Kayın sorunsalı

Ben vefat, dogum vs bu tarz seylerde birinci dereceden kisilerin aramasini beklemiyorum, aksine aradiklarinda kendimi tuhaf hissederdim.
Ben evladimi kaybettiysem, onlarda yigenlerini torunlarini kaybettiler.
Aci herkesin acısı olmuş oluyo bu durumda bana göre.
Boyle durumlarda yabanci gibi bana gecmis olsun veya basin sagolsun demelerini beklemem.
Belki ben tuhafim bilmiyorum

Büyük ihtimal kayniniz hal ve hareketlerinizden size gıcık kapmıştır.Siz de onu kıskanıyor gibisiniz evde çok seviliyor tarzı bir cümle kurmussunz çıkardığım sonuç bu.Kendi ailene eşine odaklansan daha mutlu olursun bence

Anamm, babam ben şok.
İnsanın kaynı hayatında neden özne veya konu yok yok ‘sorunsal’ olur?

İhtimaller:
A)İşsizlik, dertsizlik
B)Hamile olunca buldumcuk olmak
C)Eşle, eş ailesinin arasının iyi olmasını istememek
D)Önemsenme ve Kendini değerli hissetme ihtiyacı
E)Hepsi

Son düzenleme:
E demek ki o da sizden haz etmiyor. Zaten sevmiyormuşsunuz neden takildiniz ki engel yemeye?

Bir de düşük yapmışsınız bunlar özel konular sizi aramamasi bana normal geldi. Eşinizle görüşmüş sonuçta. O konuda sizi haksız buldum. Hosgeldine ve güle güle demeye de gitmemişsiniz. O konuda da ayıp etmişsiniz.

E diyorum

Kayınım beni niye aramasın peki? Bu hastalık deil çocuk kaybı üstelik ilk çocuk benim beklemem gayet normal erkek erkegi kadin kadini mi aramalı diosunz anlamadm bence bu zihniyeti sizde kabul etmeyin
2 kez bebek kaybi yaşadım kim aramış kim aramamis umursamadim heleki kayinim arasa ne olur aramasa ne olur kardeşini aramış sizi aramamasi çokta garip gelmedi neden bukadar takılıp kalıyorsunuz ki kayininiza

Mesafeli olmadigimdan mı dayısıgil cikmamizi istiyor ya da oyuzdn mi kv evine siginmam gerekiyor şu tuzu kuru insanlar nslda rahat yorum yapıyor hiç birşey demiyorum haklisiniz yasamayan bilmez.

Beni öz amcam engelledi hamileyken. Sebepsiz,babama küstüğü için. Sonra barıştılar biz de geri konuştuk vs. Çocuğuma altını bırak bi don almadılar. Hala da almadılar. Çocuğum 3 yaşında. Ama sosyal medyada canım cicim son sürat devam. Boş verdim. Ben de canım cicim yapıyorum. Mutluyum.Eskiden sizin gibiydim. Ve stresi sadece bana zarar veriyordu. Boş verin kim ne yapmış. Rol yapın azcık.

Bilmeyen vatandaşlarımız diyor bak burda, kim acabaEki Görüntüle 2867648
Hemşir diye bir tabir varmıdır bilmiyorum ama benim eşimde hemşire hastanede bütün erkek hemşirelere hemşir diyorlar bence erkekler kendileri uydurduğu birşey kendilerine hemşire denmesini yakıştıramadıkları için türemiş bir kelime diye düşünüyorum

Niye takıyorsun ki.Salla geç aynı ortamda merhaba merhaba arkasını arama.dertsiz başınıza dert aramayın üstelik de hoşlanmadığı iz biriymis.Ne gerek var ya anı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…