Hayir önceleri yani gebeligimin öncesindede başındada o geldiginde annesine, ben kahvaltiyada alirdim yemegede yani bi kc ay önce dogum günüydü eşim pasta aldı evimizde kutladik hatta o günün sabahi kahvaltiya cagrdim 4 4lük hazırlık yaptım neyin kini anlam veremedimAsla söylemeyin, gereksiz sohbetlere girersiniz. Bırakın ne yapıyorsa yapsın, size dokunmuyor nasıl olsa
Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kestiHoşgeldine gitmemissiniz gule guleyede gitmemissiniz siz bi tavir koymuşsunuz oda bi tavır koymuş simdi niye sitem ediyorsunuz
Bende neyin kıskançlığı neyin takıklığı sizdeki bu adam ona anlam veremedim.Hayir önceleri yani gebeligimin öncesindede başındada o geldiginde annesine, ben kahvaltiyada alirdim yemegede yani bi kc ay önce dogum günüydü eşim pasta aldı evimizde kutladik hatta o günün sabahi kahvaltiya cagrdim 4 4lük hazırlık yaptım neyin kini anlam veremedim
Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti
Engellemek saçma nolursa olsun abarttı. Ben her geldgnde yemeğekahvaltiya alirdim bi kc ay önce dogum gunuydu o gunde sabah khvaltiya çağırdım evimizde kutladik ama o bnm dogum günümü kutlamadı paylasmlarimi gördüğü haldeElti görümce konuları bitti şimdide kayınlarmı başladı allah aşkına ya sen bebeğini kaybedince niye arasın adam benimde eşimin kardeşi aramadı beni bi kere bile akşıma gelmedi beni aramadı bende ona trip atayım gitmeyim görmeye diye erkek adam sanmıyorum ki sana taksın erkekler düz mantık kadınlar gibi düşünmüyor. Ayrıca başka şehirdeymiş kendi memleketine gelince herkesin etrafında dönmeside çok doğal sende farklı şehirde olsaydım kv evine gelseydin onlarda sana öyle davranırdı. Ne çıkarı var ki senden sana kötü davransın sana takılsın adam.
Vardır aklında bir şeyler, kurcalayıp da canınızı sıkmayın bırakın kendi halineHayir önceleri yani gebeligimin öncesindede başındada o geldiginde annesine, ben kahvaltiyada alirdim yemegede yani bi kc ay önce dogum günüydü eşim pasta aldı evimizde kutladik hatta o günün sabahi kahvaltiya cagrdim 4 4lük hazırlık yaptım neyin kini anlam veremedim
Kayınım beni niye aramasın peki? Bu hastalık deil çocuk kaybı üstelik ilk çocuk benim beklemem gayet normal erkek erkegi kadin kadini mi aramalı diosunz anlamadm bence bu zihniyeti sizde kabul etmeyinEşinizin abisi düşük yaptığınızda sizi neden arasın ki? Kardeşiyle konuşması yeterli. Görümcelerden sonra sıra kayınlara mı geldi?
Siz geldiğinde gidip görmeyerek tavır yapmıssınız o da tavrını başka türlü göstermiş.
Eşinize birşey demenize gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?