- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Bende bu yönde düsünüyorum canım. Eşimin aklına senin üzerine yapicaz arada gezmeye gelirsinz çok güzel olur diye girmişler. Bende ilerisini dusunuyorum herkes gelip gezicek tozucak bana da sizin eviniz diye bahçe işlerinde köle gibi calisicam. Ve biz o arsayı kayinbabamlar oturdugu için vefat edene kadar satamiycaz. Bizim karımıza olmadıktan sonra napiyim o arsayı giderim araba alırız. Ama arsaya altinlarimi vermedgm için büyük sorun cikarticaklsr bunlarla başa çıkması gerçekten zor hemde biz oglumuzun iyiliğini dusunurek oğlumun üstüne arsa alicaktim gelin altınları vermiyo keyfini düşünüyor diycekler. İnsan kötülemeyi çok iyi basariyorlar
Vermeyin altınları.ya ben önceden bunlara dedim ki altinlarimi colugumun cocugumun geleceği için arsa almayı dusunuyorum ama yatırım amaçlı demistim 4 ,5 yıl sonra degerlendigi zaman satmak için. Bunlarda keyfi alacağı bahçe evini , hemde ölene kadar satmamak üzere orda oturcaklar e ben bu sefer temelli zora sokucaz kendimizi. Hemde sizin eviniz diyerek kaynanam her hafta sonu bahçeye yardıma bekliyor ben yapiyim. 5 tane görümce yesin. Oldu canm
Valla canım altınları eşime araba alalım diye ikna ediyorum.bırak arkandan konuşşsunlar sana bu lafları söyleenlere , kendı keyifleri için arsa aldırmadım onun için arkamdan konuşuyorlar de , ben dedim şimdi konuşmaz oldular , o yuzden sana o lafı getırene sende söyle ki senın lafınıda ona götürsün .
Eşimi araba almaya ikna ediyorumVermeyin. Düzgün bir bahane bulun.
Yahu neden illa eşiniz para ödeyecek?
Siz arsa alın biz para da veremiyoruz ortak da olmak istemiyoruz desin çok mu zor?
Babası da alsa eşim yarısını ödeyecek diyorsunuz neden ödüyor sebep ne?
Bahçe evinin nesinde eğleneceksiniz yazlık olsa hadi neyse domates biber mi ekmek biçmek eğlenceli? Valla saçmalıklar silsilesi.
Babası çok baskıcı karakter. Kayınvalidem olsa veririmde kayinbabamin karsisindan kolay kolay kimse konusamaz. Ama sorun cikarsalardw yeri gelince kendimi savunuyorum ezik gibi durmuyorum. Esimede araba alalım yönünde ikna ediyorumdinleme duyma istedikleri huzursuzluğu çıkarsınlar
pasif misin biraz acaba cevap veremiyor musun?
Hobi bahçesi şu modern dizilerdeki sera tarzı odalarda orkide menekşeleri saksıda iki üç fıs sulamak değil mi yabirde tarla bahçe işlerine hobi bahçesi demiyorlarmı , orta yerımden ayrılıyorum ,
birdiğini tarla bahçe işçiliği de bari , dün başka bir forumda okudumda o geldi aklıma , hobi bahçesinde stres atıyorum diyor
hobi bahçesi
Cok ayip ya kari akilli ne demek? Siz de kadinsiniz. Akliniz yarim mi yani?Benim eşim evin tek oğlu fakat evlendikten sonra eşimin biraz üstüme düştüğünü gördükten sonra eşimi karı akillı yaptılar
Zaten altınları verirsem bizim uzerimize olucak ama onlar oturcak sattirmiycaklr ben napiyim o arsayı işime yaramadiktan sonra. Anca giderim köle gibi bahçe işlerini yaparimCok ayip ya kari akilli ne demek? Siz de kadinsiniz. Akliniz yarim mi yani?
Bu arada o bahce eninde sonunda alinacaksa bari sizin uzerinize olsun
Arsa degil tarla alinZaten altınları verirsem bizim uzerimize olucak ama onlar oturcak sattirmiycaklr ben napiyim o arsayı işime yaramadiktan sonra. Anca giderim köle gibi bahçe işlerini yaparim
Ailesinin aklına altinlarla arsa almayı dusunuyorum diyen benim ama böyle bişey yapicaklarini ne biliyim ben. Kendi başımı kendim kendim yakicamVerme o arsa sana kalmaz altinlarda geri gelmez vermiyorum de biz bahçe evide istemiyoruz borcta odeyemeyiz de zor bişey değil ben istemiyorum benim başka pilanlarim var de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?