Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu sahibi kendi ailesine ve çevresine kök söktürüp, kocasına ve kaynanasına köle olan bir kadın sanırım. Yok hepsinin ağzına sıçarmış yok patlarsa tam patlarmış. Siz oturduğunuz yerde patlarsınız anca konu sahibi. Kocanız sizi köle gibi görüyor. Kocanız sizi sevmiyor. Kocanız sizi insan yerine koymuyor. Bu ne ya
Güzel kardeşim senınle bıraz sert konusucam kii kendine gel dıye. Allah vere cocuk yapmamıssın boyle bir adamla kocamı sevıyorum dıyorsun nesini sevıyorsun boyle ezık evine ekmek almaktan aciz karısının temızlıkten kazandıgını elinden almaya calısan, annesinin eteğinin altından cıkmayan adamı! yurtdısında burdakınden daha fazla hakkın vardır emınım bak paranı kazanıyorsun tut bi göz bi yer cık ayrıl senı baglayan cocukta yok. emınım yasın genctır yenı bir evlilik yaparsın. Sen ne sabırlı ınsanmıssın okurken ben daraldım sen temizlkten gelip onun evini temizliceksın heee ? yok deve !! bi de boşa bunu dıyor kocam dedıgın adam sessız kusura bakma ama tüküreyim onun kocalıgına. elli kere güzellikle konusmussun olmamış bi bagır cagır deli deliyi gorunce sopasını saklarmış biteceksede boyle bitsin Allah' tan korkmaz kuldan utanmaz bunlar !!