- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi Nur kelebek
Cok sik gorusmeme gibi bi sansim yok altust oturuyoruz ve esimin dukkaanida onlarin yani ister hoslanim ister hoslanmayayim gormek zorundayim. Birkeresinde benim eve birsuru esyalarini koymuslar bende evimi kendime gore duzenlemek istiyorum dedim hicbir dolabim bos degildi hep gorumcemin ceyizlikleri falan vardi. Sonra tripli bir sekilde evime cat kapi gelip herseyleri aldilar o kadar sinir oldum ki bunu istemem sucmuydu yani. Bunun uzerine konusmadim yukarida cikmadim ama bu sefer babasi , annesi ,ablasi yine esim isteyken yukari cagirip bisuru sey solediler ne zamandr konusmuon senin sorunun ne . Kayinvaliden yasli o nereye giderse sende gideceksin carsiya pazara. Evde yemege bulasiga temizlige yardim edeceksin yok yapmam dersen evimde oturmayin gidin tasinin baska yere desiler . Sanki hizmetcileriyim tabi esim baska yere tasin lafini duyunca korktu bna kizdi yineeee
Son cümleni oku defalarca, babası başka yere gidin diyince adam korkmuş çark etmiş ve sana kızmış yine, dünya tatlısı eşe bak