çıktınız?
Belli bir yaşın üzerindeki insanları zoraki bir ilişkiye zorlamak çok yanlış. Belli ki aynı frakansta değiller. En iyisi görüşmemek bu durumda.Arkadaşlar benim kv gerçekten insan ilişkilerinde problemli birisi. Benimle zaten geçinmesini beklemiyorum ama aileme karşı Bi çok saygısızlığı oldu. Ona rağmen benim ailemden sürekli ilgi alaka bekliyor. En son kv kardeşi aynı evde kalıyorlar. Kardeşi ameliyat oldu. Ailem geçmiş olsuna gelmek için aradı kv evde değilim ben size haber edeyim dedi aylar geçti çağırmadı Bi kusura bakmayın bile demedi. Üstüne hala kendisinin aranıp sorulmasını bekliyor deli olacağım. Neyse. Sizlerin aileleriniz anlaşıyor mu? Anlaşmaları için sizin yaptığınız şeyler var mı? Benzer durumları yaşayan arkadaşlar siz nasıl bu gerginliklerin içinden çıktınız?
Ailelerin anlaşak-görüşmek zorunda olduğunu düşünmüyorum en azından eşimle bu tanıya verdik nişanlıyken bu durumlar çok oluyordu fakat artık saldım annem bayramlarda arar oda kv den küçük diye mi bilmiyorum ona sorduğumda oğlumun (eşimin) hatrı için aradım der ama aradığı kişi benim kendi babamın cenazesinde 2-3 saat otururp giden birisi takma bile kafaya hiç sıkma canını he de geç .Arkadaşlar benim kv gerçekten insan ilişkilerinde problemli birisi. Benimle zaten geçinmesini beklemiyorum ama aileme karşı Bi çok saygısızlığı oldu. Ona rağmen benim ailemden sürekli ilgi alaka bekliyor. En son kv kardeşi aynı evde kalıyorlar. Kardeşi ameliyat oldu. Ailem geçmiş olsuna gelmek için aradı kv evde değilim ben size haber edeyim dedi aylar geçti çağırmadı Bi kusura bakmayın bile demedi. Üstüne hala kendisinin aranıp sorulmasını bekliyor deli olacağım. Neyse. Sizlerin aileleriniz anlaşıyor mu? Anlaşmaları için sizin yaptığınız şeyler var mı? Benzer durumları yaşayan arkadaşlar siz nasıl bu gerginliklerin içinden çıktınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?