Kayın sorunsalı

Allah aşkına kendinize kafaya takacak başka konu bulun gerçekten. Engellemek saçmaysa kk ne kaynım beni engelledi diye konu açmak dahada saçma kırk yıl düşünsem kaynımı kafama takacağım aklıma gelmez adam engellese beni yıllar sonra fark ederim.

Kayınım beni niye aramasın peki? Bu hastalık deil çocuk kaybı üstelik ilk çocuk benim beklemem gayet normal erkek erkegi kadin kadini mi aramalı diosunz anlamadm bence bu zihniyeti sizde kabul etmeyin
ne desın neden dusuk yaptın mı desın kanaman cok mu oldu mu desın ne desın sızınle neden düşüğünüz muhabbetıne gırsın annenız kayınvalıdenız esınız gorumcenız gecmıs olsun demıstır zaten yetmedı mı ?

zaten samımı degılmıssınız gorusmuyormussunuz ınsan gorusmedıgı kısıyle küslük cıkarmak ıcın bahane arar mı ya resmen bahane arıyorsunuz suan
kendı kendınızı doldurmanız sıze fayda saglamayacak sızınle gorusmek ıstemıyor bu kadar basıt sızde onunla gorusmuyormussunuz zaten sıkıntı yok

Sen yillar sonra farkedersin ben erken farkettim. Burda kafamiza takilan herseyi üsluplu bi sekilde sorabiliriz sonuçta anonim soruluyor kaynım gelip actigim konuyu nerden bilecek. Kendimce bu hareketine çok üzüldüm engellemesini gerektirecek bi durum yoktu düşman dglz gebeligim migde buLantili geçiyo

dusuk yaptiginiz bebeginiz kac haftalikti?
ilk haftalarda oldugunu varsayarsam aramasini beklemeniz bence sacma o haftalarda daha etrafa soylememeniz bile gerekirdi zaten her ihtimale karsi.
Ama eger daha buyuk bir gebelikse 5 6 aylik falan kayniniz haksiz tepki koymakta haklisiniz umursamayin esinize de soylemeyin farketmemis gibi yapin.
ayrica nasil anliyorsunuz kimin neye bakip bakmadigini takip edip etmedigini?
kendinize ugraslar bulun

Bu whatsapp durumuna bakılması çok mu önemli yaaa?Gerçekten bilmediğim için soruyorum.Ben kimsenin durumuna bakmıyorum çünkü umurumda değil.Ayrıca whatapp'ta durum paylaşmak bana çok ergence geliyor.Birde durumuna bakılmaması dert ediliyormuş komik gerçekten :)

Yaklaşık 10 yıldır bu aileyle tanışıklığın var anlaşılan. Aranızda kim bilir neler yaşandı kim haklı kim haksız bilemiyoruz. Anlattığına göre hoşgeldin beşgittin e gitmemişsin o da seni engellemiş normal olarak. Hani sanki kaynın haklı gibi duruyor anlattığın kadarınca.
Birde kaynın niye seni arasın böyle düştüsünde doğumunda bayramında seyranında yani genel olarak bu böyle olmazda o yüzden dedim neyse ailelerinizin dokusu farklıdır anlayışı farklıdır onuda bilemeyeceğim.
Şöyle bir bakınca baya baya bir şey bilmiyorum

Her attigim durumu cabuk görürdü ilk görenlerdendi bunu bildigim için göremeyince dogal olarak baktim. Bu ugrasim olmadigi anlamina gelmez

Görümce değil, elti değil, kayınvalide değil.
İnsan kaynıyla niye sorun yaşar anlamadım.
küsmüşsünüz işte konuşmazsınız artık istediğiniz bu değil miydi niye dert ettiniz
Sorun sadece görümce elti kaynanayla yaşanacak diye bi kural mı var ?

Her problem çözüldü de kaynın seni engellemesi mi sorun şimdi? Yahu senin daha büyük problemlerin yok mu? Böyle eltiydi görümceydi kayındı kaynanaydı armutun sapı üzümün çöpü, yok efendim yan baktı, aman efendim şöyle dedi kafaya takanların başka dertleri olmadığını düşünürüm ama senin var durumuma bakmadı ne ya? Ben kimsenin durumuna bakmıyorum, bana ne? Herkesin eli boş gönlü hoş değil, insanların işi gücü var. Kendinize bir meşgale bulun, böyle şeylerle uğraşmaya vaktiniz olmasın.

engelleyecek kadar ne yapmış olabilirsiniz ki...paylasin tabi esinizle..

Kayınım beni niye aramasın peki? Bu hastalık deil çocuk kaybı üstelik ilk çocuk benim beklemem gayet normal erkek erkegi kadin kadini mi aramalı diosunz anlamadm bence bu zihniyeti sizde kabul etmeyin
E siz kabul etmediniz ne oldu? Kaynım beni engellemiş diye dertlenmişsiniz.

Ben birden fazla düşük yaptım, eşimin erkek kardeşi beni aramadı diye dert etmek bunun için tavır almak en son düşüneceğim şey olurdu. Düşüklerimi doğru düzgün kimse bilmiyordu bile, gözümde bu kadar büyütmedim dolayısıyla.

Her attigim durumu cabuk görürdü ilk görenlerdendi bunu bildigim için göremeyince dogal olarak baktim. Bu ugrasim olmadigi anlamina gelmez
Alşah aşkına wp a durum atanları zaten hiç anlamamışımdır bide ilk kim bakıyor diye takipmi ediyorsunuz gerçekten çok garipsiniz çok ergence yaptıklarınız kaynın seni engellemekle çok iyi yapmış ya emin ol sen bu kadar kafana takıp buraya konu açıyorsun ya adamın umrunda bile değilsin seni engellemiş kafası rahatlamıştır.

Sorun sadece görümce elti kaynanayla yaşanacak diye bi kural mı var ?
Tatlım biz eş ailesindeki kadınlarla daha çok bir arada otururuz, iletişim kurarız bu sırada da sorunlar yaşanır küser barışırız.
İnsan kaynıyla ne paylaşır, ne paylaşamaz da zıtlaşır.
Ki siz baya kıskanıyorsunuz adamı, gelince herkes ilgileniyormuş falan diye.
Size ne ayol ailesi, özlüyordur ilgilenir sizden eksilen bir şey mi oluyor bu durumda?

Diyelim ki bnm ugrasim yok diye onun beni engellediğini gördüm diyelim ki senin dedigin gibi. Kendisi hemşir hastanede. Onun uğraşı çok neden bana takilip beni engelleme geregi duymuş olabilir. Bunun dert tasa olmamasiyla ne alakası var farketmişim burda soruyorum işte

Benim ilk çocugumdu aileler çok fazla sevindi yani sevincle kaybi bir yasadik arayablrdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…