• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayın pederim altınlarıma göz dikti ?

Arkadaşlar düğün istememe rağmen kavga ettiler düğün yapmadılar nikahtan gittim. Benim ailem altın ne alırsanız alın karismayiz dediler kuyumcu 22 ayar 15 gram en uygunları dedi ve 4 tane bilezik aldilar bide turalı kolye çevremdeki insanlar bedavaya gitmişsin gibi alay ederek konuştular hepsine cevaplarını verdim tabi ama icim içimi yedi evleneli 1 sene oluyor şimdi kayın pederim diyorki ben arsa sorup soruşturuyorum. Size arsa alalım bilezikleri bozdurursunuz. Geri kalan üstünü de ben tamamlarım. Arsa sizin üzerinize olur.. eşime de baya söylemiş eşim tutturdu arsa alıcaz babam yarı parasını vericek ama benim uzerime olcak ne önerirsiniz?
Senin üzerine olacaksa alın, arazi asla zarar ettirmez

Ömürlerinde çalışıp ter döküp kazandıkları 1 lira yok, ama her şey en çok bunların hakkı. Bineceği sırtı da iyi bilirler, yoksa nasıl bu yaşa gelecekler.
Aynen öyle, konu sahibesine de tavsiyem ne kimsenin hakkına girsin ne hakkını girilmesine izin versin.
Kayınpederi oğlunu gelinini mal mülk edindirme çabasında bir adamsa altınlara göz dikti demek nahoş bir tabir, altınlar kanunen kadınındır vermek istemeyebilir, arsa alınmasını da istemeyebilir ama ortada altınları alıp hak gaspetme gibi bir durum yoksa eş ailesine altına paraya göz dikiyor düşüncesiyle yaklaşıp haklarında kötü düşünmek de adil olmaz.

Ucuza gitseymişsiniz neyse de bedavaya gitmeniz kötü olmuş. Geçmiş olsun.

Kayınpederiniz "arsa alın, yardım edeyim" diyormuş. Altınlarınıza nasıl göz koymuş oluyor.
İstemiyorsanız "teşekkürler ama bizim başka planlarımız var" deyip geçin. Adam boğazınıza mı çökecek?
Eşiniz diretiyorsa babasının suçu ne?

Size ömrünüz boyunca iyilik yapan biri hiç olmadı mı ? Hiç mi sevilmediniz? Adam çocuğu için yatırım yapmak istemiş olamaz mı? Ne kadar fesat düşünceleriniz var öyle.
Sevgiyle büyüdüm, çok sevildim ve seviliyorum. Sevgiye aç olmadığım içindir ki azicik sevgi ugruna kayıtsız şartsız güvenmiyor ve sorguluyorum.
Agresif ve saldırgan uslubunuzla ilgili yorum yapmayacagim zira hesabiniz askiya alinmis zaten. Ama bu uslubunuzu begenenlerin olmasi da ayri bir hayal kirikligi.

Son düzenleme:
Ben arsayı geleceğe yatırım olarak görüyorum
Halen ucuz yerler var ve insanlar artık apartmandan bıktılar
Durumu olmasada herkes müstakil ev arayışında bu aralar
Apartman devri yavaş yavaş kapanıyor bence
Birde kendine ait bir toprağın olması ne kadar güzel bişey
Eşinizinde üstüne olacakmış
Ben olsam evet derdim
Çünkü eşime senelerce bunun baskısını yaptım
Ne fırsatlar kaçtı ahhhh ahhhh 😵

Back
X