- 6 Aralık 2018
- 429
- 328
- 103
- 39
- Konu Sahibi psikolojikdelipdr
-
bunu tuttumBayramda seyranda araşırlar o kadar. Fazla samimiyet tez ayrılık getirir. En mantıklısı böyle. Benim kayınvalidem de annem de ayarsız zaten. Görüşseler kesin bir sorun çıkar.
Konuştu yine erkek annesiNasıl oluyor da hep kız ailesi harika, yardımsever filan oluyor da erkek tarafı hep sorunlu oluyor merak ediyorum
Sorunlu insanlara erkek çocuğu mu geliyor kural olarak
Konunuza gelince
Ailelerimiz hastalık, cenaze, bayram filan dışında görüşmüyorlar
Zaten görüşüp ne yapacaklar?
Altı üstü eşim ve benim yüzünden akraba olmuş insanlar
Ortak noktaları biziz
Nasıl oluyor da hep kız ailesi harika, yardımsever filan oluyor da erkek tarafı hep sorunlu oluyor merak ediyorum
Konunuza gelince
Ortak noktaları biziz
SevgiliNasıl oluyor da hep kız ailesi harika, yardımsever filan oluyor da erkek tarafı hep sorunlu oluyor merak ediyorum
Konunuza gelince
Ortak noktaları biziz
Evet
Ay ama valla hiiç sorunlu kız ailesi yok farkında mısın?Konuştu yine erkek annesi
Her şeyi dört dörtlük yapar (çeyizine dantel koymuş)Evet
Ben zaten baştan kötü kaynana olmayı kabullendim
Belki ondan bana erkek çocuk gelmiştir
Ay ama valla hiiç sorunlu kız ailesi yok farkında mısın?
Onlarınki hep düşünceli, yardımsever, destekçi filan
Şimdi benim annem diye demiyorum ama annem kv olarak çok seviliyor diyeceğim o da olmayacakEvet
Eğitimli, kültürlü, anlayışlı tüm aileler kız aileleri, bu muhteşem ailelerin kızları da ne kadar kötü, eğitimsiz, düşüncesiz ve tabi asla ailesi gibi olmayan erkek varsa onu buluyor ne tesadüftür ki.Evet
Herkese inat benim kayınvalidem de çok iyidir biliyor musun?Şimdi benim annem diye demiyorum ama annem kv olarak çok seviliyor diyeceğim o da olmayacakGerçekten öyle ama
Biz iyi kv ler oluruz inşallah amin
Ben dünkü pastalı konudan sonra neyim vwr neyim yoksa kızıma vermeye karar verdim vallaNeyse ben hem kız hem erkek annesiyim, kızım övecek, gelinim yerecek dengede kalacağım bir şekilde.Kızı olmayanların hiç şansı yok üzgünüm
Ben araya girmiyorum. Anlaşsınlar veya anlaşmasınlar hiçbir etkim yok. Tavsiyem siz de illaki anlaşsınlar diye çabalamayın. Akışına bırakın hayat çok kısa.Arkadaşlar benim kv gerçekten insan ilişkilerinde problemli birisi. Benimle zaten geçinmesini beklemiyorum ama aileme karşı Bi çok saygısızlığı oldu. Ona rağmen benim ailemden sürekli ilgi alaka bekliyor. En son kv kardeşi aynı evde kalıyorlar. Kardeşi ameliyat oldu. Ailem geçmiş olsuna gelmek için aradı kv evde değilim ben size haber edeyim dedi aylar geçti çağırmadı Bi kusura bakmayın bile demedi. Üstüne hala kendisinin aranıp sorulmasını bekliyor deli olacağım. Neyse. Sizlerin aileleriniz anlaşıyor mu? Anlaşmaları için sizin yaptığınız şeyler var mı? Benzer durumları yaşayan arkadaşlar siz nasıl bu gerginliklerin içinden çıktınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?