- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.936
- 683
- Konu Sahibi Caresizzzz
Tamam neticede evi size vermiş. Ama inşaattı diyorsunuz yani istiyorsunuz ki o masraflar da eşinizden çıkmasın. Inşaat halinde olunca evi vermemiş mi oluyor ? Bana böyle ev verseler inşaattı biz yaptırdık diyemem üzerine. Siz buraya dışarıdan görüş almak icin konu açmadınız mi? Ee biz de elbette dışarıdan yorum yapacağız. Ben eşim böyle masraf yapmışken düğün istemezdim ki yine de istemedim ev masrafimiz olmamasına rağmen. Sırf yıllardır çalışıp biriktirmiş harcayamam böyle heves için diye düşünmüştüm.Benimde eşim bilezikleri kendi aldı eşyaları ve kredi çekip evi yaptırdı inşaat haldeydi çünkü. Düğün yapamam dedi karşılıklı kayın pederden yardım istedik düğün salonu bari tutulsun diye fakat para yok diye bağırdı mecburen nikahtan gittik turalı kolyeyi kaynanamla eltim aldı keşke benimde fikrimi sorsaydınız dedim biz herşeyi sana mi sorucaz dedi kayinvalidem.. velhasıl kelam hiç bir şey dışardan göründüğü gibi değil. Görünen köyde klavuz istemez.
O yuzden sizi tam olarak anlayamıyorum kafa yapımız farkli
Kayinvalideniz de saygısızlık etmiş. Nisanliyken mi oldu bu durum? Nisanliniz ne yaptı bu saygısızlığa karşı? Mesela bana göre bunlar önemlidir, paradan altından çok.
Eşiniz taktıysa altınlarınızı o zaman niye es ailesi için düğünde 4 tane altın taktılar en ucuzundan minvalinde yazıyorsunuz ki.
Neticede konuya ne yaziyorsaniz o kadarını yorumlayabiliyoruz.