Kayın sorunsalı

İyi madem cevap vereyim; sevmediği için engellemiştir. Sevmediğini de belli etmek istemiştir. Muhtemelen duygularınız karşılıklı olduğu için engellemekte bir beis görmemiştir.

Kaynınız ne diye arasın sizi anlamadım, bu nasıl bir istek
O geldiğinde ne hoşgeldin demissiniz ne de güle güle. Zaten aranız pek iyi değilken engellemiş tam olmuş.
Uzerine dusunup dert edecek bir durum yok

Benim ilk çocugumdu aileler çok fazla sevindi yani sevincle kaybi bir yasadik arayablrdi
Tatlım gidip ara şu adamı ve derdini ona anlat bence burada kimse senin sorunun cevabını veremez bu şekilde sana sen beni aramadın düşük yaptığımda sana sinir oldum sen buraya geldiğinde herkesin sana olan ilgisini kıskandım doğum gününü kutladım ama sen benimkini kutlamadın sen neden beni engelledin benimle derdin ne de

Benim ilk çocugumdu aileler çok fazla sevindi yani sevincle kaybi bir yasadik arayablrdi
erkekler bu tarz seylerde aramaz bizde sizde nasil bilmiyorum ama ben bi kimyasal gebelik yasadim oncesinde hamileyim diye de anneme babama soylemistim kimyasaldan sonra babam bile aramadi bizde bu tarz seyler kadinsal sayiliyor sanirim. Belki kayniniz da aramaya cekinmistir

Aynısından bende de var. Hem de çok hadsiz. Bana haksız yere ettiği öyle bir laf var ki öbür dünyada iki elim yakasında. Şimdi oğlumu benim istediğim zaman, istediğim kadar görebilir. Hak etti. 2 yasında 1 kere gördü. Bana kimse bir şey diyemiyor. Kendi annesi ve babası hak etti diyor. Aklıma geldi yine sinirim zıpladı

Zaten aranız çok iyi değilmiş. İyi olsa bir nebze diyeceğim.
Siz o zihniyeti kabul etmesenizde, düşük yaptığını kardeşinin eşini arayan erkek sayısı çok azdır bizim toplumda. Boşuna kendinize mesele çıkarmışşınız, engellemesi bence gereksiz ama zaten yıldızının barışmıyormuş tam olmuş.

Bizde hastalikta bile aranir birbirine gidip gelinir kaldi ki cocuk kaybı. Cok üzücü bi durum. Adet olunca kadin çekinir evet konusamsz. Aile anlar soramaz baba fln. Ama bu öyle bseydgl babanızın aramamasina gercekten cok sasirdim böyle üzücü anlarda insan daha çok ilgi alaka bekler

Sennki seninle nsl konusuo. Benm kaynımda rahatsz oldugum konu ortamda bisey konusuluo dahil oluyosun seni bozmak için elinden geleni yapar ya konusmasyla ya ses tonuyla. Hep beni görsünler dio egoist egoist hareketler

Ben düşük yaptım diye kaynım beni aramasa bidaha asla eşimle bile gorusturmezdim kız arasa ne aramasa ne hatta benim düşük yaptigimdan kaynima nee

Her konun ayrı bir alem. Kaynın seninle düşük muhabbeti niye yapsın yahu? Bunu yaşayan çok kadın var. Ben dahil. Kimseden böyle bir beklentim olmadı. Adam eşini aramış işte. Seni arayıp ne diyecek? Geçmiş olsun Tülin, kanaman çok mu, sebebi neymiş plasenta mı gelişmemiş, hmm vajinal enfeksiyon da düşüğe sebep oluyormuş he dikkat et tamam mı?

Sennki seninle nsl konusuo. Benm kaynımda rahatsz oldugum konu ortamda bisey konusuluo dahil oluyosun seni bozmak için elinden geleni yapar ya konusmasyla ya ses tonuyla. Hep beni görsünler dio egoist egoist hareketler
Benim ki ben başkasıyla konusurken bir bakmıssın beni terslemiş kimse bir şey anlamıyor. Kaç kere uyardım. Bu ara da benden baya büyük. Bir iki derken durum aynı en son ben onu tersledim. Sonra sosyal medyada normal bir paylasım altına(doğa fotosu) çok alakasız salakça şeyler yazdı ben de yorumunu silip özelden cevap verdim küstük. Öyle bir nefreti var ki anlatamam. Kendi annesi, babası ona sormus sana bir şey mi yaptı diye. Cevap yok. Öyle ters ki kimse onla görüşmek istemiyor. Karısı da dert yanıyomus kimse kalmadı etrafımız da diye.

Bir de elalemin evinde sığıntıyken hamile kalmanı çoğumuz kazayla oldu sanıyorduk. Bir düşük yaşayıp ders almayıp üstüne bir daha hamile kalmak... Allah’ım bana da şu rahatlıktan ver.

İlginç.esinize demiş işte neden özellikle size de demesini bekliyorsunuz ki.zaten sevmediğiniz biriymis.bu ilgi alaka beklemek bile,bu durumda gereksiz.
Ayrıca hiç gerek yok o kadar duruma bakma samimiyetlerine.kayinlarimin numarası bile yoktur bende,sosyal medyası hak getire

Bir de elalemin evinde sığıntıyken hamile kalmanı çoğumuz kazayla oldu sanıyorduk. Bir düşük yaşayıp ders almayıp üstüne bir daha hamile kalmak... Allah’ım bana da şu rahatlıktan ver.
O zmn ev sorunumuz yoktu sikinti yoktu yani yoksa niye yapayim çocuk. Sonradan cikti sorunlar

Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti
Haklisiniz herşeyi bir kerede kesmeyip size yalvarmalı, neden triplisin gelmedin diye araştırması lâzımdı Hamile olmak gitmenize engel degil ben hastenede yatacak durumda iken,doktorun yatmazsan bebeğin ölür dediği durumda kanser kayınvalideme baktım 6 ay siz de ne kadar kötü de olsanız ayda yılda bir gelmiş adama hoşgeldine gidebilirdiniz basbayağı gitmek istememiş gitmemişsiniz karşılığını da vermiş kaynınız. Benim kayınlarım da beni aramadı doğumumda bile eltim düşük yaptı eşim aramadı. Bizde araması garip olur bu durumlarda.

Son düzenleme:
Ayni bnmki işte

Bunları konuşmadan geçmiş olsun denmiyor mu? Ufkunu genişlet konuşulacak çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…