• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayin pederden ve kayinvalideden cocuk yap baskisi ve tehti

Cok sik gorusmeme gibi bi sansim yok altust oturuyoruz ve esimin dukkaanida onlarin yani ister hoslanim ister hoslanmayayim gormek zorundayim. Birkeresinde benim eve birsuru esyalarini koymuslar bende evimi kendime gore duzenlemek istiyorum dedim hicbir dolabim bos degildi hep gorumcemin ceyizlikleri falan vardi. Sonra tripli bir sekilde evime cat kapi gelip herseyleri aldilar o kadar sinir oldum ki bunu istemem sucmuydu yani. Bunun uzerine konusmadim yukarida cikmadim ama bu sefer babasi , annesi ,ablasi yine esim isteyken yukari cagirip bisuru sey solediler ne zamandr konusmuon senin sorunun ne . Kayinvaliden yasli o nereye giderse sende gideceksin carsiya pazara. Evde yemege bulasiga temizlige yardim edeceksin yok yapmam dersen evimde oturmayin gidin tasinin baska yere desiler . Sanki hizmetcileriyim tabi esim baska yere tasin lafini duyunca korktu bna kizdi yineeee

Son cümleni oku defalarca, babası başka yere gidin diyince adam korkmuş çark etmiş ve sana kızmış yine, dünya tatlısı eşe bak

E napim simdi elim kolum baglandi artik rest cekecek durumum da yok esimi sinirlendiririm de oda ailesiyle ayni karari verip okuma der die korkuyorum o yuzden anneme yardima cik ,pazara git.. falan deyince yapiyorum ssinirlenmesin die.

Ucuncu sinifa gelip bi de onlarin agzina bakip dondurdun mu okuluuuu Sen o okulu bitiremezsin. Cocuk konusuna gelince ben olsam oglunuzun cocugu olmuyo karismayin artik derdim. Benim cocugum olmuyo dersem ara bozmaya baskasiyla evlendirmeye calisirlar allah korusun. Hazir hissedip dogurunca da onlarin basina birakirdim gezerdim madem bu kadar istiyolar alin doyun cocuga diye

Adamların suyuna gideceksin yapacağın bu,yemekse yemek temizlikse temizlik gezme ise gezme torunsa torun, yoksa gidin diyorlar daha ne desinler, eşin ne kadar direnebilir sence, şimdi bile direnmiyo sıkıyı görünce gene sana bağırıyo, çocuğu doğur belki onunla oyalanmaktan seni unuturlar

Ucuncu sinifa gelip bi de onlarin agzina bakip dondurdun mu okuluuuu Sen o okulu bitiremezsin. Cocuk konusuna gelince ben olsam oglunuzun cocugu olmuyo karismayin artik derdim. Benim cocugum olmuyo dersem ara bozmaya baskasiyla evlendirmeye calisirlar allah korusun. Hazir hissedip dogurunca da onlarin basina birakirdim gezerdim madem bu kadar istiyolar alin doyun cocuga diye
Adam ellerini birbirine vurup okumak falan yok artik dedi ben npayim esimde bu sene donduralimda seneye devam edersin dedi ben hep hayati uzerinde oyunlar oynanan sesi cikmayan pisirik biri olarak kaldim soz hakkim yoktu

Yani tum suclu benmiyim ya herkes beni sucluyor ama olaylarda hep benim disimda gerceklsti ama bna patlior ben bole hayata

Kaçarak evlenmicektin, ailen küstü mü kırıldı mı ne olduysa gelin ailemin gönlünü yapın kız evi naz evi dicektin, vermediler bende kaçtım dersen değerin bu olur, gelinlik bile giyememişsin, amcalar okulunu dondurmuş amca kim yaa, hala düğün yaparım diye seni avutuyo alay ediyo resmen kocan, neyle yapacaksa, paran varsa düğün yapma başka ev kirala bana de ne dicek bakalım

Senin okulunu senden başka kimse donduramaz. Başından resti çekecektin,gerekirse kötü olacaktın ama dondurmayacaktın. Şimdi okul da yok parmaklarında oynatırlar.
Ne yap ne et eylülde okula başla. Başka çaren olmadığını sen de biliyorsun.

E napim simdi elim kolum baglandi artik rest cekecek durumum da yok esimi sinirlendiririm de oda ailesiyle ayni karari verip okuma der die korkuyorum o yuzden anneme yardima cik ,pazara git.. falan deyince yapiyorum ssinirlenmesin die.
Bundan sonraki hayatin böyle mi geçecek yani o kizmasin o sinirlenmesin diye kendinden ödün vererek mi yaşayacaksin?
Git ailenden özür dile kapilarinda yat gerekirse arkanda olsunlar yeter ki.

Adam ellerini birbirine vurup okumak falan yok artik dedi ben npayim esimde bu sene donduralimda seneye devam edersin dedi ben hep hayati uzerinde oyunlar oynanan sesi cikmayan pisirik biri olarak kaldim soz hakkim yoktu

Seneye ne değişecek, ne farklı olacaktı sen okula devam edeceksin açıklar mısın bana

Artik bazen banada gina gelio dogurup atasim gelio suratlrina ama annelik denilen sey buna izin verirmi bilmem. Hem boyle haril haril cocuk istediklerine bakmayin artik kafalari gurultu falanda kldirmiyo akrabalarinin cocuklarina falan gecen babasi bi bagirdi cok sasirdim yani . Ayrica benim o kadar tasiyip aci cekip dogurdugum cocugu onlarin kafalarina gore egitmeleri dusuncesi sinirimi bozuo

Boşver onları. .
Sen ne istiyorsan onu yap..
Okula devam et ..
Ayrı ev tut ..

Artik bazen banada gina gelio dogurup atasim gelio suratlrina ama annelik denilen sey buna izin verirmi bilmem. Hem boyle haril haril cocuk istediklerine bakmayin artik kafalari gurultu falanda kldirmiyo akrabalarinin cocuklarina falan gecen babasi bi bagirdi cok sasirdim yani . Ayrica benim o kadar tasiyip aci cekip dogurdugum cocugu onlarin kafalarina gore egitmeleri dusuncesi sinirimi bozuo

E seni de kafalarına göre güdüyo adamlar,başında koca yok ki onlar ne derse o, kaç yaşında bu kociş

Back
X