• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayin pederden ve kayinvalideden cocuk yap baskisi ve tehti

Adam ellerini birbirine vurup okumak falan yok artik dedi ben npayim esimde bu sene donduralimda seneye devam edersin dedi ben hep hayati uzerinde oyunlar oynanan sesi cikmayan pisirik biri olarak kaldim soz hakkim yoktu
Esin okuycak diyosa bastan dondurtmiycakti. Onunki sadece lafta. Senen dolsun bosver gecti artik der. Okul hayatin bitmis. Sesini cikartmazsan ezerler. Azicik agzin laf yapsin. Ozgur bi insansin kimse kisitlayamaz bu kadar

Suçlu ben miyim diye sormuşsun evet sensin. Kendi kendine yetemeyen bir adamla aile rizasi olmadan evlenmişsin, ailesinin sözüyle okulu dondurmuşsun şimdi şikayet ediyorsun. Eşin senin arkanda duramiyor o okula devam etmene asla izin vermeyecekler o evden çikamayacaksin onlar ne derse o olacak. Çocuğun olacak ona bile istediğini alamayacaksin istediğin gibi bakamayacaksin.

Bende oyle dusunuyorum insallah su iki sene bian once biterde. Ustten ders alip kendi sinifimla bitirmek istiodum ama gliba ustten ders alma yokmus okul dondurunca

Seni okula falan yollamazlaaaar, yollayacak adam neden dondurtsun, kaydını alman gerekir demişler zaten başta, kocan zaman kazanmak için bu sene gitme seneye gidersin diyo oyalıyo anlamıyo musun, seneye de bu sene de gitme dicek

Kaçarak evlenmicektin, ailen küstü mü kırıldı mı ne olduysa gelin ailemin gönlünü yapın kız evi naz evi dicektin, vermediler bende kaçtım dersen değerin bu olur, gelinlik bile giyememişsin, amcalar okulunu dondurmuş amca kim yaa, hala düğün yaparım diye seni avutuyo alay ediyo resmen kocan, neyle yapacaksa, paran varsa düğün yapma başka ev kirala bana de ne dicek bakalım
Ya lafa gelince sen bizim kizimizsin ,senin ablandan(gorumcem) hicbi farkin yok bizi oz anne baban yerine koy falan diolar ama ole olmuo ise gelince . Annesi hergittigi yerde kizini ovuyor yok benim kizim surda calisio sole yuksek lisans yapio die bana gelince iyi kalpli guleryuzlu biridir deyip gecio. gecen dedim artik hep onu ovuyosun die oda senide ovuom iyi klpli guleryuzlu diom dedi bende onlar zaten gercekler dedim solemesen yalan olur zaten benim baska ovulecek hicbirseyim yokki dedim o yuzden hemsire olmak istiyorum okuyup

Yahu adam babasının eline bakıyo babası Hayır okula gidemez dedikten sonra ne yapacak, nasıl karşılayacak okulu, adamlar temizlik yemek torun bekliyo ne okulu inanan var mı aranızda okul işinin olacağına

Eşinize anlatın ve bu durumu o çözsun sizin cozebilceginiz bi durum değil keşke karışması büyükler bu kadar evliliklere.

Suçlu ben miyim diye sormuşsun evet sensin. Kendi kendine yetemeyen bir adamla aile rizasi olmadan evlenmişsin, ailesinin sözüyle okulu dondurmuşsun şimdi şikayet ediyorsun. Eşin senin arkanda duramiyor o okula devam etmene asla izin vermeyecekler o evden çikamayacaksin onlar ne derse o olacak. Çocuğun olacak ona bile istediğini alamayacaksin istediğin gibi bakamayacaksin.
Sagol ya ne guzelde tum umitlerimi sondurdun o zaman oleyim ben

Ya lafa gelince sen bizim kizimizsin ,senin ablandan(gorumcem) hicbi farkin yok bizi oz anne baban yerine koy falan diolar ama ole olmuo ise gelince . Annesi hergittigi yerde kizini ovuyor yok benim kizim surda calisio sole yuksek lisans yapio die bana gelince iyi kalpli guleryuzlu biridir deyip gecio. gecen dedim artik hep onu ovuyosun die oda senide ovuom iyi klpli guleryuzlu diom dedi bende onlar zaten gercekler dedim solemesen yalan olur zaten benim baska ovulecek hicbirseyim yokki dedim o yuzden hemsire olmak istiyorum okuyup

E ne desin kadın, senin övünecek bir okulun işin var mı, yok esin kaç yaşında

Dost acı söyler misali Adam olacak kız acı yazmış, ama doğru yazmış. Büyük hatalar yapmışsınız, bari bundan sonra düzeltilebilecekleri düzeltin.
Öncelikle bu sene artık okula dönün. Gerekirse kocanızdan gizli korunun ve kocanızı da uyarın "ben okulu bitirmezsem yok sana çocuk mocuk" diye.
Cahillerin arasına düşmüşsünüz, güvenceniz de yok; ezerler tabii. Şöyle maaşı olan "eeeh yeter be sizden çektiğim" deyip çıkıp gidemeyecek bir gelin olarak görüyorlar sizi. Ölmeden etinizden sütünüzden ne kadar faydalanırlarsa işte...

