vajinismus oldugunuzu neden biliyorlar cok ozel birsey bu anlatilmaz ki siz cok fazla ozelinize sokmussunuz zaten..bastan kabul etmiycektiniz kansizlik ilacla tedavi edilen birsey devamli surmezki zatenvalla ben artık böyle olucaksa olamz yani. dedigim gibi ben o zaman bekar evinde de yasardım yani. ama kansızlıgımı yendim.. bitti. evime de calıssam bile bakabiliyorum bnm vajinismus oldugumu yeni yendiğimi biliyorlar ama buna ragmen gelecekler. olmadıgını bildigi günlerde de .illa gelicme ben burdayım diyor yani. artık valla canıma kıyıcam!!! ama haketmyorum
annem zaten dşünceli bir kadın olsa oğluna böyle bişey demez. onu zan altında bırakır gibi iki kez konusmus. kansız işte ben bakarım gibisinden hatta eşim demiş önce sormam lazım diye de ertesi gün kavgalıydık bana demedi, o zaman da aramıs demiş şakayla karısık yoksa beni itemiyor musun diye? denmez yani. . yeni evliler hem ben anneme dedim yapamıyoruz diye o zaman vajinismustuk o zamanda gelicem diyordu ...söyledim ama hala bişey değişmedi.Gelsinler ama guzel bir dille misafirligin kisasi makbul dersin
benim annem babam yok. ailem yok yani .olmadıgı için zaten bu kadr rahatlar.Sende aileni çağır cümbür cemaat gecinir gidersiniz gül gibi.
hayır ben bunu özellikle dedim. yoksa bende böyle bişeyi paylaşmazdım.evlendikten sonra paylaştım kalmaları kesin olunca hani belki anlarlar da gelmezler diye. ama yok gelicez de gelicez. ne zaman gelecekleri bile belli değil.vajinismus oldugunuzu neden biliyorlar cok ozel birsey bu anlatilmaz ki siz cok fazla ozelinize sokmussunuz zaten..bastan kabul etmiycektiniz kansizlik ilacla tedavi edilen birsey devamli surmezki zaten
muhakkak akşam güzelce konuşunBEN KONUSMAYA KARAR VERDM GÜZEL BİR DİLLE ÇIKIŞMADAN. SENİN DE ANNEN BENM DE ANNEM ANCAK AYNI EVDE MELEK DE OLSA OLMAZ YANİ DİYECEGİM. bunu yapmazsam ben evlilikten soğuyacagım.ence böyle daha mı iyi? ben kırılmıyım diye o zaman kardeşi annesi babası gelsin. oh benm özelim nolucak...o zaman ben neden evlendim bekar evinde de yasardım yani.
Böyle düşünmeyin bence.benim annem babam yok. ailem yok yani .olmadıgı için zaten bu kadr rahatlar.
canım ben de sen gibi düşünüyorum ben bu hayatta cok sey yasadım..ve artık evlendim huzrulu olmak istiyorum evimde. zaten calismaktayım. e şimdi gelicekler ben zaten eşimi akşamdan akşama göre biriyim. yani zorla otur cay iç onlarla. resmen kalma provaları baska bişey değil.arkamda olan bir ailem yolsa böyle olmazdı....annem yada babam derdi dünür gençlerin evinde ne işiniz var..olmaz diye ...zaten ailem olmadıgından beni savunacak biri olmadıgından böyle oluyor.BENCE.muhakkak akşam güzelce konuşun
bize de yazarsınız.. kabul etmeyin kesinlikle!!
bu arada görümce hanım da hemen plan kurmasın
net olun.. unutmayın dünyaya bir defa geliyorsunuz
Merhabalar , buraya böyle bişey için yazmayacaktım ancak artık kendimi ttamıyorum.. biraz uzun olacak ama bana ne önerirseniz benim için o kadar değerli.eşimle ben severek evlendik.ancak nişanlılık döneminde işimizden dolayı ben onun yasadıgı sehre geldim birlikte yasadık. evlilik öncesi zaten ilişkiye giremiyorduk bende vajinismus vardı. evlilik için bekleyelim dedik ve erteledik. neyse uzatmıycam evlenmeden haftalar önce bende evlenirken kan testi isteniyor kansızlık çıktı. eşimde bunu annesine dillendirdi. işte eve gelince yorgun oluyor hep vs vs kansızlıktan. annesi de ben geliyim de madem size bakıyım demiş. eşimde bana bunu geldi sordu bende güzel bir dille sorunca geri cevirmedim ama kış boyu kalacaklarını bilmiyorum.kabul ettm.
