zihniyeti de senden ogrenmeyelim bir zahmet. dayilarin evinde otururken kocalari izin veriyor karilarina ne oluyor diyen sendin. simdi mi kadin erkek esit olsun tabular yikilsin diyorsun? nerede gorulmus koyde dusuk yapan kadini kayninin arayip gecmis olsun dedigi?Kayınım beni niye aramasın peki? Bu hastalık deil çocuk kaybı üstelik ilk çocuk benim beklemem gayet normal erkek erkegi kadin kadini mi aramalı diosunz anlamadm bence bu zihniyeti sizde kabul etmeyin
hiç umursama ama eşinede çıtlatEşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim
senin kaynini kiskaniyor olma ihtimalin var mi? meslegini belirtmissin, herkes pesinde dolasiyor demissin. esinin daha dogru durust isi yoktu daha yeni girecek bildigim kadariyla. biraz sanki kendi kendini adama karsi dolduruyorsun gibi geldi.
Cukkkkk.zihniyeti de senden ogrenmeyelim bir zahmet. dayilarin evinde otururken kocalari izin veriyor karilarina ne oluyor diyen sendin. simdi mi kadin erkek esit olsun tabular yikilsin diyorsun? nerede gorulmus koyde dusuk yapan kadini kayninin arayip gecmis olsun dedigi?
Bu ne perhiz bu ne lahana...Eşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim
Bu işe de hastayım gerçekten
E canıniza minnet zaten sevmiyormussunuz pek. Sorun ne? Inanir misiniz sizin gebeliginiz onu pek ilgilendirmiyor aslinda. Hamile triplerine de girmeyin lutfen ya dogal bir surec bu. Ayricaliginiz yok.Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti
Ayyy bana bişeyler oluyor. Neden hamile olunca kendinizi dünyanın en özel en biricik insanı sanıyorsunuz. Yok ben hamileyim belki gebeliğim kötü geçiyor kaynım beni neden engelledi. Çok duygulandım be.Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?