Eşim de benim ailemle konuşmuyo görmek istemiyo çünkü biz ailesiyle birlikte yaşıyorduk çok sorun yaşadık ben bunalıma girdim ve benim ailem beni o evden çekti aldı. Ailem beni ondan aldı diye o da benim ailemle konuşmuyo halbuki onlar eşimi çok seviyodu sadece ailesi yüzünden bunlar oldu eşimden değil ailesinden aldılar aslında ve evi ayırmasını istediler o kadar. Ama gel de anlat işte, kendisi benim ailemle konuşmak istemediğinde ben ona saygı duyuyorum da o beni onun ailesiyle yüz göz olmaya mecbur tutuyo. Sen benim ailemi istemezken ben onları neden isteyeyim dediğimde de yine hır gür çıkıyo evde anlatamıyorum ki !
Bu kadar nefret ediyorsan çözüm yoluna , uzlaşma yoluna git diyemiycemm..
Demek seni canından bezdirmişler nefretlik olduğuna göre..
Eşinin seni onlarla görüşmeye zorlamasını kabul etme sakın, yani o kadar da değil..hep kadınlar mı fedakarlık yapmak zorunda bu evliliklerin yürümesi için?
o nasıl senin ailenle görüşmeme hakkını kullanıyorsa senin de böyle bir hakkın var unutma..
o istediği zaman annesiyle babasıyla görüşsün ama sen ve onun ailesi artık nefretlik olduysanız bunu eşinin anlaması lazım..anlatmak için sürekli söyle..
...gelin nerde?..dediklerin zaman..ben ne dicem onlara?.. ne demek ya?
Bu kadar sorundan sonra sizle görüşmek istemiyor anne, ben de onun ailesiyle görüşmüyorum nasıl olsa boşver.. desin..aynen bu cümleyi söyle ona..
Burası senin egonu tatmin etmek için oluşturulmuş bi yer değil ! İnsanlar burda kimseye açamadığı sorunlarını paylaşıyor, dertleşiyor, Sen ve senin gibi yoksunlar da gelip insanlarla alay etme hakkını kendinde buluyor. Bu ne cüret?!
Sen ya erkeksin, ya da kişiliği henüz yerine oturmamış bir ergen. Umarım biran önce banlanırsın. Lütfen hangi sirkten kaçtıysan sahiplerine geri dön olur mu? Biz burda senin gibi maymunlara gülmüyoruz çünkü.
Senin Eşin kocakafalı mı ? Seni kırıp üzüp incitiyolar ve hala ailesini savunuyor ozaman oraya da gidip seni savunması gerekmiyormu ne acaip insanlar varyaa... Ailesini gidip uyaramıyormu madem ailesinden korkan cinsti neden evlendi evlenmeseydi gidip güngörmemiş insan görmemiş bi kadın bulup onunla evleneydi senden ne istediler ?
Seni KAYIN-Ailenin sevmemesi kadar daha doğal ne olabilir?
Anlatıyorum ama anlamıyor işte... Orda kalan eşyalarım var ben gitmezsem eşim onları almaz, onları da getirmek için son kez gidebilirim ama bir daha çok zor beni ikna edemez tiksiniyorum onlardan ve eşim de bunu biliyor ama hala benimle inatlaşıyor işte :/
Benim de kayınpederim dünyalar şekeri bi adam o beni çok sever ama evde hep karısının sözü geçtiği için sesini çıkaramazdı Bana ne zaman iyi davransa adama da eziyet ediyolardı kaynana ve görümceler. Bizde tam tersi olmuş yani bu durum.
Eşim de benim ailemle konuşmuyo görmek istemiyo çünkü biz ailesiyle birlikte yaşıyorduk çok sorun yaşadık ben bunalıma girdim ve benim ailem beni o evden çekti aldı. Ailem beni ondan aldı diye o da benim ailemle konuşmuyo halbuki onlar eşimi çok seviyodu sadece ailesi yüzünden bunlar oldu eşimden değil ailesinden aldılar aslında ve evi ayırmasını istediler o kadar. Ama gel de anlat işte, kendisi benim ailemle konuşmak istemediğinde ben ona saygı duyuyorum da o beni onun ailesiyle yüz göz olmaya mecbur tutuyo. Sen benim ailemi istemezken ben onları neden isteyeyim dediğimde de yine hır gür çıkıyo evde anlatamıyorum ki !
Aynı duyguları paylaşıyoruz sanırımBen onlarla kavgalıyım aslında. Biz beraber oturuyorduk beni o kadar çok üzdüler ki ailem gelip beni o evden aldı. Tabi ailem oraya geldiğinde kavga çıkmıştı ben içimde ne varsa hepsini söyledim çekip gittim o evden. Eşimle evimizi ayırdık daha 3 hafta oldu. Bu sürede onları yine görmek zorunda kaldım. ama artık içim almıyor tahammül edemiyorum
Bencil erkek modeli..
Benim arkadaşımın eşi de öyle biliyor musun?
Kendi kayın validesine hiç gitmez ama arkadaşım her şekilde bakmaki ilgilenmek, önce eşinin ailesini düşünmek zorunda çünkü ele gelen o!
Valla süpermiş...
Şu forumda okuduğum en mantıklı yazı. "Ele gelen o" bundan daha iyi izah edilemezdi. Müthiş bir yaklaşım...
Ben olsam aman ne katlancan kı derım ama annaneme sordum da bana dıcegı seyınbılıormOnlar hiç bişey yapmamama rağmen beni sevmiyor, bense bana yaşattıklarından dolayı onlardan nefret ediyorum.
Eşimi de enayi gibi kullanıyorlar, ben durumu farkettirmeye çalıştıkça benimle ailesi yüzünden kavga ediyor laf söylettirmiyor onlara...
Kısacası eşimin ailesi ve ben karşılıklı olarak birbirimizden hoşlanmıyoruz ve ben onların yüzünü 1 dakika görmeye bile tahammül edemiyorum artık.
Onlar hayatımda olmasın istiyorum, bunun için illa ki boşanmak mı lazım. Yoksa onlar biricik oğullarıyla istedikleri gibi görüşsünler ben yokmuş gibi mi davranayım?
İstemiyorum ya istemiyorumm nefret ediyorum hepsinden de Ömür boyu istesem de istemesem de onları görmeye mecbur muyum söyler misiniz
Onlar hiç bişey yapmamama rağmen beni sevmiyor, bense bana yaşattıklarından dolayı onlardan nefret ediyorum.
Eşimi de enayi gibi kullanıyorlar, ben durumu farkettirmeye çalıştıkça benimle ailesi yüzünden kavga ediyor laf söylettirmiyor onlara...
Kısacası eşimin ailesi ve ben karşılıklı olarak birbirimizden hoşlanmıyoruz ve ben onların yüzünü 1 dakika görmeye bile tahammül edemiyorum artık.
Onlar hayatımda olmasın istiyorum, bunun için illa ki boşanmak mı lazım. Yoksa onlar biricik oğullarıyla istedikleri gibi görüşsünler ben yokmuş gibi mi davranayım?
İstemiyorum ya istemiyorumm nefret ediyorum hepsinden de Ömür boyu istesem de istemesem de onları görmeye mecbur muyum söyler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?