Kayın validem ve bende kalma isteği

vajinismus oldugunuzu neden biliyorlar cok ozel birsey bu anlatilmaz ki siz cok fazla ozelinize sokmussunuz zaten..bastan kabul etmiycektiniz kansizlik ilacla tedavi edilen birsey devamli surmezki zaten

Gelsinler ama guzel bir dille misafirligin kisasi makbul dersin
annem zaten dşünceli bir kadın olsa oğluna böyle bişey demez. onu zan altında bırakır gibi iki kez konusmus. kansız işte ben bakarım gibisinden hatta eşim demiş önce sormam lazım diye de ertesi gün kavgalıydık bana demedi, o zaman da aramıs demiş şakayla karısık yoksa beni itemiyor musun diye? denmez yani. . yeni evliler hem ben anneme dedim yapamıyoruz diye o zaman vajinismustuk o zamanda gelicem diyordu ...söyledim ama hala bişey değişmedi. şimdi yeni yeni eşimle beraber oluyoruz...ama olmaacagız. onu da gectim dedigim gibi son nokta artık kardeşi oldu. şakayla karısık o da sen de kalırız falan filan.

vajinismus oldugunuzu neden biliyorlar cok ozel birsey bu anlatilmaz ki siz cok fazla ozelinize sokmussunuz zaten..bastan kabul etmiycektiniz kansizlik ilacla tedavi edilen birsey devamli surmezki zaten
hayır ben bunu özellikle dedim. yoksa bende böyle bişeyi paylaşmazdım.evlendikten sonra paylaştım kalmaları kesin olunca hani belki anlarlar da gelmezler diye. ama yok gelicez de gelicez. ne zaman gelecekleri bile belli değil.

muhakkak akşam güzelce konuşun
bize de yazarsınız.. kabul etmeyin kesinlikle!!

bu arada görümce hanım da hemen plan kurmasın
net olun.. unutmayın dünyaya bir defa geliyorsunuz

benim annem babam yok. ailem yok yani .olmadıgı için zaten bu kadr rahatlar.
Böyle düşünmeyin bence.
Eşinizin düşüncesizliği bunlar.
Eve çağırmak göçebeler gibi yaşamak neyin kafası anlamıyorum.

Gelirlerse erkenden yatak odanıza çekilin yorgunum diyin.
eşinizlede hiç konuşmayın surat asıp oturun

muhakkak akşam güzelce konuşun
bize de yazarsınız.. kabul etmeyin kesinlikle!!

bu arada görümce hanım da hemen plan kurmasın
net olun.. unutmayın dünyaya bir defa geliyorsunuz
canım ben de sen gibi düşünüyorum ben bu hayatta cok sey yasadım..ve artık evlendim huzrulu olmak istiyorum evimde. zaten calismaktayım. e şimdi gelicekler ben zaten eşimi akşamdan akşama göre biriyim. yani zorla otur cay iç onlarla. resmen kalma provaları baska bişey değil.arkamda olan bir ailem yolsa böyle olmazdı....annem yada babam derdi dünür gençlerin evinde ne işiniz var..olmaz diye ...zaten ailem olmadıgından beni savunacak biri olmadıgından böyle oluyor.BENCE.

Eşinize diyin benim kansızlığım bitti gayet iyiyim.
Annenin babanın kardeşinin başımınüstünde yeri var her misafir gibi. 1 hafta kalsınlar öyle bütün kış olmaz.

Evarkadaşı değil evliyiz de.

Bu borç ne borcu sizin mi onların mı ?
Sizde kalınca borç niye bitiyo faturalar mutfak herşey 2 katına çıkıcak

Çok haklısın bende istemezdim.Ama keşke başından şu evet kelimesini kullanmasaydın.

hiç mi kimseniz yok
benim de annem yok babam yok sayılır
bir kızkardeşim var uzakta
teyzem vardı bizi büyüten rahmetli oldu
ama kuzenlerim büyük teyzem (yaşlı da olsa) vs var. ondan sordum

artı siz de kendi kendinize yetersiniz Allah ın izniyle

Acik ve net istemiyorum.diyeceksin yuzlerine..ik mik etmeden.simdi sessiz kalirsan vay haline

Ev ev üstüne olmaz. Daha yeni evlisiniz ne ailesi ya.. ben evimde çıplak geziyorum kimseyle yatılı kalamam evde. Kimse yüzünden kendi evimde kısıtlanamam.. sevmiyorum pijamayla uyumayı zorlamı yani ?

Siz kv ile konuşun, Sizi çok seviyorum kalbiniz kırılsın da istemiyorum ama bizim başbaka kalacağımız tek zamanlar bunlar, çalışıyoruz da eve gelince şöyle bi yayılmak kocamla vakit geçirmek isterim. Siz olursanız ben size hizmet etmek hürmet etmek isterim. ama uzun süre kaldığınızda insan yorulur, canı bişeye sıkılır, eşiyle kavga eder, sizinle yüzgöz oluruz. Böyle bişey yaşayıp sizinle kırgın olmak istemem. Bence beraber yaşama fikrini unutun. Gelir misafirimiz olursunuz. Hasta olursunuz bakarız ama durduk yere huzurumuz kaçmasın diyeceksiniz.

Şakayla karışık görümceye kiralık ev bakalım madem deyin
hep annem kafasına sokuyor. ama olmayacak izin vermeyecegim. gerekirse de ayrılırız yapacak bişey yok hayatım böyle gecemez.herkesi teker teker seviyorum ama ...bi yere kadar

valla o zaman bu kadın bana tümden cephe alır. aslında annem iyidir ama bu tarz bişeyde hemen büyütür maalsef böyle bi yapısı var.düşünmez. alınır küser....amaaaaan.bilmiyorum sadece düşünmekten beynmde artık çiban cıkıcak. suan iş yerindeyim ama halimi sor. calısamıyorum ...sanki evmde suan tatildeyim. o tatil günü birgün biticek gibi.

Çok haklısın bende istemezdim.Ama keşke başından şu evet kelimesini kullanmasaydın.
ben az bi süre kalacaklarını sanıyordum. ama olay sonra kışı geçirmek oldu. ondan sonra başladı bende bu zaten . bir an once vajinismusum eşime de yetemiyorum falan. bumalıma girdm.paylaştım belki gelmezler diye de.yok...geliyorlar

Elinizden geldiğince naif olun, alınırsa da alınsın yapcak bişey yok. Herkes sınırını bilsin. Bizim aileler şehir dışında biz gittiğimizde ya da gelen olduğunda resmen eşimle birbirimize hasret kalıyoruz. Öyle bir ömür hayal edemiyorum. Kv alınması , sırf bu sebepten boşanmaktan daha mantıklı. Eşiniz belliki bu konuda konuşamayacak biri. Ona bırakmayın. Bize böyle bi teklif gelse eşim benden önce itiraz eder, ki zaten böyle bi teklifle gelmezler asla.

Şu oglan evine meraki neden oluyor bu annelerin? Erkek annesi varsa lutfen cevap versin iki tarafli dusunerek. Bi rahat birakmiyorlar su ogullarini esleriyle. Canim kesinlikle istemedigini soyle, gelmeden en fazla bikac gun kavga edersin, geldikten sonra istedigin kadar sev daha cok huzurun bozulur kavga cikar. Kabullen diyenlere de hic aldirma kabullenirsen asla gonderemezsin

tavrını baştan koy, yoksa çok ağlarsın. eğer şimdi çıkıp gelirlerse bu gittikçe daha beter hal alır. daha kısa aralıklar daha uzun misafirlikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…