- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
Altınları neden annenize verdiniz?Merhabalar , buraya böyle bişey için yazmayacaktım ancak artık kendimi ttamıyorum.. biraz uzun olacak ama bana ne önerirseniz benim için o kadar değerli.eşimle ben severek evlendik.ancak nişanlılık döneminde işimizden dolayı ben onun yasadıgı sehre geldim birlikte yasadık. evlilik öncesi zaten ilişkiye giremiyorduk bende vajinismus vardı. evlilik için bekleyelim dedik ve erteledik. neyse uzatmıycam evlenmeden haftalar önce bende evlenirken kan testi isteniyor kansızlık çıktı. eşimde bunu annesine dillendirdi. işte eve gelince yorgun oluyor hep vs vs kansızlıktan. annesi de ben geliyim de madem size bakıyım demiş. eşimde bana bunu geldi sordu bende güzel bir dille sorunca geri cevirmedim ama kış boyu kalacaklarını bilmiyorum.kabul ettm.
daha sonra evlendik ben altınlarımı anneme verdim zaten vericektim öyle anlaştık. eşimle de.olayın rengi birden değişti. kışın gelelim eee sizde kalalım borclarımızı ödeyelim vs vs.oalyına döndü olay hani benim kansızlıgım idi.??şimdi allaha şükür iyiyim evime de çalışsam bile bakabiliyorum...vajinismusu yeni yendim , daha eşimle evleneli 3 ay bile olmadı, diyorlar gelicez . insan bi düşünür ya , bunlar daha yen iyeni alışıcak edecek bizim ne işimiz var görümcem de diyor şimdi sizin yasadıgınız yerden iş bulayım. çıldırıcam. herkesi seviyorum kimse üzülmesin istiyorum.ama eşimle özelim mözelim kalmayacak. eşimd e her defasında annmeler olsa bile yaparız diyor. ama olmaz ben yapamam. benim evliliğim başlamadan bitti mi yani bu nedir? herkesi severim saygı duyaım ancak herkes evinde olsun((
annesi de ben geliyim de madem size bakıyım demiş. eşimde bana bunu geldi sordu bende güzel bir dille sorunca geri cevirmedim ama kış boyu kalacaklarını bilmiyorum.kabul ettm.
canım ben de sen gibi düşünüyorum ben bu hayatta cok sey yasadım..ve artık evlendim huzrulu olmak istiyorum evimde. zaten calismaktayım. e şimdi gelicekler ben zaten eşimi akşamdan akşama göre biriyim. yani zorla otur cay iç onlarla. resmen kalma provaları baska bişey değil.arkamda olan bir ailem yolsa böyle olmazdı....annem yada babam derdi dünür gençlerin evinde ne işiniz var..olmaz diye ...zaten ailem olmadıgından beni savunacak biri olmadıgından böyle oluyor.BENCE.
Ay boyle insalara sinir oluyorm ne yani herkesin bi hayati var yaa beraber yasamak ne demek bahaneymis o bnce onlarin aklinda varmis ozman beraber oturmak esin seni arada birakmadan cozmesi lazim bu isiMerhabalar , buraya böyle bişey için yazmayacaktım ancak artık kendimi ttamıyorum.. biraz uzun olacak ama bana ne önerirseniz benim için o kadar değerli.eşimle ben severek evlendik.ancak nişanlılık döneminde işimizden dolayı ben onun yasadıgı sehre geldim birlikte yasadık. evlilik öncesi zaten ilişkiye giremiyorduk bende vajinismus vardı. evlilik için bekleyelim dedik ve erteledik. neyse uzatmıycam evlenmeden haftalar önce bende evlenirken kan testi isteniyor kansızlık çıktı. eşimde bunu annesine dillendirdi. işte eve gelince yorgun oluyor hep vs vs kansızlıktan. annesi de ben geliyim de madem size bakıyım demiş. eşimde bana bunu geldi sordu bende güzel bir dille sorunca geri cevirmedim ama kış boyu kalacaklarını bilmiyorum.kabul ettm.
