hayır bence mecbur degılsın... senı mutsuz eden ınsanlarla gorusmek zorunda dıılsın bence... eşinle konustunmu bu konuyu yanı gorusmek ıstemedıgını soyledınmı ona?
Sen görüşmek zorunda degilsin arkadaşım ama eşin görüşür sonuçta onun ailesi dedigim gibi sen görüşme ama eşinede bu konuda karışma sonra sen kötü olursun arkadaşım çünkü her zaman onları savunur sana karşı sen üzülürsün
Söyledim... Pazar günü onlara gidecek, ben gelmek istemiyorum sen tek git dedim, olmaz dedi. AdukeT nerde derlerse ben ne cevap vercem diyo. Dedim sizi görmek istemiyomuş dersin olur biter :) Gitmek istemiyorum yaa hayatımda hiç kimseden onlar kadar nefret etmedimm
selam.... ben görüşmemenin kıyısından döndüm...görmek istemiyorum sürekli herşeye karışıp laf sokmaları ve eşimin de onları tutup beni kırması sonucu ancak eşimin hatrı için tekrar görüşmek zorunda kaldım ve kalacağım...aramızda çok sorun olacağa benzedi bizim....deneyeceğim....o yüzden daha mesafeli ve az görüşme kararı aldım....tabi ki sen görüşmeyebilirsin aranızda sorun olmayacaksa.....
Sen görüşmeyebilirsin kimsenin seni bu konuda zorlamaya da hakkı yok, ama her ne olursa olsun eşinin anne ve babasıdır, o evlatlık vazifesini yapmalı. Tabii sana da baskı yapmamalı aksine kararına saygı duymalı..
Ben 5 yildir evliyim nisanliyken hergün gözyasi hergün tartisma falan derken dügünümden sonra bir ev bile tutmadilar bizim yanimizda kalicaksin diye mecbur birakmak icin dügün disinda bir corap dahi aldiklarini bilmem bana... Düsün dügün bitti biz esimle pensiyon a gittik tam birsene pensiona ait esyalarla orada yasadik.. Hepsine esimi sevdigim icin katlandim esimle oturup konustum cok üzülüyordum bu duruma sürekli sagdan soldan ayrilsalar keske dediklerini duyduk derken esim evliligin 2. Ayi benim ailem yok artik benim esimi sevmeyen istemeyen benide unutsun dedi bitti yani ogündür hayatimizda yoklar kendi aileme de 1 saat uzagim kafam rahat allaha sükür hic bir dert sıkıntı yok burda hersey esine bagli onun anlamasi gerek sen fazla israr edersen o daha cok üzerine düsebilir ama olmuyorsada katlanmak zorunda degilsin eger o ailesiyle görüsür sen gidip gelmezsende her kavgayi ona baglaya bilirsin ben sahsen bunu hic istemezdim aklima sürekli esimi basa karsi doldurduklari gelirdi.,
Ben 5 yildir evliyim nisanliyken hergün gözyasi hergün tartisma falan derken dügünümden sonra bir ev bile tutmadilar bizim yanimizda kalicaksin diye mecbur birakmak icin dügün disinda bir corap dahi aldiklarini bilmem bana... Düsün dügün bitti biz esimle pensiyon a gittik tam birsene pensiona ait esyalarla orada yasadik.. Hepsine esimi sevdigim icin katlandim esimle oturup konustum cok üzülüyordum bu duruma sürekli sagdan soldan ayrilsalar keske dediklerini duyduk derken esim evliligin 2. Ayi benim ailem yok artik benim esimi sevmeyen istemeyen benide unutsun dedi bitti yani ogündür hayatimizda yoklar kendi aileme de 1 saat uzagim kafam rahat allaha sükür hic bir dert sıkıntı yok burda hersey esine bagli onun anlamasi gerek sen fazla israr edersen o daha cok üzerine düsebilir ama olmuyorsada katlanmak zorunda degilsin eger o ailesiyle görüsür sen gidip gelmezsende her kavgayi ona baglaya bilirsin ben sahsen bunu hic istemezdim aklima sürekli esimi basa karsi doldurduklari gelirdi.,
Eşini gerçekten tebrik ediyorum, ama keşke tamamen silmeseymiş buna üzüldüm. En azından bayramda seyranda arasın ailesi sonuçta. Benim eşime de kötülük yaptılar çok kırdılar ama hala onlara yarancam diye uğraşıyo ya ben ona kıyamıyorum katlanıyorum varlıklarına
Mecbur değilsin tabiki...
Onlar size biricik oğullarını ziyarete geleceği zaman sende eşyalarını toplar annenin evine gidersin böylece sorun çözülür. Yok eğer ben kendi evimden niye gideyim diye işi yokuşa sürecek olursan kocana "ya ben ya onlar" diye baskı yap. Her gün mutlaka bu konu hakkında kavga çıkar adam canından bezsin.
Eğer kocan yola gelmiyor hala ana kuzusu gibi kaynananın dizinin dibinden ayrılmıyorsa bas tekmeyi gitsin...
Bayramlarda falan bile gidilecek gibi degildi arkadasim ne zaman gitsek kayinpederim beni yalniz yakaladigi yerde senin kocan böyle asagilik bir ise yaramaz hic calisma etme birak esek gibi calissin sen kir bacagini otur( ona göre kadinin calismadi ayip amac bu) zaten siz bikac aya ac kalir nefesiniz kokarak sürüne sürüne benim kapima geleceksiniz bu sana bakamaz edemez falan kendi oglu hakkinda akil almaz seyler söylerdi adam beni esime esimi bana karsi doldurup dururdu ya millet gelinini damadini sagda solda över bu her gittigi yerde ayirmak icin cok ugrastimda ayiramadim diye konusuyor..
Birtek erkek kardesi ile kontagimiz var hala gecen sene bi bayram msj yazdik beraber gelen cvp aynen seni bize düsman ettiler sana büyü yaptilar aklina girdiler falan bayram msj da bile yok yani olmuyor.. Kayin validem cok iyi bi kadin ama bize karsi iyi olsa kocasi burnundan getiriyor oda arada kaliyordu böyle.. Yani en iyisi böyleydi
Onlar hiç bişey yapmamama rağmen beni sevmiyor, bense bana yaşattıklarından dolayı onlardan nefret ediyorum.
Eşimi de enayi gibi kullanıyorlar, ben durumu farkettirmeye çalıştıkça benimle ailesi yüzünden kavga ediyor laf söylettirmiyor onlara...
Kısacası eşimin ailesi ve ben karşılıklı olarak birbirimizden hoşlanmıyoruz ve ben onların yüzünü 1 dakika görmeye bile tahammül edemiyorum artık.
Onlar hayatımda olmasın istiyorum, bunun için illa ki boşanmak mı lazım. Yoksa onlar biricik oğullarıyla istedikleri gibi görüşsünler ben yokmuş gibi mi davranayım?
İstemiyorum ya istemiyorumm nefret ediyorum hepsinden de Ömür boyu istesem de istemesem de onları görmeye mecbur muyum söyler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?