- 28 Mart 2013
- 12.864
- 17.425
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Eltim yapışık kadının teki beni aradığı vakit gereken cevabı vereceğim hayret bir şeyBu kayınaile sığır sanırsam, ikisini de ara hem kp hem kayın bizden para çıkmaz boşuna aramayın de.
Eşine ve ailesine sağlam sınır çizmezsen eğer bu işin sonu pek iyiye gidecek gbi değil. Paranı yedirmeyeceğini eşin bilsin.Benim aracım var ondan dolayı onun ikimize yeteceğini düşünmüş canım kaynım. Saçmalama nasıl göndereyim dedi ama bunu öyyle normal söylüyor ki aklınız durur.
Bunların laftan anlayacağını da sanmıyorum ama görünen o ki çok çok uzak durmam lazım. Akla mantığa sığmıyor bu nasıl yüzsüzlük bizden araba isteyen abisi düğünde gram taktı ya hu . Arsızlık bu artıkEşine ve ailesine sağlam sınır çizmezsen eğer bu işin sonu pek iyiye gidecek gbi değil. Paranı yedirmeyeceğini eşin bilsin.
Yok artık! Sizin malınızı sizden kaynınıza hibe etmenizi mi istiyorlar?Ben galiba sinir küpü olacağım kaynım aradı eşimi kayınpederim demiş ki güya x’ler arabayı satıp göndersin parasını siz güzel bir araba alın. İstediği modellere paraları yetmiyormuş. Yemin ederim delirmemek işten değil
Yok hayatta demez çok sinirlendi çünkü, borç mu istiyorlar dedim yok hibe etmemizi bekliyorlar diyor. Açık açık öyle demişYok artık! Sizin malınızı sizden kaynınıza hibe etmenizi mi istiyorlar?Aaaaa!
İnşallah eşiniz baş üstüne abi dememiştir.
Eşin bekarken çok para yedirmiş demek, alışmışlar. Şimdi senin maaş eklendi, beklentileri arşa çıkmıştır. İşin zor ama geri adım atma sakın. Kaynınla eltine çalışacak değilsin.Bunların laftan anlayacağını da sanmıyorum ama görünen o ki çok çok uzak durmam lazım. Akla mantığa sığmıyor bu nasıl yüzsüzlük bizden araba isteyen abisi düğünde gram taktı ya hu . Arsızlık bu artık
Aaa niye ya?Yok hayatta demez çok sinirlendi çünkü, borç mu istiyorlar dedim yok hibe etmemizi bekliyorlar diyor. Açık açık öyle demiş
Kesinlikle, eşimin maaşı daha yüksek benden onun bile iması yapıldı bir iki kezEşin bekarken çok para yedirmiş demek, alışmışlar. Şimdi senin maaş eklendi, beklentileri arşa çıkmıştır. İşin zor ama geri adım atma sakın. Kaynınla eltine çalışacak değilsin.
Yarım akıllılar çünkü azıcık mantıklı biri bunu ister mi yaAaa niye ya?Aşırı saçma değil mi?
Görüşmeyeceğim gibi duruyor artık sanırımBiz yokken bile verilen takıları biz balayımdan dönünce hep verdiler ve üstelik bütün masrafları karşılamışlardı sizin bu aile ile görüşmeniz bile mucize eşiniz değerinizi bilsin
Bence eşiniz evlendi diye mutlu değiller, çünkü artık abisine para veremeyecek. Önceden vermiş galiba ki istiyorlar.Yarım akıllılar çünkü azıcık mantıklı biri bunu ister mi ya
Ne diyeyim ki bence eşinizde gerekli sert tepkiyi versinGörüşmeyeceğim gibi duruyor artık sanırım
Elini hiç çekmemiş üstlerinden az da olsa hep göndermiş şimdi de öyle devam edecek sanıyorlarBen eşiniz evlendi diye mutlu değiller, çünkü artık abisine para veremeyecek. Önceden vermiş galiba ki istiyorlar.
Şimdi de karambole gelir belki diye şanslarını deniyorlar.
İşte istedikleri de öyle "az" falan da değil. Ay koca arabayı istiyorlar. :)Elini hiç çekmemiş üstlerinden az da olsa hep göndermiş şimdi de öyle devam edecek sanıyorlar
Bunu da yüzleri hiç kızarmadan istiyorlar aklım almıyor, babam dedi diyormuş eşim yarın arayıp soracak babasına, başka altın takıldı mı onu da soracak.İşte istedikleri de öyle "az" falan da değil. Ay koca arabayı istiyorlar. :)
Şey deseydi ya eşiniz, olur paşam evi de üstüne yapayım mı?Bunu da yüzleri hiç kızarmadan istiyorlar aklım almıyor, babam dedi diyormuş eşim yarın arayıp soracak babasına, başka altın takıldı mı onu da soracak.
Muhtemelen altınlardan hiç şüphelenmedik sanıyorlar, iyice çıkalım tepelerine dediler.Şey deseydi ya eşiniz, olur paşam evi de üstüne yapayım mı?Siz sizin altınlarla araba aldıklarını düşünüyorsunuz, şimdi bir de model yükseltmek için altınızdaki arabayı istiyorlar. Ahahahah
Müthiş ya!
Valla iyi cüret ediyorlar, ne diyeyim.Muhtemelen altınlardan hiç şüphelenmedik sanıyorlar, iyice çıkalım tepelerine dediler.
Yarın soracak eşim babasına bu kadar yüzsüzlük fazla artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?