Kayın sorunsalı

Düşük yaptım kaynım beni aramadı, eltim düşük yaptı eşimde eltimi aramadı ne alaka yani. Siz sevinçle hüznü bir arada yaşadık demişsiniz demek ki düşüğünüz ilk haftalarda olmuş insanlar hamile olduğunu bile hissetmiyor o haftalarda. Herkes sevindi ilk torundu yazmışsınız yani özel bir davranış mı sergilemeydiler. Doğuruyorsaniz anne baba olacak olan sizsiniz siz sevinin millete ne sizin çocuğunuzdan.
Çocuk sahibi de olacaksınız artık biraz büyüseniz mi acaba 🤔

Kayınım beni niye aramasın peki? Bu hastalık deil çocuk kaybı üstelik ilk çocuk benim beklemem gayet normal erkek erkegi kadin kadini mi aramalı diosunz anlamadm bence bu zihniyeti sizde kabul etmeyin
zihniyeti de senden ogrenmeyelim bir zahmet. dayilarin evinde otururken kocalari izin veriyor karilarina ne oluyor diyen sendin. simdi mi kadin erkek esit olsun tabular yikilsin diyorsun? nerede gorulmus koyde dusuk yapan kadini kayninin arayip gecmis olsun dedigi?

Eşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim
hiç umursama ama eşinede çıtlat

Gorumce kaynana elti bitti simdi sira kayında.dertsiz basiniza dert ariyosunuz.benim de kayinlarim var hic niye aramiyorlar diye beklentiye girmedim.ayrica sizde gitmemissiniz yani siz baslatmissiniz

Kaynın seni neden arasın ki hemde böyle birşey için 🤷‍♀️ sana göre normal olabilir fakat cogu insan için hamile kalmıssın tebrıkler yada düşük yapmıssın diye araması normal degil. Fazla beklentiye giriyorsun. Sonra dert haline dönüşüyor yapma bosver milleti. Sana ne verirlerse sende onu verirsin oldu bitti. Ki sende gitmeyerek yada aramayarak eşitlemissin zaten
Eşine söyleme konusunda da eşler arasında degişiyor sanırım ben olsam gülerek söylerim abin beni engellemiş cocuk gibi diye çünkü gercekten engellemek falan komik gelirdi.

Düşük gibi hem duygusal hem özel bir konuyu bir erkekle konuşmak istemeyeceğini düsünüp sizi aramamış olabilir. Eşinizi aramış zaten sizi dusuk icin ayri aramasinı beklemek uç bir beklenti.

Hosgeldin ve gule guleye gitmemişsiniz zaten sevmiyorum da diyorsunuz sizi engellemesini umursamamaniz lazım.

Esinize boşuna söyleyip ortalığı karıştirmayın.

Aileye daha doğrusu eşinize politik görünmek için kahvaltıya, yemeğe aldığınız, doğum gününü kutladığınız "sevmediğiniz" kayınbiraderinizi niye dert ediyorsunuz ki?
Arayıp sormamasını, sizi engellemesini nimetten saymanız lazım.

Düşük yapanı kaynının araması gerektiğini de gördü bu gözler🙄
ne münasebet yani ne konuşucam kaynımla düşük hakkında.
Siz adamı sevmiyorsunuz,o da sizi sevmiyor gayet adil bir yaklaşımı olmuş engellemekle.

senin kaynini kiskaniyor olma ihtimalin var mi? meslegini belirtmissin, herkes pesinde dolasiyor demissin. esinin daha dogru durust isi yoktu daha yeni girecek bildigim kadariyla. biraz sanki kendi kendini adama karsi dolduruyorsun gibi geldi.
zihniyeti de senden ogrenmeyelim bir zahmet. dayilarin evinde otururken kocalari izin veriyor karilarina ne oluyor diyen sendin. simdi mi kadin erkek esit olsun tabular yikilsin diyorsun? nerede gorulmus koyde dusuk yapan kadini kayninin arayip gecmis olsun dedigi?
Cukkkkk.
Anca bu kadar olurdu abdvavdba

Eşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim
Bu ne perhiz bu ne lahana...
Sevmiyorsunuz görmeye tahammülümüz yok, adamı takip edip durumumu görmüyor numaramı silmiş diyorsunuz.

giggles giggles neyini beğenmedin yorumumun acaba 🤔
Bu işe de hastayım gerçekten
Beğenenlere de tek tek soruyor musunuz neden beğendin diye?

Eşine çıtlat diyerek iki kardeşin arasının açılmasına vesile olacağınız için beğenmedim
Çünkü adamın bir suçu yok aslında
Tek taraflı değil en azından
O zaman kaynı da kardeşine çıtlatsın eşin beni ziyarete gelmedi diye
Herkes birbirini şikayet etsin

Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti
E canıniza minnet zaten sevmiyormussunuz pek. Sorun ne? Inanir misiniz sizin gebeliginiz onu pek ilgilendirmiyor aslinda. Hamile triplerine de girmeyin lutfen ya dogal bir surec bu. Ayricaliginiz yok.

Dünyanın en gevşek insanı olabilirim. Eşim de çok geniş adamdır. Ama düşünüyorum da eltim düşük yapsa eşim kardeşini arar ben eltimi ararım. Yani ara desem aramaz hatta ne diyeceğim şimdi der. Cidden tuhafsınız yahu

Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl.
Ayyy bana bişeyler oluyor. Neden hamile olunca kendinizi dünyanın en özel en biricik insanı sanıyorsunuz. Yok ben hamileyim belki gebeliğim kötü geçiyor kaynım beni neden engelledi. Çok duygulandım be.

Back
X