- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
İşteMaasallah sude bayağı gerizekalı salakmissinizki 5.yapma ihtiyacı duymussunuz deseydun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşteMaasallah sude bayağı gerizekalı salakmissinizki 5.yapma ihtiyacı duymussunuz deseydun![]()
Hayır yani anlamadığım ben çocuğumu tek büyüse bile her şeyi aşılıyorum öğretiyorum zaten evet onlar toplu halde büyütüyor lar ama daha geçen gün çocukları kilitleyip dövmüş bide onu söyledi sofrada marifet gibiŞu devirde 5 çocuk yapan bir adamdan akıl alacak kadar saf değiliz deseydiniz.Takılmayın gerçekten. He he öyle diyip hayatınıza devam edin.
hhahahah en iyi yorumdu bu =) bencede. konu sahibi çok da ciddiye almayın. belli ki ciddiye alınacak kapasitede değiller.5 çocuk yapmalarından nasıl birileri oldukları belli. Siz yine de bir doğum kontrol hapı takdim edin, belli ki hayatlarında hiç görmemişler.
O laftan sonra bide dediki geçen çocukları tuvalete kilitleyip dövmüş iyice sinir oldum6 çocuğu olup bok içinde öleni biliyorum.
Kaynınız hele bi büyütsün de görsün bakalım neler olacak yada olmayacak.
Hayırlısını istesin her zaman.
Bunu bize söylüyor bide yaptığını marifet gibiO laftan sonra bide dediki geçen çocukları tuvalete kilitleyip dövmüş iyice sinir oldum
Çok değişik insanlar ben hala çözemedim ama eşim çok farklı eşim diye söylemiyorumhhahahah en iyi yorumdu bu =) bencede. konu sahibi çok da ciddiye almayın. belli ki ciddiye alınacak kapasitede değiller.
Bu konudaki herkesin öğlen saat 1 civarı kahvaltı yapması kimsenin işi olmadığı anlamına mi geliyor??Arkadaşlar az önce kahvaltı yapıyorduk eşim ve çocuğumla kaynım burdan geçiyormuş bize uğradı oda bizle kahvaltı etti neyse biz daha 4 yıllık evliyiz 1 çocuğumuz var eşim 36 ben 26 yaşındayım.. Neyse kaynımın eşi hamile 5.çocuğa şuan doğurdu doğuracak bu aralar sofranın başında demezmi sizde bi çocuk yapın yoksa büyümez bu çocuk iki safa bakarak dedi normalde de dengesiz kendini çok bilmiş sanıyor bu lafı demesine sinir oldum önemli olan çocuk değil ona iyi bir gelecek vermek ve hayırlısını istemek dedim eşim iyi niyetli tamam ama ben onlara hiç çulumu yırttırmam ezdirmem o kişilikte bi insanım niye saf dedi çok gıcığma gitti
Snn be slk deseniz daha iyi anlardı o beyindeki biri. Sizin cümleye kapasitesi yetmez.
5 çocuk yapmaya insan utanır ya bu devirde
Eşim gece çalışıyor diğeri serbest meslekBu konudaki herkesin öğlen saat 1 civarı kahvaltı yapması kimsenin işi olmadığı anlamına mi geliyor??
Bir an herkes işsiz sandımEşim gece çalışıyor diğeri serbest meslek
Adam fazla “serbest” kalmis evde cocuk yaparak calisiyor sanirim.Bir an herkes işsiz sandım![]()
Normalde hemen cevap yapıştırırım ama bir erkekten bunu duyunca inanın onun söylemesine ben utandımBende laf yedikten sonra hicbir sey denmemesine sonra ben dedirtmem aslinda sinir olduk vs denmesine sinir oluyorum.
Verdiğiniz cevap asla bunun karşılığı degl.
Sonra sinir olmus oluyorsunuz. Laf soksanizda sinir olun tabii insan sinir olur ama bu kadar sessiz kalmak sonra sinir kupu olmak beni sinir ediyor
Ben olsam utanmazdim o utanmiyorda ben mi utanacagim .Icimde kalcagina disimda kalsin bilsin. En kisa zamanda lafi iade edin. Altta kalinacak laf degil. Esinize de sorun neden altta kaldığını. Saf ne demek yaNormalde hemen cevap yapıştırırım ama bir erkekten bunu duyunca inanın onun söylemesine ben utandım