Kayın valide ile yaşayanlar ??

Benim kv ve kp çok iyi insanlar ve bana hiç bir zararları yok ama yinede ayrı eve çıkmak istiyorum. Aynı evde insan rahat edemiyor. Eşimde sürekli ailesi ile kavga ediyor ve ben artık onların kavgalarını duymaktan çok bıktım. Eşimi ikna etmeye çalışıyorum, nezamana kadar bu kavgalarınız devam edecek diyorum. Ama malesef bir türlü ikna edemiyorum. :işsiz:
Benimki de kavga edecek oluyor anası çemkiriyor oğlu dinliyor sonra barıştılar Allah'ım dayanma gücü ver diyorum sadece :işsiz:

Ah bu kaynanalar yok mu bizde aile aparatmaninda oturuyoruz o üstte ben alta resmen mobese kamerası gibi hep izlemede hep bi karışma derdinde ama şükür benim eşim biliyor annesinin nasıl biri olduğunu o yüzden pek sorunumuz olmuyor ama uzak olsak daha da güzel olucak ama malesef
Ben şu anda ona bile razıyım :KK30:
Umarım sizinde herşey dilediğiniz gibi olur :KK33:

cidden merak ediyorum? berbaer oturmadan bunları nasıl düşünmediniz?
Banada bu teklif geldi evlenmeden önce kvdemden asla dedim bir evde oturmam.
Ya bunun yemesi içmesi gezmesi misafiri... rahat giyinmesi uzanmasi var... hepsini gectim cinsellik kari koca...
cidden merak ediyorum nasıl kocalarınızla cinsel anlamda beraber oluyorsunuz yan odada anne baba yatarken? hicmi gikiniz cıkmıyor...
gece kalcan banyo yapacan tüm ev halki benim özelimimi bilmeli... Anlıyamıyorum. Üzerine saha ev olmadan birde cocuk yapıyorsunuz...
Ev kuramıyan evlenmesin bir zahmet. Öyle yaşıyacagıma kendi ailemin evinde bekar yaşarım ondan bin kat iyidir.
Sizde haklısınız ama dediğim gibi yapamamaktan değil vicdanen onları üzmemek için onları yanlız bırakmamak için kabul ettim fakat sonra kayınvalidem değişti

Canım senin halin daha kötüymüş rabbim yardımcın olsun bend

Boşan demiyorum ama korkusunu verseniz çok zor asla değişmez bunlar ben denedim ses kaydı falan almayı ama benimki benden uyanık
Sizde bir deneyin
Benim kocamda iş yok ki ses kaydı da alsam nede yapsam annesi melek onun gözünde ya resmen kör olmuş anlatamam insan yanlışı savunur mu görüyor annesinin yaptıklarını ama ona normal geliyor . Annesinin elini hiç bir şeye attirmamaya çalışıyor. Annesi yorulmasın diye kendi yapıyor o sorun değil ne hali varsa görsün de yanında beni de harcıyor . Benim evliliğim numune sürünün tek örneği

Bahaneye ihtiyacınız yokki.Bahane bulmaya çalışmak,kocayı annesinin hasta olmadığına ikna etmeye uğraşmak falan hep zayıflık psikolojisinden...
"Ayri eve çıkmak istiyorum "diyeceksiniz.Siz kararinizda diretin bırakın da eşiniz kalmak için sizi iknaya çalışsın.

" Ben ayrı eve çıkıyorum,ister gel ister gelme " diyeceksin :)
Kocaların keyfinin gelmesini beklerseniz daha çok beklersiniz.Biraz sert olun,dik durun,blöf yapın,rest çekin.
Dedim dedim oylede dedim git bul nerden buluosan dio ananin evine git dio bana benim evim burasi kira vermem kabul ediosan dio daha bugun bile ev yuzunden surtustuk o kadar tadilat yapacak eve ona bile razi baska yere kira vermemek icin ben kalmak istemiorum ev yuzunden bosanacagiz nerdeyse..:KK34:

benım konumu okuyabılırsınız, ayrılma surecının nasıl oldugu ve suankı durum da yazıyor orada, kolaylıklar dilerim...

Merhaba hanımlar
Kayınvalidesiyle birlikte yaşayıp evini ayıranlar var mı ?Nasıl yaptınız

Ben de 4 yıldır birlikteyim 60li yaşlarda oldukları için basta kayınvalidem eşime yalandan hasta numaraları yapıyor acitasyon yapıyor o yokken çok farklı davranıyor uzun olmasın diye anlatmıyorum. . .
Ayrılmak istiyorum ama nasıl ikna etmeliyim eşimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Back
X