daha sonra evlendik ben altınlarımı anneme verdim zaten vericektim öyle anlaştık. eşimle de.olayın rengi birden değişti. kışın gelelim eee sizde kalalım borclarımızı ödeyelim vs vs.oalyına döndü olay hani benim kansızlıgım idi.??şimdi allaha şükür iyiyim evime de çalışsam bile bakabiliyorum...vajinismusu yeni yendim , daha eşimle evleneli 3 ay bile olmadı, diyorlar gelicez . insan bi düşünür ya , bunlar daha yen iyeni alışıcak edecek bizim ne işimiz var görümcem de diyor şimdi sizin yasadıgınız yerden iş bulayım. çıldırıcam. herkesi seviyorum kimse üzülmesin istiyorum.ama eşimle özelim mözelim kalmayacak. eşimd e her defasında annmeler olsa bile yaparız diyor. ama olmaz ben yapamam. benim evliliğim başlamadan bitti mi yani bu nedir? herkesi severim saygı duyaım ancak herkes evinde olsun((
Aslinda kv nin niyeti zaten gelip kalmakmis ama esiniz cabuk yoruluyo deyince Firsat bulmuslar gelmek icin. ayrica gelipte pek yardim edecegini sanmiyorum hadi cocugunuz olsa neyse belki yardimi dokunir dicem de.. bence bi akrabaya (cok guvendiginiz biri) soylesin sorununuzu ve yeni astiginizi.belki anlayisla karsilarlar ve gelmezler. siz direkt gelmeyin diyemezsiniz. tatli dili uslubu iyi olan ve guvendiginiz biri demeli gitmeyin yeni evliler diyeMerhabalar , buraya böyle bişey için yazmayacaktım ancak artık kendimi ttamıyorum.. biraz uzun olacak ama bana ne önerirseniz benim için o kadar değerli.eşimle ben severek evlendik.ancak nişanlılık döneminde işimizden dolayı ben onun yasadıgı sehre geldim birlikte yasadık. evlilik öncesi zaten ilişkiye giremiyorduk bende vajinismus vardı. evlilik için bekleyelim dedik ve erteledik. neyse uzatmıycam evlenmeden haftalar önce bende evlenirken kan testi isteniyor kansızlık çıktı. eşimde bunu annesine dillendirdi. işte eve gelince yorgun oluyor hep vs vs kansızlıktan. annesi de ben geliyim de madem size bakıyım demiş. eşimde bana bunu geldi sordu bende güzel bir dille sorunca geri cevirmedim ama kış boyu kalacaklarını bilmiyorum.kabul ettm.
Merhabalar , buraya böyle bişey için yazmayacaktım ancak artık kendimi ttamıyorum.. biraz uzun olacak ama bana ne önerirseniz benim için o kadar değerli.eşimle ben severek evlendik.ancak nişanlılık döneminde işimizden dolayı ben onun yasadıgı sehre geldim birlikte yasadık. evlilik öncesi zaten ilişkiye giremiyorduk bende vajinismus vardı. evlilik için bekleyelim dedik ve erteledik. neyse uzatmıycam evlenmeden haftalar önce bende evlenirken kan testi isteniyor kansızlık çıktı. eşimde bunu annesine dillendirdi. işte eve gelince yorgun oluyor hep vs vs kansızlıktan. annesi de ben geliyim de madem size bakıyım demiş. eşimde bana bunu geldi sordu bende güzel bir dille sorunca geri cevirmedim ama kış boyu kalacaklarını bilmiyorum.kabul ettm.
Altınları anneme verdim demişsiniz. Başka bir mesajda ailenizin olmadığı yazıyor. Ben mi anlayamadım acaba?Merhabalar , buraya böyle bişey için yazmayacaktım ancak artık kendimi ttamıyorum.. biraz uzun olacak ama bana ne önerirseniz benim için o kadar değerli.eşimle ben severek evlendik.ancak nişanlılık döneminde işimizden dolayı ben onun yasadıgı sehre geldim birlikte yasadık. evlilik öncesi zaten ilişkiye giremiyorduk bende vajinismus vardı. evlilik için bekleyelim dedik ve erteledik. neyse uzatmıycam evlenmeden haftalar önce bende evlenirken kan testi isteniyor kansızlık çıktı. eşimde bunu annesine dillendirdi. işte eve gelince yorgun oluyor hep vs vs kansızlıktan. annesi de ben geliyim de madem size bakıyım demiş. eşimde bana bunu geldi sordu bende güzel bir dille sorunca geri cevirmedim ama kış boyu kalacaklarını bilmiyorum.kabul ettm.
valla yatma kocanla kusura bakma de cinselık yok. duş alamıyorum bunu yap bak nasıl yolla gelırBende eşimi kaybetmek istemediğimden kabullendim zaten bu durumu.Çünkü hergün annesi yüzünden kavga ediyorduk.Bir süre sonra sen benim annemi istemiyor musun demeler başladı.
aylarca beraber olmuyordunuz ve elin bundan rahatız olöadı ?!benzerini yaşadım
3 haftalık evliyken 2 görümcem geldi bizi boşanma aşamasına getirdiler
daha o gün bugündür mutsuzum
boşanmayı düşünüyorum
cinsellige alışamadım
2 yıldır aylarca kaldıkları için aylarca beraber olmadığımız zamanlar olurdu
şimdi de eşim istemese umrumda olmaz
Altınları anneme verdim demişsiniz. Başka bir mesajda ailenizin olmadığı yazıyor. Ben mi anlayamadım acaba?
Sorununuza gelince işi kavga boyutuna getirmeden sakince konuşmaya çalışın. Her şeye olur derseniz bir an gelir dayanamaz, patlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?