Kayın aile

Bunu da yüzleri hiç kızarmadan istiyorlar aklım almıyor, babam dedi diyormuş eşim yarın arayıp soracak babasına, başka altın takıldı mı onu da soracak.
Hadi altınları aldılar lanet olsun diyip geçersiniz ama ömrümde bu kadar az saçma şey duydum.Höh yani arsızlığın da bu kadarı.
Aranıza baya bir mesafe koymak sizin için en iyisi olacaktır ama eşinizi de gözlemlemeyi bırakmayın ki sizden habersiz ufak tefekte olsa para göndermesin
Elini veren kolunu kaptırır bunlara

Evet demi, hayret ediyorum artık inanasım gelmiyor. O kadar normal bir şey gibi söylüyor ki bizi de deli dürttü arabayı satıp ona göndereceğiz güzel bir model alsın diye.
Abisinin birkaç kere eşimi dolandırma girişimi de olmuş zaten garip bi adam.

Çok net söyledim eşime beş kuruş gönderirsen ortalığı ayağa kaldırırım dedim gönderirse yaparım da aşırı sinirliyim

Nasıl ya? Kardeşini mi dolandırmış?

Nasıl ya? Kardeşini mi dolandırmış?
Girişimi olmuş, eşim lise bittikten sonra işe girmiş hem çalışmış hem okumuş kendine araba parası biriktirmiş 20 lerin başında o zaman başlamış o parayı bana gönder ben sana iki katı göndereyim demeye. Ardından birkaç kere daha denemiş eşim göndermemiş hala devam ediyor işte girişimler.

Benim aracım var ondan dolayı onun ikimize yeteceğini düşünmüş canım kaynım. Saçmalama nasıl göndereyim dedi ama bunu öyyle normal söylüyor ki aklınız durur.
Sizin bekarlıktan kalma aracınız var. Yine eşiniz de bekarlıktan çalışmış araba almış.
Çok kıymetli kayın aileniz siz çift maaş olduğunuz için ve iki araba olduğu için birinin size yeteceğini ama o kalan aracın parasının da kaynınızın hakkı olduğunu mu düşünmüş. Yani sırf o iyi bi araba alsın diye sizin ya da eşinizin alın terinizle alınan araba satılıp ona yollanacak.
Eğer şimdi tavrınızı koymazsanız yakında oturdukları ev eltiniz hazretlerine küçük gelecek, yeni bir ev isteyecek ve bilin bakalım o yeni evin parası kimden çıkacak

Yüz göz olmaktan ziyade midem bulandı benim bu muhabbetlerden ve fazlasıyla uzak duruyorum bu sebepten açtım konuyu da açıkcası, yersiz yere mi böyle düşünüyorum diye.
Tabii ki yersiz değil ama bu durumda sizden çok eşinizin bir şeyler yapması gerekiyor. Eşiniz sessiz kalmaya devam ederse muhtemelen seneler sonra devamında kayın aileniz diğer kayınlara görümcelere malların tamamını verir..
eşinizin sizi ve kendisini korumayı öğrenmesi gerekiyor. Maalesef karşınızda ilk andan itibaren sizinle savaşan kişiler var. Bu durumda mahçup olmak üzülmek ile bir şey elde edilmez. Sert çıkışlar yapılmalı.
Boşverilecek bir konu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…