İyi madem cevap vereyim; sevmediği için engellemiştir. Sevmediğini de belli etmek istemiştir. Muhtemelen duygularınız karşılıklı olduğu için engellemekte bir beis görmemiştir.Diyelim ki bnm ugrasim yok diye onun beni engellediğini gördüm diyelim ki senin dedigin gibi. Kendisi hemşir hastanede. Onun uğraşı çok neden bana takilip beni engelleme geregi duymuş olabilir. Bunun dert tasa olmamasiyla ne alakası var farketmişim burda soruyorum işte
Tatlım gidip ara şu adamı ve derdini ona anlat bence burada kimse senin sorunun cevabını veremez bu şekilde sana sen beni aramadın düşük yaptığımda sana sinir oldum sen buraya geldiğinde herkesin sana olan ilgisini kıskandım doğum gününü kutladım ama sen benimkini kutlamadın sen neden beni engelledin benimle derdin ne deBenim ilk çocugumdu aileler çok fazla sevindi yani sevincle kaybi bir yasadik arayablrdi
Hayır. Saçma sapan paylaşımım yok her .oku atan biri dglmYok artık düşük yaptıniz diye niye kaynınız sizi arasınçok fazla ilgi bekliyorsunuz sanki..ayrıca Whatsapp ya da İnstagram paylaşımları ile ilgili saçmasapan yorumlar yapıyorsanız ondan engellemiştir..ben öyle yapıyorum
erkekler bu tarz seylerde aramaz bizde sizde nasil bilmiyorum ama ben bi kimyasal gebelik yasadim oncesinde hamileyim diye de anneme babama soylemistim kimyasaldan sonra babam bile aramadi bizde bu tarz seyler kadinsal sayiliyor sanirim. Belki kayniniz da aramaya cekinmistirBenim ilk çocugumdu aileler çok fazla sevindi yani sevincle kaybi bir yasadik arayablrdi
Aynısından bende de var. Hem de çok hadsiz. Bana haksız yere ettiği öyle bir laf var ki öbür dünyada iki elim yakasında. Şimdi oğlumu benim istediğim zaman, istediğim kadar görebilir. Hak etti. 2 yasında 1 kere gördü. Bana kimse bir şey diyemiyor. Kendi annesi ve babası hak etti diyor. Aklıma geldi yine sinirim zıpladıHayir önceleri yani gebeligimin öncesindede başındada o geldiginde annesine, ben kahvaltiyada alirdim yemegede yani bi kc ay önce dogum günüydü eşim pasta aldı evimizde kutladik hatta o günün sabahi kahvaltiya cagrdim 4 4lük hazırlık yaptım neyin kini anlam veremedim
Zaten aranız çok iyi değilmiş. İyi olsa bir nebze diyeceğim.Benim ilk çocugumdu aileler çok fazla sevindi yani sevincle kaybi bir yasadik arayablrdi
Bizde hastalikta bile aranir birbirine gidip gelinir kaldi ki cocuk kaybı. Cok üzücü bi durum. Adet olunca kadin çekinir evet konusamsz. Aile anlar soramaz baba fln. Ama bu öyle bseydgl babanızın aramamasina gercekten cok sasirdim böyle üzücü anlarda insan daha çok ilgi alaka beklererkekler bu tarz seylerde aramaz bizde sizde nasil bilmiyorum ama ben bi kimyasal gebelik yasadim oncesinde hamileyim diye de anneme babama soylemistim kimyasaldan sonra babam bile aramadi bizde bu tarz seyler kadinsal sayiliyor sanirim. Belki kayniniz da aramaya cekinmistir
Sennki seninle nsl konusuo. Benm kaynımda rahatsz oldugum konu ortamda bisey konusuluo dahil oluyosun seni bozmak için elinden geleni yapar ya konusmasyla ya ses tonuyla. Hep beni görsünler dio egoist egoist hareketlerAynısından bende de var. Hem de çok hadsiz. Bana haksız yere ettiği öyle bir laf var ki öbür dünyada iki elim yakasında. Şimdi oğlumu benim istediğim zaman, istediğim kadar görebilir. Hak etti. 2 yasında 1 kere gördü. Bana kimse bir şey diyemiyor. Kendi annesi ve babası hak etti diyor. Aklıma geldi yine sinirim zıpladı