Yahu adam babasının eline bakıyo babası Hayır okula gidemez dedikten sonra ne yapacak, nasıl karşılayacak okulu, adamlar temizlik yemek torun bekliyo ne okulu inanan var mı aranızda okul işinin olacağına
Ama busene kaydim acildi artik derste clisiyorum gidecem allahin izniyle artik bu konuda laf solettirmicem esim yanimda oldugu surece tabi :(

Dost acı söyler misali Adam olacak kız acı yazmış, ama doğru yazmış. Büyük hatalar yapmışsınız, bari bundan sonra düzeltilebilecekleri düzeltin.
Öncelikle bu sene artık okula dönün. Gerekirse kocanızdan gizli korunun ve kocanızı da uyarın "ben okulu bitirmezsem yok sana çocuk mocuk" diye.
Cahillerin arasına düşmüşsünüz, güvenceniz de yok; ezerler tabii. Şöyle maaşı olan "eeeh yeter be sizden çektiğim" deyip çıkıp gidemeyecek bir gelin olarak görüyorlar sizi. Ölmeden etinizden sütünüzden ne kadar faydalanırlarsa işte...
Dimi ama vala bide iyi dvvraniyorum onlara inanin herzaman kahvelerini yaparim . Gecenlerdede pazara gittik annesiyle ama adettim bide ilkgunum feci agriyor ama o halde gittik sicakta bide tum pazar arabasini doldurdu fazlasiyla iki elimle zor cektim eve gelene kadar zaten sonunda araba bile kirrildi ama kizi asla hasta iken sicak su torbasini alir yatar

Dimi ama vala bide iyi dvvraniyorum onlara inanin herzaman kahvelerini yaparim . Gecenlerdede pazara gittik annesiyle ama adettim bide ilkgunum feci agriyor ama o halde gittik sicakta bide tum pazar arabasini doldurdu fazlasiyla iki elimle zor cektim eve gelene kadar zaten sonunda araba bile kirrildi ama kizi asla hasta iken sicak su torbasini alir yatar

Sen onun kızı değilsin o fantaziyi bir unut, ne yaparsak yapalım gidecek yeri yok diyorlar rahatlar aile bu yüzden önemli, anne baba duasından mahrumsun şu an

Bunalima soktun iyice zaten duzgun bipsikoljim varmis gibi

30 yaşındayım tecrübelerime göre konuşuyorum benden büyükler de yazsın, sen yeter ki o okula gidebil ben eşşek olurum bir genç kızın hayatı kurtulur daha ne isterim ama umudum yok

Gecmisi degistirebilseydim degistirirdim dimi basta bizimkilerde tamam evlwn deyip yuzugu taktirdilar sonra kustuler bnde kaldm ole kuru kuru evlendim. Hytimin nasil gectigini bilmeden pesin hukum veriyorsunuz

Yüzük takmak illa hemen evlenmek değil ki. Siz istediniz ailen de iyi yüzük takın bari dedi. Ama eşinin ailesi torun aşkı ve baskısı ile eşini doldurdu dil döktü. Sen de tav oldun, ailen karşı çıktı. Kaçar gibi evlendin -ki bana göre bu şekil kaçmaktır.

Eşin dediğin gibi bal börek olsaydı seni dinlemeyi bilirdi. Babasının baskısından gerçekten bunalmış olsaydı kendine dışarıda başka iş bulup bütün gün rahat rahat çalışırdı. Hatta kiraya başka eve çıkardınız.Ayrıca sen de ya okuluna devam eder ya da çalışırdın -ki niye dondurduğunu anlamadım.
Senin yüzüne çemkiren insanların evine her çağırdıklarında niye gittiğın ayrı bir soru işareti.
Çözüm mü? bknz. İkinci paragraf

Ailemden ozur dileyecek vakti gectim artik ben dilemistim .babam zaten bikacyil once oldu. Abim ablam annem vardi ama abim ve ablamda beni dovdu artik ben onlari affetmem
Bundan sonraki hayatin böyle mi geçecek yani o kizmasin o sinirlenmesin diye kendinden ödün vererek mi yaşayacaksin?
Git ailenden özür dile kapilarinda yat gerekirse arkanda olsunlar yeter ki.

Back
X