daha sonra evlendik ben altınlarımı anneme verdim zaten vericektim öyle anlaştık. eşimle de.olayın rengi birden değişti. kışın gelelim eee sizde kalalım borclarımızı ödeyelim vs vs.oalyına döndü olay hani benim kansızlıgım idi.??şimdi allaha şükür iyiyim evime de çalışsam bile bakabiliyorum...vajinismusu yeni yendim , daha eşimle evleneli 3 ay bile olmadı, diyorlar gelicez . insan bi düşünür ya , bunlar daha yen iyeni alışıcak edecek bizim ne işimiz var görümcem de diyor şimdi sizin yasadıgınız yerden iş bulayım. çıldırıcam. herkesi seviyorum kimse üzülmesin istiyorum.ama eşimle özelim mözelim kalmayacak. eşimd e her defasında annmeler olsa bile yaparız diyor. ama olmaz ben yapamam. benim evliliğim başlamadan bitti mi yani bu nedir? herkesi severim saygı duyaım ancak herkes evinde olsun((
hiç mi kimseniz yokcanım ben de sen gibi düşünüyorum ben bu hayatta cok sey yasadım..ve artık evlendim huzrulu olmak istiyorum evimde. zaten calismaktayım. e şimdi gelicekler ben zaten eşimi akşamdan akşama göre biriyim. yani zorla otur cay iç onlarla. resmen kalma provaları baska bişey değil.arkamda olan bir ailem yolsa böyle olmazdı....annem yada babam derdi dünür gençlerin evinde ne işiniz var..olmaz diye ...zaten ailem olmadıgından beni savunacak biri olmadıgından böyle oluyor.BENCE.
hep annem kafasına sokuyor. ama olmayacak izin vermeyecegim. gerekirse de ayrılırız yapacak bişey yok hayatım böyle gecemez.herkesi teker teker seviyorum ama ...bi yere kadarŞakayla karışık görümceye kiralık ev bakalım madem deyin
valla o zaman bu kadın bana tümden cephe alır. aslında annem iyidir ama bu tarz bişeyde hemen büyütür maalsef böyle bi yapısı var.düşünmez. alınır küser....amaaaaan.bilmiyorumSiz kv ile konuşun, Sizi çok seviyorum kalbiniz kırılsın da istemiyorum ama bizim başbaka kalacağımız tek zamanlar bunlar, çalışıyoruz da eve gelince şöyle bi yayılmak kocamla vakit geçirmek isterim. Siz olursanız ben size hizmet etmek hürmet etmek isterim. ama uzun süre kaldığınızda insan yorulur, canı bişeye sıkılır, eşiyle kavga eder, sizinle yüzgöz oluruz. Böyle bişey yaşayıp sizinle kırgın olmak istemem. Bence beraber yaşama fikrini unutun. Gelir misafirimiz olursunuz. Hasta olursunuz bakarız ama durduk yere huzurumuz kaçmasın diyeceksiniz.
ben az bi süre kalacaklarını sanıyordum. ama olay sonra kışı geçirmek oldu. ondan sonra başladı bende bu zaten . bir an once vajinismusum eşime de yetemiyorum falan. bumalıma girdm.paylaştım belki gelmezler diye de.yok...geliyorlarÇok haklısın bende istemezdim.Ama keşke başından şu evet kelimesini kullanmasaydın.
Elinizden geldiğince naif olun, alınırsa da alınsın yapcak bişey yok. Herkes sınırını bilsin. Bizim aileler şehir dışında biz gittiğimizde ya da gelen olduğunda resmen eşimle birbirimize hasret kalıyoruz. Öyle bir ömür hayal edemiyorum. Kv alınması , sırf bu sebepten boşanmaktan daha mantıklı. Eşiniz belliki bu konuda konuşamayacak biri. Ona bırakmayın. Bize böyle bi teklif gelse eşim benden önce itiraz eder, ki zaten böyle bi teklifle gelmezler asla.valla o zaman bu kadın bana tümden cephe alır. aslında annem iyidir ama bu tarz bişeyde hemen büyütür maalsef böyle bi yapısı var.düşünmez. alınır küser....amaaaaan.bilmiyorumsadece düşünmekten beynmde artık çiban cıkıcak. suan iş yerindeyim ama halimi sor. calısamıyorum ...sanki evmde suan tatildeyim. o tatil günü birgün biticek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?