- 17 Aralık 2015
- 27.002
- 49.320
- 598
E diyorumAnamm, babam ben şok.
İnsanın kaynı hayatında neden özne veya konu yok yok ‘sorunsal’ olur?
İhtimaller:
A)İşsizlik, dertsizlik
B)Hamile olunca buldumcuk olmak
C)Eşle, eş ailesinin arasının iyi olmasını istememek
D)Önemsenme ve Kendini değerli hissetme ihtiyacı
E)Hepsi
Erkege hemşir deniyor tatlim bilmiyo olabilirsinDaha ünlü harfleri kullanmaktan münezzeh ablamız hemşir yazınca bir gözüm dolmadı değil hani akkbafkba
Sorunlu musun? Takıla takıla buna mi takildin burda konu çok farklı bulundugun ortamlardada konu dışında şeylere değinip tepki çekiyosundur kesin senin gibi arıza çokdglm ne demek ?
ünlü harfleriniz de sizi engellemiş anlaşılan.
2 kez bebek kaybi yaşadım kim aramış kim aramamis umursamadim heleki kayinim arasa ne olur aramasa ne olur kardeşini aramış sizi aramamasi çokta garip gelmedi neden bukadar takılıp kalıyorsunuz ki kayininizaKayınım beni niye aramasın peki? Bu hastalık deil çocuk kaybı üstelik ilk çocuk benim beklemem gayet normal erkek erkegi kadin kadini mi aramalı diosunz anlamadm bence bu zihniyeti sizde kabul etmeyin
Erkege hemşir deniyor tatlim bilmiyo olabilirsin
Bilmeyen vatandaşlarımız diyor bak burda, kim acabaErkege hemşir deniyor tatlim bilmiyo olabilirsin
Mesafeli olmadigimdan mı dayısıgil cikmamizi istiyor ya da oyuzdn mi kv evine siginmam gerekiyor şu tuzu kuru insanlar nslda rahat yorum yapıyor hiç birşey demiyorum haklisiniz yasamayan bilmez.Oz abim yegeninin olacagini doguma girdigim gun ogrendi. Ustelik 8 ay bulantili bir gebelik gecirdim, yine de belli etmedim.
İlk bebegim ~3 aylikken dusuk yasadim. Yine de ailemde ablam ve annem haricinde bilen yok. Bizde boyle seyler reklam edilmez, dogaldir.
2 kaynim var. En az 4 yildir tanismamiza ragmen ne kayinlarimin, ne eltilerimin telefon numarasi bende yok. Hatta yegenleri neredeyse 10 aylik oldu pandemi sebebiyle hala gormediler. Esimi aradiklarinda konusuruz o da her seferinde degil. Dusuk icin de esimi aradilar. Beni telefona isteselerdi tepki gosterirdim ne alaka diye.
Cok sukur mesafe candir. Bu sayede ne esimin dayisigil evinden kovuyor, ne esim baska sehire gittiginde ev acmayip kv evine siginmam isteniyor.
Tavsiye ederim.
Hemşir diye bir tabir varmıdır bilmiyorum ama benim eşimde hemşire hastanede bütün erkek hemşirelere hemşir diyorlarBilmeyen vatandaşlarımız diyor bak burda, kim acabaEki Görüntüle 2867648
Niye takıyorsun ki.Salla geç aynı ortamda merhaba merhaba arkasını arama.dertsiz başınıza dert aramayın üstelik de hoşlanmadığı iz biriymis.Ne gerek var ya anı.Eşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?