Kayın sorunsalı

Girls5

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
277
-157
13
Eşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim

Yani ben düşük yaptığımda da kimse beni aramadı. Ben de kimsenin aramasını beklemedim. Bunlar özellikle ilk haftalarda gayet olabilecek şeyler. Niye bu kadar büyüttünüz ki. Zaten bir erkeğin bir kadınla bu konuda konuşması bence garip.

10 gün için başka şehirden ziyarete gelmiş insana hoşgeldin denir. Yokmuş gibi davranmak çok ayıp.

Adam senin tribini mi çekcem diyip, engellemiş olabilir.

Asla söylemeyin, gereksiz sohbetlere girersiniz. Bırakın ne yapıyorsa yapsın, size dokunmuyor nasıl olsa
Hayir önceleri yani gebeligimin öncesindede başındada o geldiginde annesine, ben kahvaltiyada alirdim yemegede yani bi kc ay önce dogum günüydü eşim pasta aldı evimizde kutladik hatta o günün sabahi kahvaltiya cagrdim 4 4lük hazırlık yaptım neyin kini anlam veremedim

Elti görümce konuları bitti şimdide kayınlarmı başladı allah aşkına ya sen bebeğini kaybedince niye arasın adam benimde eşimin kardeşi aramadı beni bi kere bile akşıma gelmedi beni aramadı bende ona trip atayım gitmeyim görmeye diye erkek adam sanmıyorum ki sana taksın erkekler düz mantık kadınlar gibi düşünmüyor. Ayrıca başka şehirdeymiş kendi memleketine gelince herkesin etrafında dönmeside çok doğal sende farklı şehirde olsaydım kv evine gelseydin onlarda sana öyle davranırdı. Ne çıkarı var ki senden sana kötü davransın sana takılsın adam.

Hoşgeldine gitmemissiniz gule guleyede gitmemissiniz siz bi tavir koymuşsunuz oda bi tavır koymuş simdi niye sitem ediyorsunuz
Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti

Eşinizin abisi düşük yaptığınızda sizi neden arasın ki? Kardeşiyle konuşması yeterli. Görümcelerden sonra sıra kayınlara mı geldi?

Siz geldiğinde gidip görmeyerek tavır yapmıssınız o da tavrını başka türlü göstermiş.

Eşinize birşey demenize gerek yok bence.

Bende neyin kıskançlığı neyin takıklığı sizdeki bu adam ona anlam veremedim.

Her ailenin zor bir kisiligi vardir. Görmezden gel. Gerektiginden fazla muhatap olma. Esinle bu yüzden aranizda tatsizlik cikmasin.

Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti

Arayip durumunu izah edebilirdin en azindan telefondan bari olsa hosgeldin diyebilirdin oda bunu beklemistir senden

Engellemek saçma nolursa olsun abarttı. Ben her geldgnde yemeğekahvaltiya alirdim bi kc ay önce dogum gunuydu o gunde sabah khvaltiya çağırdım evimizde kutladik ama o bnm dogum günümü kutlamadı paylasmlarimi gördüğü halde

Vardır aklında bir şeyler, kurcalayıp da canınızı sıkmayın bırakın kendi haline

dusuk yaptıgınızda kendısı kardesını aramıstır zaten sızı nıye arasın ne geregı var kayınla gereksız sohbetlere

kaynım bende engellı mesela cunku uslubu ters bırılerıne karsı davranısını da olumsuz gordum benı gerıyor o yuzden engelledım kaynım da emınım nıye engelledı dıye sızın gıbı kızmıstır bana ama bende sebep bu

ne guzel ıste negatıf kısıymıs ve hayatınız da degıl buna sevınmenız gerekırdı halbukı

Kayınım beni niye aramasın peki? Bu hastalık deil çocuk kaybı üstelik ilk çocuk benim beklemem gayet normal erkek erkegi kadin kadini mi aramalı diosunz anlamadm bence bu zihniyeti sizde kabul etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…