• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayın densizi sinir bozucu insan

Şu devirde 5 çocuk yapan bir adamdan akıl alacak kadar saf değiliz deseydiniz. 😅 Takılmayın gerçekten. He he öyle diyip hayatınıza devam edin.
Hayır yani anlamadığım ben çocuğumu tek büyüse bile her şeyi aşılıyorum öğretiyorum zaten evet onlar toplu halde büyütüyor lar ama daha geçen gün çocukları kilitleyip dövmüş bide onu söyledi sofrada marifet gibi

6 çocuğu olup bok içinde öleni biliyorum.
Kaynınız hele bi büyütsün de görsün bakalım neler olacak yada olmayacak.
Hayırlısını istesin her zaman.

6 çocuğu olup bok içinde öleni biliyorum.
Kaynınız hele bi büyütsün de görsün bakalım neler olacak yada olmayacak.
Hayırlısını istesin her zaman.
O laftan sonra bide dediki geçen çocukları tuvalete kilitleyip dövmüş iyice sinir oldum

5 çocuk yapmaya insan utanır ya bu devirde

Bizim yerimize sen fazla fazla yapmissin zaten, kontenjani sana devrettik say deseydin. Su insanlarin ne zaman kac cocuk yapacagi hakkinda hep fikri olup beyni olmayanlara gicigim.

Sende ona laf sok kendisi nasıl 5 çocuk büyütüyormuş

Arkadaşlar az önce kahvaltı yapıyorduk eşim ve çocuğumla kaynım burdan geçiyormuş bize uğradı oda bizle kahvaltı etti neyse biz daha 4 yıllık evliyiz 1 çocuğumuz var eşim 36 ben 26 yaşındayım.. Neyse kaynımın eşi hamile 5.çocuğa şuan doğurdu doğuracak bu aralar sofranın başında demezmi sizde bi çocuk yapın yoksa büyümez bu çocuk iki safa bakarak dedi normalde de dengesiz kendini çok bilmiş sanıyor bu lafı demesine sinir oldum önemli olan çocuk değil ona iyi bir gelecek vermek ve hayırlısını istemek dedim eşim iyi niyetli tamam ama ben onlara hiç çulumu yırttırmam ezdirmem o kişilikte bi insanım niye saf dedi çok gıcığma gitti
Bu konudaki herkesin öğlen saat 1 civarı kahvaltı yapması kimsenin işi olmadığı anlamına mi geliyor??

Adam bölünerek cogalmis be 5 cocuk nedir?
Bosuna sinir olmussunuz,belli ki adamda sadece ureme sistemi calisiyor

5. mi? :KK57: O ne ya, tarlaya ırgat mı lazım hayırdır? Siz de ona doğum kontrol yöntemlerinden bahsedin, belli ki haberleri yok.

Bende laf yedikten sonra hicbir sey denmemesine sonra ben dedirtmem aslinda sinir olduk vs denmesine sinir oluyorum.

Verdiğiniz cevap asla bunun karşılığı degl.
Sonra sinir olmus oluyorsunuz. Laf soksanizda sinir olun tabii insan sinir olur ama bu kadar sessiz kalmak sonra sinir kupu olmak beni sinir ediyor

Bende laf yedikten sonra hicbir sey denmemesine sonra ben dedirtmem aslinda sinir olduk vs denmesine sinir oluyorum.

Verdiğiniz cevap asla bunun karşılığı degl.
Sonra sinir olmus oluyorsunuz. Laf soksanizda sinir olun tabii insan sinir olur ama bu kadar sessiz kalmak sonra sinir kupu olmak beni sinir ediyor
Normalde hemen cevap yapıştırırım ama bir erkekten bunu duyunca inanın onun söylemesine ben utandım

Normalde hemen cevap yapıştırırım ama bir erkekten bunu duyunca inanın onun söylemesine ben utandım
Ben olsam utanmazdim o utanmiyorda ben mi utanacagim .Icimde kalcagina disimda kalsin bilsin. En kisa zamanda lafi iade edin. Altta kalinacak laf degil. Esinize de sorun neden altta kaldığını. Saf ne demek ya

Back
X