Ben düşük yaptım diye kaynım beni aramasa bidaha asla eşimle bile gorusturmezdimEşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim
Benim ki ben başkasıyla konusurken bir bakmıssın beni terslemiş kimse bir şey anlamıyor. Kaç kere uyardım. Bu ara da benden baya büyük. Bir iki derken durum aynı en son ben onu tersledim. Sonra sosyal medyada normal bir paylasım altına(doğa fotosu) çok alakasız salakça şeyler yazdı ben de yorumunu silip özelden cevap verdim küstük. Öyle bir nefreti var ki anlatamam. Kendi annesi, babası ona sormus sana bir şey mi yaptı diye. Cevap yok. Öyle ters ki kimse onla görüşmek istemiyor. Karısı da dert yanıyomus kimse kalmadı etrafımız da diye.Sennki seninle nsl konusuo. Benm kaynımda rahatsz oldugum konu ortamda bisey konusuluo dahil oluyosun seni bozmak için elinden geleni yapar ya konusmasyla ya ses tonuyla. Hep beni görsünler dio egoist egoist hareketler
Ama inanun erkeğin fenası da çok kötü. Yaşamayan bilmezŞimdi evet düşük olayın da konusan biri olsa bile aramaz. Ama inanın
İlginç.esinize demiş işte neden özellikle size de demesini bekliyorsunuz ki.zaten sevmediğiniz biriymis.bu ilgi alaka beklemek bile,bu durumda gereksiz.Eşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim
Her konun ayrı bir alem. Kaynın seninle düşük muhabbeti niye yapsın yahu? Bunu yaşayan çok kadın var. Ben dahil. Kimseden böyle bir beklentim olmadı. Adam eşini aramış işte. Seni arayıp ne diyecek? Geçmiş olsun Tülin, kanaman çok mu, sebebi neymiş plasenta mı gelişmemiş, hmm vajinal enfeksiyon da düşüğe sebep oluyormuş he dikkat et tamam mı?
O zmn ev sorunumuz yoktu sikinti yoktu yani yoksa niye yapayim çocuk. Sonradan cikti sorunlarBir de elalemin evinde sığıntıyken hamile kalmanı çoğumuz kazayla oldu sanıyorduk. Bir düşük yaşayıp ders almayıp üstüne bir daha hamile kalmak... Allah’ım bana da şu rahatlıktan ver.
Haklisiniz herşeyi bir kerede kesmeyip size yalvarmalı, neden triplisin gelmedin diye araştırması lâzımdıEngellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti
Benim ki ben başkasıyla konusurken bir bakmıssın beni terslemiş kimse bir şey anlamıyor. Kaç kere uyardım. Bu ara da benden baya büyük. Bir iki derken durum aynı en son ben onu tersledim. Sonra sosyal medyada normal bir paylasım altına(doğa fotosu) çok alakasız salakça şeyler yazdı ben de yorumunu silip özelden cevap verdim küstük. Öyle bir nefreti var ki anlatamam. Kendi annesi, babası ona sormus sana bir şey mi yaptı diye. Cevap yok. Öyle ters ki kimse onla görüşmek istemiyor. Karısı da dert yanıyomus kimse kalmadı etrafımız da diye.
Bunları konuşmadan geçmiş olsun denmiyor mu? Ufkunu genişlet konuşulacak çok şey varHer konun ayrı bir alem. Kaynın seninle düşük muhabbeti niye yapsın yahu? Bunu yaşayan çok kadın var. Ben dahil. Kimseden böyle bir beklentim olmadı. Adam eşini aramış işte. Seni arayıp ne diyecek? Geçmiş olsun Tülin, kanaman çok mu, sebebi neymiş plasenta mı gelişmemiş, hmm vajinal enfeksiyon da düşüğe sebep oluyormuş he dikkat et tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?